Navijači Partizana najavili za 12.decembar upad i rušenje Ćacilenda, pozvani i navijači Zvezde u akciju

U normalnim društvima to jest u pravnoj državi ne postoje ćaciji kao falanga režima nad kojom je i pripadnicima policije zabranjeno da deluje bez posebnog odobrenja starešina. Samo u fašističkim državama je to postojalo. A navijačka subkultura je nešto drugo.

Svako normalan će napustiti nenormalnu državu
i otići da živi u normalnoj državi.

Normalno.

kad udari svoj na svoga...takva ce biti "tuca"...cirkus, da ruse oni koji odande ne izlaze. :rotf:

arkan nije umro... stadion dinama zivi i dalje u glavama nase bnd...rodice se neki novi boban koji ce da bude idol mladih rusitelja ćacilenda i onih koji budu gradili novi acin srbilend.... sve se radi da bi se studenti saterali u misju rupu.

Ovo samo X razumu 🤮

Profesionalnih navijača ? :)

Sve sam čuo ali da su navijači profesionalni, to još nisam za svojih 40 i više godina.
Поштовани @krinka5 je нажалост у Праву.
Занимање по Имену -професионални Навијач-,заиста постоји дуги низ Година у земљи Србији и има невиђену експанзију.
Ту и тамо десе се Повреде на радном Месту и ван њега(као у описаном примеру горе),тако да треба тим људима дати то основно социјално,пензионо и све оно чиме се одликује савремено демократско друштво.

...

A zato je mracna struktura sluzbe upucala juce navijaca Partizana u restoranu "Durmitor" ? A nekidan jednog i ubila...?

Sinoć oko 21 čas u restoranu „Durmitor“ na Novom Beogradu, izrešetan navijač Partizana N. K. (30).
https://www.telegraf.rs/vesti/hroni...ac-30-izresetan-sa-8-metaka-na-novom-beogradu

Naravno...
NIKO uhapsen...ni nekidan ni sinoc...

Mracnjaci se provozali, izresetali i opet provozali...sa 101 kamerom verovatno snimljeni...ali...
PoliĆajci cak vise ne proglasavaju ni Vihor...mada proslih puta ni to nista nije znacilo....

...

Значи огрејали се лепо код колувије на плантажи па кренули да *еру по граду?

Poslednja izmena:
Policija ubija partizanovce pa će informer i kurir da optuže studente? 🤔
МуријА ваља доп..јАСНО КО ДАН.
Слушај,па пре непуних метар дана убише оног малог Земунца,23 године"Вођа навијача".
Који коурчев Вођа од 23 године??
Страшно..ствари су се отргле Контроли.

Jeste, bas ce Udbini momci da ruse i napadaju druge Udbine momke.
Navlakusa, pa ko se od naivaca upeca, izvuci ce najdeblji kraj...
Kada se u maju 2000-te branio NTV Studio B od policije koju je poslao SPS-ov gradonačelnik Nebojša Čović da ga okupira, bili se udružili Cigani i Grobari:heart:

Tako da imam neku nadu da vest nije lažna ...

Partizan je klub jugoslovenske armije, za njih se lepila jugoslovenska urbana ''elita'', sinovi oficira i diplomata. Zvezda je klub ''reakcionara'' (prikrivenih četnika) i širokih narodnih slojeva, šumadinskih domaćina. Stoga je logično da su blokaderi partizanovci, a lojalisti zvezdaši.

Partizan je klub jugoslovenske armije, za njih se lepila jugoslovenska urbana ''elita'', sinovi oficira i diplomata. Zvezda je klub ''reakcionara'' (prikrivenih četnika) i širokih narodnih slojeva, šumadinskih domaćina. Stoga je logično da su blokaderi partizanovci, a lojalisti zvezdaši.
Nisi u toku.
Ogroman broj svetenstva, vernika, zvezdaša itd je na protestima
Gde ti živiš ne znam

Kada se u maju 2000-te branio NTV Studio B od policije koju je poslao SPS-ov gradonačelnik Nebojša Čović da ga okupira, bili se udružili Cigani i Grobari:heart:

Tako da imam neku nadu da vest nije lažna ...
Ljuljzi, u maju 2000. gradonačelnik BG je bio SPO-ov Voja Mihailović.

Nisi u toku.
Ogroman broj svetenstva, vernika, zvezdaša itd je na protestima
Gde ti živiš ne znam

Ima zvezdaša koji ne znaju šta rade i nesvesno usvajaju filozofiju protivničkog tabora. A to što su vernici ne znači ništa, ja znam i pravoslavnih i katoličkih vernika, koji su politički totalni građanisti, a propovedi im zvuče kao nešto marksističke literature. Slabi vernici su mnogo bolji Srbi.

Back