ma znash ga Betty :wink:Betty:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma znash ga Betty :wink:Betty:
hmm...je l' to..hmmBetty:a....pa znam. A ja mislim da je i keeper sasvim Ok.
Betty:tt:tt:LJUDI -MUSKARCI GLASAJTE ZA M E N E
NEINTERESUJE MENE SRBIJA VRBIJA
JA SAMO ZA OVU SKUPSTINU GDE SU ZENE U PITANJU
U DRUGO SE NERAZUMEM,NEPIPAM TAMO GDE NEZNAM STA JE.
A TEBE CU DA STAVIM ZA PRVU VRATILJU MOJIH VRATA NA PREDSEDNICKIM ODAJAMA,BICE TI LEPO,U A KADA DODJE PROLECE ZAMISLI TEK TAD
nepismen predsednik mačističkog pokreta....hehehe...taman tako. Izaberite ga, na svoju sramotu. Mi veštice smo već odabrale svoje štićenike......
tt:Betty:tt:tt:LJUDI -MUSKARCI GLASAJTE ZA M E N E
NEINTERESUJE MENE SRBIJA VRBIJA
JA SAMO ZA OVU SKUPSTINU GDE SU ZENE U PITANJU
U DRUGO SE NERAZUMEM,NEPIPAM TAMO GDE NEZNAM STA JE.
A TEBE CU DA STAVIM ZA PRVU VRATILJU MOJIH VRATA NA PREDSEDNICKIM ODAJAMA,BICE TI LEPO,U A KADA DODJE PROLECE ZAMISLI TEK TAD
nepismen predsednik mačističkog pokreta....hehehe...taman tako. Izaberite ga, na svoju sramotu. Mi veštice smo već odabrale svoje štićenike......
e moja beti ,te novine ce ti glave doci,
mnogo si bre konzervativna,jesi li ti neka FENSI riba aaa.
hajde lepo procitaj gore napisano jos jednom ,i jednom kao tekst ,drugi put pokusaj da otpevas,
da naravno javi mi rezultat
ahaa ,ahhaaaa
ja znam da bi i ti htela da kiselis kupus,ali kupus nemogu da ti daam (KADA POSTAANEM PREDSEDNIK)
Incognito:Ej, Betty... propustila si NEZNAM u njegovom postu
Betty:a....pa znam. A ja mislim da je i keeper sasvim Ok.
cpku:Kao sto se da primetiti strasti su na vrlo visokom nivou, sto je znak da... vatra dim i td.
Da ne duzim, avo predloga manifesta:
1. Clan macistickog pokreta moze postati svaki muskarac stariji od 14god (dakle stariji maloletnik).
2. Cilj postojanja macistickog pokreta je organizovanje i udruzivanje zarad zastite ljudskih prava muskaraca.
3. Pod ljudskim pravima muskaraca se misli na sledece:
a) ispijanje piva uvek i svuda, u drustvu i solo (jel mozemo i mi????)b) kopanje nosa bez ogranicenja
c) psovanje u svakoj prilici
d) pljuvanje u dalj i sirinu
e) kupanje maximalno jednom nedeljno
f) blejanje na utakmicama bez obzira na vaznost iste
g) ostajanje do kasno po kafanama/kaficima bez potrebe da se naknadno opravdava svoje odsustvovanje
h) izuzimanje od svih kucnih poslova, izuzev odrzavanja prevoznog sredstva (ako ga nema, onda ni to)
i) kockanje na sve moguce nacine (poker, poker automati, krajcarice, slicice, kladionice... hipodorm izbegavati zbog velikog broja zenskinja koje su prisutne
Navedeno treba upraznjavati sto cesce, u drustvu clanova i pojedinacno.
4. Prava se ostrvaruju dostojanstveno i diplomatski bez uzavrelih strasti koje bi mogle da dovedu do aktiviranja feminizma.
