B
blah
Gost
hahahahhahahahahqahahahahahahahahahahaha :wink:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
blah:tt ti si car!!!!
Incognito:ma mi se salimo, ali tt moze da postane predsednik... niko nije ni primetio da je tt ex delete
Ima spijunsku karijeru, a ti se lako gurnu gde pozele
tt:Keeper:buduci predsednik:znaci keeper si za mene jeli, vidis ja se oslanjam na medije,Keeper:tt:pa me izaberite za predsednika
mislim da je vreme za vanredno stanje
i da doteramo stvari u red
8)
eh, koliko sam to puta cuo na tv-u i procitao u novinama ........
a ja racunam na tebe da si kao i ostali normalan svet,pa sve verujes medijima jeli i naravno u dobrobit nama muskarcima izglasace te me za predsednika, a ja cu vama za uzvrat obezbediti da zene sve rade sto im kazete,nadam se da volis ribice,prema tome ,dabome ,potrudi se,svi se potrudite
8)
slusaj, zadnji put sam glasao prosle godine i ne pada mi na pamet to jos jednom da uradim ...
nisam ti ja sav normalan svet, ne verujem ti ja medijima, i necu da mi zene rade sta ja kazem ...
ej, covece, vrati se u srednji vek i uzivaj u patrijarhalnosti ..... ovde se normalni ljudi ubijaju da to iskorene a ti opet da nas unazadis ...
a mogu ribice da me tucaju i u mozak i onako, svejedno, tvrda mi je glava, ne treba mi predsednik da bi se ja odbranio od njih
SINE ,NETREBA DA TI BUDE TVRDA TA GLAVA
VEC ONA DRUGA,ZNAS LI TI KAKO NAS NAROD KAZE
CVRSTA RUKA I CVRST K,RAC ,MIR U KUCI
:wink:
tt:pa keeper
ako mislis da je cvrst k.rac zaostali trip
nasega naroda,
sta da ti kazem onda ti i netreba
pa odseci ga brate
Keeper:tt:pa keeper
ako mislis da je cvrst k.rac zaostali trip
nasega naroda,
sta da ti kazem onda ti i netreba
pa odseci ga brate
hihihi
naravno da mi treba, al ne da ga forsiram poput tebe.
slusaj, da te chika nesto nauchi:
ako ces sa zenama da se vodis logikom "cvrsta ruka i cvrst ku.ac" onda ce ti uskoro jedino ta cvrsta ruka dirati tvoj cvrsti ku.ac i NIKO VISE ...
osim ako ne nadjes nekog cvrstorukog ....... :wink:
tt:zivis u zabludama romantike
pobrkao si ti kako rece sinko znacenje reci zenaKeeper:a zasto mora il jedno il drugo da mi se desi?
zar nije najlakse skrenuti u jednu il drugu krajnost - biti ili pesko ili macho???
dal si ikad razmisljao o necemu izmedju ???
eh, dete moje .......
nego, nisam nikad imao zenu, nisam se zenio, mozda mi je jos malo rano, a? 8)
odnos sa zenama nije rat. nema borbe za poziciju, kontas ???
Lens:Baby Kate:Danas u "Politici":
Zasto je lose biti muskarac
1.Ferari 550 maranelo kosta vise od 200 hiljada evra.
2.Spoljnje genitalije su osetljive na udarce laktom i loptom.
3.Cak i ako vam se glava nadje zaglavljena pod industrijskom presom nije vam dozvoljeno da glasno placete.
4.Morate da nosite kravatu.
5.Morate da teglite sve stvari cak i kada je zena dva puta snaznija.
6.Ne mozete flertom da se izvucete iz nevolje.
7."Prvo zene i deca."
Ovo kao da je Betty pisala
tt:sanja:tt:LJUDI -MUSKARCI GLASAJTE ZA M E N E
a sto se lepo ne kandidujes za presednika srbije? taman je pravo vreme, izmedju stavljanja tursije i kis. kupusa.
sve je na tvojoj strani, imas program, malo si *ud, sto da ne?
NEINTERESUJE MENE SRBIJA VRBIJA
JA SAMO ZA OVU SKUPSTINU GDE SU ZENE U PITANJU
U DRUGO SE NERAZUMEM,NEPIPAM TAMO GDE NEZNAM STA JE.
A TEBE CU DA STAVIM ZA PRVU VRATILJU MOJIH VRATA NA PREDSEDNICKIM ODAJAMA,BICE TI LEPO,U A KADA DODJE PROLECE ZAMISLI TEK TAD