Основати Странку: "Навијачи Звезде"

• Začetnik teme Začetnik teme YHYK
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Да ли је Србији потребна странка: НАВИЈАЧИ ЗВЕЗДЕ?

• Јесте

glasova: 12 40,0%
  • не

glasova: 18 60,0%

• Ukupno glasova
    30
  • Anketa je zatvorena .
Тешко да је исто........... Тешко да је Звезду водио неки председник стране државе, председник државе, председник владе........

Ма исто је веруј ми. Црвена Звезда асоцира на комунистичку петокраку, а Партизан асоцира на партизане.

Исто је. Једнима оснивач Крцун, а тренер Просинечки (који је иначе подржавао Туђмана) а другима председник Туђман.

Нема много разлике.

Ма исто је веруј ми. Црвена Звезда асоцира на комунистичку петокраку, а Партизан асоцира на партизане.

Исто је. Једнима оснивач Крцун, а тренер Просинечки (који је иначе подржавао Туђмана) а другима председник Туђман.

Нема много разлике.

Значи то дође на исто. Титини и Туђманови клубови.

Крцун јој даде име. То јој је кум, а знаш да ми Срби држимо више до кума него до брата.:mrgreen:
Крцун јест да није странац, али је био крвавији за Србе него иједан странац.
Неки га прогласише и за великог Србина, кога је Тито ликвидирао зато што је био велики Србин...
Како оно друг Крцун рече: "Мени су руке крваве до рамена."

Не знаш о чему говориш!? :sad2:
Нисам тражио да се странка зове: Црвена Звезда.!
Погледај назив странке мало боље. Или лобираш против тога да Србија добије политичку странку која пориче директно из базе, тј. из Народа. То шта је крцун основао пре 70 година нема никакве везе са данашњим навијачима Звезде. И како сам наво горе: чак и за време Комунизма, навијачи Звезде су говорили, скандирали истину тј. оно што широке народне масе у Србији мисле.

Дакле, била би то странка свих народа, не Само Срба. Што је на нивоу државе. Да представља интересе свих народа који живе у Србији. Не само Српског народа.

Tito je navijao za Partizan!

Dileme više nema! Josip Broz Tito je bio partizanovac. Iako su ga mnogi klubovi svojatali, pre svih velikani kao što su Hajduk i Dinamo, jer je Tito bio s njihovog područja, njegov unuk Joška je otkrio da je Maršal oduvek simpatisao Partizan i da to nije ni krio. Doduše, sport je pratio uglavnom iz novina i preko televizije.

- Deda je navijao za crno-bele! Priznao je to i javno 1979. godine na Tari. Bili smo na toj planinskoj lepotici u isto vreme kada su se tamo pripremali fudbaleri Partizana, u čijem rukovodstvu su bile uglavnom moje kolege iz SUP-a. Tražili su mi da organizujem slučajni susret, pa sam dedu nagovorio da prošetamo stazom pored hotela „Omorika“. Pripremili su mu poklone, priveske, značke, plaketu. Tada je Tito rekao da svi govore da on navija za Hajduk i Dinamo, a on je oduvek navijao za Partizan – rekao je Joška Broz za „Mocart sport“.
Unuk Josipa Broza kaže da su u ono vreme političari ulazili u klubove da pomognu, a da je danas to drugačije.
- Oni su tu bili da obezbede uslove, nisu se mešali u sportske stvari, nisu menjali i postavljali trenere. Tolika je fama zbog toga što je Tuđman bio na čelu Partizana, a on tamo nije uopšte bio dugo. Moj otac je navijao za crno-bele, govorio mi je da je to dobar klub, pa sam i ja pod njegovim uticajem završio tamo. Uostalom, Partizan je bio oficirski klub – istakao je Joška Broz.

A da su se nameštale utakmice i tada kao i sada potvrđuje Titov unuk.
- Negde krajem sedamdesetih smo bili u Osijeku, u hotelu „Rojal“. Kad tamo sedi kompletno rukovodstvo svih klubova u prvoj ligi, svi treneri i sudije. Slušam priču: „Ti ćeš ovome dati ovo, a on tebi ono.“ Ako se dobro sećam, OFK Beograd i još jedan tim je trebalo da ostanu u ligi. Rekao sam im tada da je bolje da igram sportsku prognozu nego da navijam, barem pare da dobijem. A danas, danas je još gore – nasmejao se Broz.
Josip Broz nije bio preterano zainteresovan za sport.
- Nisam s njim nikada uživo gledao neku utakmicu. Dedu i mene su više interesovale kafane. Kao mali je jurio za krpenjačom u Zagorju, i to bi bilo to. Tata Žarko je živeo pored stadiona, a nikada nismo išli na utakmice…

http://www.partizan.co.rs/18636-tito-je-navijao-za-partizan/

Hajduk-Crvena-Zvezda-Titova-smrt-1980-0-300x194.jpg

Не знаш о чему говориш!? :sad2:
Нисам тражио да се странка зове: Црвена Звезда.!
Погледај назив странке мало боље. Или лобираш против тога да Србија добије политичку странку која пориче директно из базе, тј. из Народа. То шта је крцун основао пре 70 година нема никакве везе са данашњим навијачима Звезде. И како сам наво горе: чак и за време Комунизма, навијачи Звезде су говорили, скандирали истину тј. оно што широке народне масе у Србији мисле.

