Osmeh dana

wash.jpg

--

Poslednja izmena:
Jao, što sam se sad slatko nasmejala dole kod svekra i njegove majke ( stara svekrva, jel, tako zovu svekrovu majku :) )
Otvorila ja prozor da mi se izluftira i sa malim odem dole, kod njih. Svako pre podne odemo, da mali ne sedi tu kad je otvoreno, a i da ga prababa vidi, da se poigraju, jer ne može da se popne na drugi sprat, kod nas. A i deda da ga vidi, mada on može da se popne, ali ajd...
Elem, mi dole, a oni jedu krompir pečen u rerni. ( Ja ga pravim malko drugačije, stavim po parče slanine na svaku "policu", pa se ona tokom pečenja topi, pa daje slast... no dobro, nije tema ). Svekar birao male krompire, pa ih još čistio, vadio one crne klice što idu kroz kromopir, pa ga masakrirao, pa se još i tokom pečenja skrvčio... ma od krompira ostao pasulj :lol: Ali lepo slan, pa hrskav... iiih, s milinom da ga pojedem. :lol:
Ponude oni mene, a meni glupo, vidim da malo ima, pa odbijem. Tek će baba, k'o iz topa - ma, jedi snajka, ionako ništa ne valja, će ga sve pobacamo :zcepanje:

E, tu ide digresija... podseti me na neku prastaru priču kad je tamo negde u selu, siromašnoj porodici, baš u vreme ručka, banuo kum. Domaćini ga nude, on se sve snebiva. Zna da su siromašni, vidi da na stolu nema bog zna šta, a i nije došao da jede, već da ih vidi. Medjutim, u domaćici proradilo ono domaćičko, koliko god da nema, šta ima deliće se, niko njoj od stola neće ustati gladan. I da bi kuma okuražila da prestane da se snebiva, i da počne da jede, ona nesrećno odvali - jedi, kume, jedi, ionako će se svinjama baciti! :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Pa tako i meni moja stara svekrva :lol: Ne zameram, znam da je mislila najbolje, ali mi je tako smešno bilo...
I uzmem ja onaj krompir, uh, koliko god da ne izgleda, ukusan bre ispao, hrskav, slan... baš lep za nas koji imamo zube. I zeznem se, pa one najhrskavije ostavim za kraj, da zasladim. A u babi se opet probudila stara domaćica, taj sitan skvrčen i hrskav krompir prosto nije dobar i sramota da ga iznese na sto, pred snaju, pred bilo koga. Uze ona viljušku, pa sve gundjajući sinu, tj. mom svekru, kakve je krompire doneo, pa kako je ispekao, jedan po jedan, izvadi ona skoro sve iz pleha, da li su mi dva ostala :lol: i viče - jedi snajka, jedi, sve da pojedeš... :zcepanje: Bre, pa šta da jedem kad mi sve pokupi da baciš u vatru? :zcepanje:
Skontao i svekar, pa smo se stereo smejali... šta da kažemo babi, ona zna šta zna, što ne valja, ne valja :lol: A i nije mislila loše, tako je samo ispalo :zcepanje:

Kao naravoučenije sam skontala - zaebi bre da budeš domaćica i daj ljudima da jedu ;)
:lol::lol::lol:

Gatare se modernizovale

Auuu, velika sreča te čeka, će da nadješ dobrog provajdera! Neka devojka sa fejsbuk nešto mnogo dobro ti misli. Svako veče čeka da se uključiš, ma se ti nešto kriješ! Mnogo joj se svidjaš, čak će da oće i sajber seks.
Sad mi daj desnu ruku da ti bolje pogledam. Auuu, malu ruku imaš al vel'kog miša držiš. Vidim ti vel'ki trafik sa jedan bezobrazni sajt. Apdejtuj antivirus i nema te boli glava.
Ajde, daj sad 100 dinara i gospod da čuva i tebe i softver i hardver.
Nemoj da me prođeš! Ako ne platiš ima da ti kunem! Kompjuter ti se napunio s virusi! Vindous ti se dizo sam za djurdjevdan! Dabogda reinstal svaki dan radio! Imejl spamovima ti se prepunio! Sve pasvorde zaboravio i svi akaunti da ti se ugasu! Samo ružne žene ti se javljale na fejsbuk

Poslednja izmena:
i na sve moralne dileme i unutrasnje sumnje koje si prezivljavao dok si odlucivao da li da preseces sa svojom muskoscu ili ne :sad2:

m'yock...od kako su mi napupele omladinke u gspU pochele ustupati mesto uz rechi..."sedite chiko"...dileme nije bilo
nego kao ovaj baja,nachinih hilterovske brchice,pre sjtrojenja mushkosti iznad struka:lol:

Jеl pušiš?
- "Dа."
- "Kоlikо dnеvnо?"
- "Tri kutije."
- "Kоlikо је jedna?"
- "3,5 KM."
- "I kоlikо dugо pušiš?"
- "15 gоdinа"
- "Znаči јеdnа kоštа 3,5 km, a ti pušiš tri dnеvnо, štо znаči dа mjеsеčnо nа cigаrе pоtrоšiš 315 KM. Zа gоdinu dаnа tо bi bilо 3.780 KM, јеl tаkо?"
- "Tаkо је."
- "Akо gоdišnjе pоtrоšiš 3.780 KM, kаd bi zbrojili tih 15 gоdinа kоlikо pušiš, tо bi bilо 56.700 KM, јеl tаkо?"
- "Tаkо је."
- "Dа nisi pušiо tih 15 gоdinа i stаvljао sаv tај nоvаc u bаnku i čuvао gа uz kаmаtu, zа tih 15 gоdinа bi mоgао dа kupiš Porsche..."
- "Jеl ti pušiš?"
- "Nе!"
- "Pа gdje ti је Porsche оndа, OTAC TE ****?
:zcepanje:

Svadba u juznu Srbiju:

-Moli se mlada da ne srče supu, smeta ozvučenju.

-Mole se deca da se ne igraju lastiša s' kablovi od muzike, 'fala!

-Moli se mlada da siđe sa astala, trunjavi supu!

-Zete, nemo' da ješ' govna, a vi gosti izvolite!

-Mole se gosti da ne bacaju koske po podu, izaćiće torta na kolica!

-Zamoljavaju se gosti da ne bacaju bombe-kašikare, iskače sarma iz tanjiri!

-Molu se gosti da ne pipaju pevaljku s'masni prsti.
- Zamoljavaju se gosti da si sednu devojke oce kite.

Back