timmy
Ističe se
- Poruka
- 2.760
Incognito:... i ne primati muskarce sa IQ-om manjim od 40... dakle, timmy ispada
a to zbog onih 60 kila-ako volis debele nisam ja kriv
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Incognito:... i ne primati muskarce sa IQ-om manjim od 40... dakle, timmy ispada
=====================================================timmy:Mi muski nismo nizasta.Nije ni cudo da nas zenske terorisu.Zbog zena su se vodili ratovi,gubili najbolji prijatelji,pravili samoubitstva itd.Jednostavno,mi smo slabiji spol-priznavali to ili ne. :wink:
Zak:=====================================================timmy:Mi muski nismo nizasta.Nije ni cudo da nas zenske terorisu.Zbog zena su se vodili ratovi,gubili najbolji prijatelji,pravili samoubitstva itd.Jednostavno,mi smo slabiji spol-priznavali to ili ne. :wink:
To je sigurno zbog koeficienta(IQ). 8)
Zak:=====================================================timmy:Mi muski nismo nizasta.Nije ni cudo da nas zenske terorisu.Zbog zena su se vodili ratovi,gubili najbolji prijatelji,pravili samoubitstva itd.Jednostavno,mi smo slabiji spol-priznavali to ili ne. :wink:
To je sigurno zbog koeficienta(IQ). 8)