Основати Странку: "Навијачи Звезде"

• Začetnik teme Začetnik teme YHYK
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Да ли је Србији потребна странка: НАВИЈАЧИ ЗВЕЗДЕ?

• Јесте

glasova: 12 40,0%
  • не

glasova: 18 60,0%

• Ukupno glasova
    30
  • Anketa je zatvorena .
Од мене већ имаш услугу: нећу ти никада послати препоруку! :mrgreen:

naravno.
Primam preporuke samo od pravih ljudi. ;)

SD Partizan: Ne odričemo se Tuđmana!

Generalni sekretar Sportskog društva Partizan, ponosan je što je Partizan Jugoslovensko sportsko društvo.U intervjuu za Press, generalni sekretar Sportskog društva Partizan Milan Obućina smatra da nema razloga iz naziva izbacivati ime "jugoslovenski", jer je ono deo istorije crno-belih. Saša Ilić trener u Partizanu!
Vermez objavio tim za Maltu
Napadač potpisao ugovor sa Partizanom i odmah vraćen u Kruševac

- Za nas to predstavlja isključivo istoriju i tradiciju. Ne nose nas emocije. Drugo, mi smo zajednica klubova i kao takvi nemamo nijednu zvaničnu inicijativu da se promeni ime, grb ili za bilo kakve druge promene - kaže Obućina za Press.

O Franji Tuđmanu Obućina je rekao:

- Tačno je da je Tuđman bio predsednik Sportskog društva Partizan od 1958. do 1960. godine. Niti ćemo to ikad da menjamo niti toga da se odreknemo. Smatram da imamo svetlu istoriju... Mi smo sve napravili pod ovim imenom. To je znak raspoznavanja, simbol tradicije i uspeha, ali nikad se nismo mešali u politiku - kategoričan je Obućina.

Igor Štimac se verovatno ne bi složio sa Obućinom oko jugoslovenstva, čak je najavio da će se protiv Srbije "sećati onih sa prvih borbenih linija".

http://www.smedia.rs/sport/vest/642...jman-SD-Partizan-Ne-odricemo-se-Tudjmana.html

Излет „Делија“ у политику: Не Европској унији, савез само са Русијом![/SIZE][/SIZE]

„ЗАПАД НЕМО ГЛЕДА ШТА ШИПТАРИ РАДЕ
ВАЖНО ЈЕ ДА ОВДЕ ХОЋЕ ГЕЈ ПАРАДЕ!
ЉУДЕ НАМ УБИЈАЈУ, ЦРКВЕ НАШЕ ПАЛЕ
ЗАТО НАС У БРИСЕЛУ НА СВА УСТА ХВАЛЕ!
ХВАЛА ЕВРОПО МИ МОЖЕМО БЕЗ ТЕБЕ
САВЕЗ СА РУСИМА, А ДРУГЕ КО ****!

Навијачи Црвене звезде се изјаснили…
31.08.2014. mozzartsport.com

d0b7d0b2d0b5d0b7d0b4d0b0.jpg
Порука навијача Црвене звезде
Европа нема алтернативу? Не – ако се питају навијачи Црвене звезде који су на утакмици са Спартаком јасно изразили став о прикључењу Европској унији.

Браво за навијаче Црввене Звеззде!
Срамота за Опозицију Србије!???????????? Они су требали изаћи на улице са тим транспарентима и паролама! Уместо, седе на својим гузицама у фотељама и отуда мудрују. Треба нешто УРАДИТИ конкретно на терену. Од приче, само се зуби тупе. Кога заболе за причу?

Треба основати странку: НАВИЈАЧИ ЗВЕЗДЕ. Ја се први учлањујем у ту странку. Људи су одувек размишљали и говорили Српски. Тј. оно што је најбоље за народ Србије...чак и у време Комунизма, Звездина странка је била на земљи и знала шта скандира!

То је добра идеја!
У тренутку када Опозиција Србије ПРАКТИЧНО НЕ ПОСТОЈИ, то би био једини начин да се мишљење БАЗЕ тј. НАРОДА Србије чује у јавности.
А навијачи би се састајали бар једном седмично на јавном месту. Дође му као: јавне демонстрације. Ако је демократија, онда нека буде отворена за јавност.

Нема разлике између Звезде и Партизана. И један и други клуб су Титови, југословенски клубови тј. близанци. То је чињеница.

Па има разлике..........