Дакле, била би то странка свих народа, не Само Срба. Што је на нивоу државе. Да представља интересе свих народа који живе у Србији. Не само Српског народа.

Не знам како то навијачи представљају "народ", ал добро. Свакије чуда у земљи југославији!

Како нема везе што јој је зликовац и србомрзац дао име?

Не знам како то навијачи представљају "народ", ал добро. Свакије чуда у земљи југославији!

Туђман
Броз
Тадић
Дачића
Мирко Марјановић
Расим Љајић
Додик
Вељко Одаловић
Бранко Ружић

Крцун, па....... Крцун......Крцун..............Онда Крцун.........

:hahaha:

Мени није јасно чему то? Зашто би навијачи основали странку? Навијачи су навијачи спортског клуба, а спорт нема толико везе са политиком и не би требао да има, иако је то модерна верзија римског хлеба и игара. Међу њима има хулигана, нарко дилера, били они Делије, гЛодари, све је то исти рацку, зар такви требају да воде политику? И каква би то била политика? Клерофашистичка или шта? Јел би неко живео боље од такве политике? Ја гарантујем да нико не би.

И зашто баш навијачи Звезде? Окачили један транспарент и сад од њих треба направити странку. Ајмо тако и од Београдског синдиката направити странку, од Амадеус бенда.

Бесмислица и глупост од теме.

NAVIJAČI DINAMA: Dajte nam Partizan, treći najveći hrvatski klub!

Pristalice šampiona Hrvatske, prema navodima tamošnjih medija, očajnički žele crno-bele u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona

Region s nestrpljenjem očekuje petak i izvlačenje parova za treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona! Kuglice bi, kao i 1997. godine, mogle ponovo da spoje vicešampiona Srbije Partizan i prvaka Hrvatske Dinamo.

Upravo ovo priželjkuju i navijači Dinama, popularni Bed Blu Bojsi, a kako zagrebački mediji prenose, želja je izražena tokom meča sa Žalgirisom u drugom kolu.

- A sada nam dajte treći najveći hrvatski klub. Hoćemo Partizan – preneli su hrvatski mediji želje Dinamovih navijača.

http://www.telegraf.rs/sport/1157460-navijaci-dinama-dajte-nam-partizan-treci-najveci-hrvatski-klub

P.S.
Molim kolege forumase da mi vise ne salju preporuke jer ne stizem svima da se zahvalim.

Не знам како то навијачи представљају "народ",
Не знаш? МЛого ти не знаш. А ипак гураш ко јуне у пласт сламе!:per:

па потичу директно из сталежа Радника и Сељака!!! Та два сталежа чине 90% народа Србије!! ето како. :zcepanje:

Није дао име: Звезда. Покушаваш да исконструишеш чињенице.
Звезда асоцира на све , само не на Комунисте и Крцуна. Или ТИ ниси никада чуо за Звезду на небесима?? Или никада ниси видео 50 Звезда на Америчкој застави?? Следећи логику коју овде ГУРАШ СИЛОМ излази да су Американци комунисти? :hahaha:

Не знаш? МЛого ти не знаш. А ипак гураш ко јуне у пласт сламе!:per:

па потичу директно из сталежа Радника и Сељака!!! Та два сталежа чине 90% народа Србије!! ето како. :zcepanje:

Звезда асоцира на све , само не на Комунисте и Крцуна. Или ТИ ниси никада чуо за Звезду на небесима?? Или никада ниси видео 50 Звезда на Америчкој застави?? Следећи логику коју овде ГУРАШ СИЛОМ излази да су Американци комунисти? :hahaha:

Пусти га...још је мали.

Шта можеш да очекујеш од навијача трећег највећег хрватског клуба основаног у Загребу?

Poslednja izmena:

Па еј, није том клубу име Звезда, него Црвена Звезда а њен симбол је петокрака. А стварно мислим да не треба да се правиш луд и да као не знаш шта то симболизује...

Мени није јасно чему то? Зашто би навијачи основали странку?

Објаснио сам у теми. Прочитај још једном. Овај пут ПАЖЉИВО.

Навијачи су навијачи спортског клуба, а спорт нема толико везе са политиком и не би требао да има, ...
То кажу политичари. Али ти нису рекли да је Спорт политика!! И никада и неће ти рећи. А ти ако чекаш да ти други кажу, ево дочекао си! :mrgreen:

И зашто баш навијачи Звезде?
И ово ти је објашњено у поставци теме. Читај, читај да би могао да размишљаш. Прочитао си само наслов и од тога се уплашио! Онда те је страх натерао да реагујеш ШТО ЈЕ ПРЕ МОГУЋЕ, а то ти није дало времена да тему прочиташ.
:mrgreen:

Бесмислица и глупост од теме.[/QUOTE]

Back