5. U slucaju da je clan pokreta ugrozen u ostvarivanju svojih prava treba da ucini sledece:
a) pozove kuma u pomoc (koji je takodje clan) i da objasni da hitno mora da skoci do njega jer mu se pokvario tv/komp/digitron/auto/motor... uglavnom nesto o cemu zene nemaju pojma
b) ako kum nije dostupan, njegovo mesto moze zauzeti najbolji prijatelj (zato ne bi bilo lose da se clanovi cuju vise puta u toku dana i provere da li je drugom clanu potrebna pomoc)
c) ako ni prijatelj nije dostupan (zato sto u kafani sa kumom penje pevaljku na astal) treba konstatovati da je kod majstora zakazan neodlozan servis, i nestati u vidu lastanovog repa. Ukoliko se koristi ovaj metod nije lose stvarno otici kod majstora (koji je takodje nas clan), iz prostog razloga sto su zene danas na sve spremne, pa cak i na odlazak do automehanicara, kao usput... (hahahaha.......)
e) ako ne postoji motorno vozilo, otici po novine, vratiti se drugo jutro s pricom: "Draga, ne bi verovala sta mi se desilo...", i dati sve od sebe da se smisli najuverljiviji izgovor (inspirisati se serijalom -nije tesko biti fin-)
f) ukoliko vas ONA provali i pritisne, vaditi se na poznate Kostunicine fore tipa: "Draga, pa ja nisam imao pojma, t.j. nisam bio obavesten..." ili "Stvarno ne razumem sta me pitas... koji jezik ti to govoris?" pa onda "Ja se toga u opste ne secam!" ili direktno njihove fore "Aaaa, varas se. Ti si mene potpuno pogresno shvatila! Pa ti zans da ja nikad ne bih..." i njihova the best "Molim te nemoj sad. Tako me glava boli da te nista ne razumem. Ajde zapamti sta si htela, pa cemo sutra nastaviti...". Svaki clan je u obavezi da usavrsava ove metode i smislja nove. Svaka novina koja se pokaze za uspesnu mora biti prezentovana clanstvu.
6. Da bi se prava ostvarivala potrebne su finansije, dakle obaveza svakog clana je da formira crni fond.
7. Svaki put kada se nadjete u situaciji koja nije definisana ovim manifestom, pokusajte da skontate sta bi postovani Homer Simpson ucinio u pomenutoj situaciji.
8. Pokret nema predsednika, vec se sve odluke donose prostom vecinom prisutnih clanova na sednicama koje se sazivaju prema potrebi, a odrzavaju na prikladnim mestima (kladionica, kafic, kafana i ostala mesta gde zene ne zalaze).
9. Sve sto je u s vezi ovog (ovim)pokreta, kao i samo njegovo postojanje clan je duzan drzati u najvecoj tajnosti od zenskinja. Zakletva se polaze prilikom prijema clana, a zaklinje se nad kriglom piva, pljeskavicom i kucnim racunarom.
10. Kad god klonete duhom, setite se slavnih muskaraca koji su patili strasno od zena (Banovic Strahinja, Vuk Draskovic, Samson, Adam itd.) (!)
Mozete uloziti amandmane na text manifesta.
A sto se tice tt-a, zbog njegove zustre naravi, koristicemo ga za spec zadatke, tipa verbalno sukobljavanje sa najzescim feministkinjama, lepljenje plakata i td.
Keeper:nego, evo konacno pravog manifesta slobodnih MACHO-a
samo, ima jednu manu - nije rekao nista novo.
samo je zgomilao na jednom mestu ono sto svaki prosecan ovdashnji muskarac voli da radi .....
mislim, kad sam procitao ...... pa ljudi, zar je to covek, taj TIPICNI MUSHKARAC iz tog ustava ??? ...
a jeste ... :?
jedino sto ja radim sa one liste je da pljujem u dalj i u stranu, sta cete, klinachka manija
Betty:quite cute,indeed...hehehehe
rastamann:Stvarno, kenjash...Morash ti da useresh premijeru pa bog...Bacicu te na Aljasku, da znash, budesh li ovako kenjao i dalje...heheheh
timmy:mislim da je ustav manje-vise dobar i da bi ga trebali usvojiti
Da,ali ga opet treba usvojiti.Keeper:timmy:mislim da je ustav manje-vise dobar i da bi ga trebali usvojiti
evo, opet ... pa ljudi, jestel' bar procitali sta sam napisao ??????