Једни основани у загребу а други у Београду
За једне играли фудбалери НДХ а за друге београдски клинци
За једне навијали председници (чак и страних држава) а за неке је максимална политичка функција неког навијача председник владе.
Једни су и даље ЈУГОСЛОВЕНСКО спортско друштво а други су увек били само "спортско друштво"
Једни имају војни стадион а други имају свој стадион
Само једнима је председник националног савеза у исто време седео и у управи
...
итд.

а само једни имају Бари и петоцифрен број навијача на свакој утакмици

Poslednja izmena:
Па има разлике..........

За једне навијали председници (чак и страних држава) а за неке је максимална политичка функција неког навијача председник владе.
Једни су и даље ЈУГОСЛОВЕНСКО спортско друштво а други су увек били само "спортско друштво"
...
итд.

I jedni i drugi su kostali drzavu milijarde, propali gubitasi koji ne vrede ni pisljivog boba, i treba ih ukinuti.

Inace, Zvezda je taj stadion koji je kao 'njihov' otela od gradjana Beograda koji su ga izgradili svojim parama. Lopovi, krimosi i otimaci, to je Zvezda.

Па има разлике..........

...
итд.

Ма за мене су пријатељу, они исти комунистички и југословенски клубови и то је факт.

А навијачи су нешто друго, ја ти сад говорим о тим клубовима.

Ма за мене су пријатељу, они исти комунистички и југословенски клубови и то је факт.

А навијачи су нешто друго, ја ти сад говорим о тим клубовима.

Чуј,
Свако има право на своје виђење.
Ја сам ти навео само неке од ЧИЊЕНИЦА

Па и ја сам навео неке чињенице.

Које си ти игнорисао...

Чињеница да су клубови формирани у време комунизма и "братства-јединства".
За време апсолутистичке власти "највећег сина народа и народности" који је, ипак, навијао за један тим основан у Загребу......

- - - - - - - - - -

Kada Deije vrate Kosovo pod okriljem Srbije, i ja cu da ukinem klubove.

Чекај...Тртиш се са укидањем па онда узмичеш!!!!

Лоло једна неваљала.... Опет ће те меме по гузи.

Чињеница да су клубови формирани у време комунизма и "братства-јединства".
За време апсолутистичке власти "највећег сина народа и народности" који је, ипак, навијао за један тим основан у Загребу......

Ма ок, ако ћеш ти да верујеш у то да међу њима има разлике, то је твоја ствар.

Не пада ми на псмет да се расправљам још и око тога. Још нам и та подела фали.

А што се мене тиче- сваки Православни Србин који воли Србију и српски народ је за мене прихватљив, без обзира да ли навија за Звезду, Партизан или неки трећи клуб...

Ево како се тема уништава, тј. МИНИРА разводњавањем! Опробана техника, од давнина:

kami83, vracarac, dulesrbenda..лички гусар... разводњавају Тему свађајући се о стварима који нису предмет теме. Те ко је комунистички клуб, ко је основао клуб, те је ли то Југословенски клуб, извукли су Партизан однекуда, те сада расправљају о њему...чак ископаше и Крцуна, Туђмана, Бобека, Вокрија, Преказија...брдо Шиптара?? Какве везе све то има са темом?:roll:
МОДЕРАТОР би требао да реагује овде и то све ОЧИСТИ. Постављач теме нема ту могућност.

Тема је политичка странка НАВИЈАЧИ ЗВЕЗДЕ: А не фк Црвена Звезда. Али, али...:roll:

Ево како се тема уништава, тј. МИНИРА разводњавањем! Опробана техника, од давнина:

kami83, vracarac, dulesrbenda..лички гусар... разводњавају Тему свађајући се о стварима који нису предмет теме. Те ко је комунистички клуб, ко је основао клуб, те је ли то Југословенски клуб, извукли су Партизан однекуда, те сада расправљају о њему...чак ископаше и Крцуна, Туђмана, Бобека, Вокрија, Преказија...брдо Шиптара?? Какве везе све то има са темом?:roll:
МОДЕРАТОР би требао да реагује овде и то све ОЧИСТИ. Постављач теме нема ту могућност.

Тема је политичка странка НАВИЈАЧИ ЗВЕЗДЕ: А не фк Црвена Звезда. Али, али...:roll:

ТАКО ЈЕ!!!!!!!!!!

УУУУУУУУААААААААААААААААААА!

Huligani su ekspozitura dveri,dilera i slicnih.

Чекај... Има и оних који славе са СПС, ДС...............

Поменути су овде.

Него да те питам нешто............. да ли би могао да нам откријеш ту твоју "везу" између Двери и "хулигана"????

Back