- Poruka
- 139
Ne pomaže gej parada ni podrška države.![]()
Gospodin Vu i Covic, i FMP,
Arapi Rusi pomoc drzave
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne pomaže gej parada ni podrška države.![]()
Тешко да је исто........... Тешко да је Звезду водио неки председник стране државе, председник државе, председник владе........
Шта са њом?
Није му смештао Мишко уз Борисову помоћ?
И на крају ништа нису нашли........... Или ти можда знаш да јесу?

Ма исто је веруј ми. Црвена Звезда асоцира на комунистичку петокраку, а Партизан асоцира на партизане.
Исто је. Једнима оснивач Крцун, а тренер Просинечки (који је иначе подржавао Туђмана) а другима председник Туђман.
Нема много разлике.
Значи то дође на исто. Титини и Туђманови клубови.

Па да. Ево видеа о ком сам причао:

Крцун јој даде име. То јој је кум, а знаш да ми Срби држимо више до кума него до брата.
Крцун јест да није странац, али је био крвавији за Србе него иједан странац.
Неки га прогласише и за великог Србина, кога је Тито ликвидирао зато што је био велики Србин...
Како оно друг Крцун рече: "Мени су руке крваве до рамена."

Не знаш о чему говориш!?
Нисам тражио да се странка зове: Црвена Звезда.!
Погледај назив странке мало боље. Или лобираш против тога да Србија добије политичку странку која пориче директно из базе, тј. из Народа. То шта је крцун основао пре 70 година нема никакве везе са данашњим навијачима Звезде. И како сам наво горе: чак и за време Комунизма, навијачи Звезде су говорили, скандирали истину тј. оно што широке народне масе у Србији мисле.
Дакле, била би то странка свих народа, не Само Срба. Што је на нивоу државе. Да представља интересе свих народа који живе у Србији. Не само Српског народа.
Не знам како то навијачи представљају "народ", ал добро. Свакије чуда у земљи југославији!
Како нема везе што јој је зликовац и србомрзац дао име?

Не знаш? МЛого ти не знаш. А ипак гураш ко јуне у пласт сламе!Не знам како то навијачи представљају "народ",

Није дао име: Звезда. Покушаваш да исконструишеш чињенице.Како нема везе што јој је зликовац и србомрзац дао име?

Не знаш? МЛого ти не знаш. А ипак гураш ко јуне у пласт сламе!
па потичу директно из сталежа Радника и Сељака!!! Та два сталежа чине 90% народа Србије!! ето како.
Није дао име: Звезда. Покушаваш да исконструишеш чињенице.
Звезда асоцира на све , само не на Комунисте и Крцуна. Или ТИ ниси никада чуо за Звезду на небесима?? Или никада ниси видео 50 Звезда на Америчкој застави?? Следећи логику коју овде ГУРАШ СИЛОМ излази да су Американци комунисти?![]()
Није дао име: Звезда. Покушаваш да исконструишеш чињенице.
Звезда асоцира на све , само не на Комунисте и Крцуна. Или ТИ ниси никада чуо за Звезду на небесима?? Или никада ниси видео 50 Звезда на Америчкој застави?? Следећи логику коју овде ГУРАШ СИЛОМ излази да су Американци комунисти?![]()
Мени није јасно чему то? Зашто би навијачи основали странку?
То кажу политичари. Али ти нису рекли да је Спорт политика!! И никада и неће ти рећи. А ти ако чекаш да ти други кажу, ево дочекао си!Навијачи су навијачи спортског клуба, а спорт нема толико везе са политиком и не би требао да има, ...

И ово ти је објашњено у поставци теме. Читај, читај да би могао да размишљаш. Прочитао си само наслов и од тога се уплашио! Онда те је страх натерао да реагујеш ШТО ЈЕ ПРЕ МОГУЋЕ, а то ти није дало времена да тему прочиташ.И зашто баш навијачи Звезде?

NAVIJAČI DINAMA:
P.S.
Molim kolege forumase da mi vise ne salju preporuke jer ne stizem svima da se zahvalim.