Osmeh dana

67817_521551097872703_1948552810_n.jpg

mali crnogorac :lol:

Moje tetka ima troje dece. Jedna cerka studira u Americi, danima se ne javlja. Sin kaze da ce doci do 01h, dosao u 04h. Druga cerka trebala da se vrati sa treninga u 23h, tetka ujutru ustala, nje nema ni u 06:45h.
Tetka:"Eto ti radosti roditeljstva! Sto ih vise imas, sve se vise radujes!!!"

:)
:mazi:

Naisao malopre na ovaj tekst...vristim... :hahaha::hahaha::hahaha:

Жале се кад је голем, жале се кад је мали, жале се кад је нормалне величине јер у међувремену прочитају неку "студију" у, на пример, Блиц Жени, где се каже да мали/големи паламар најбоље пасују женској пичЦи, жале се кад секс траје предуго, кад траје прекратко попизде, кад траје нормално време (ако то уопште постоји) онда нису задовољне јер би желеле да траје много дуго или много кратко, жале се кад следовање не добијају редовно, кад добијају редовно прогласе те манијаком којем је само до ***** стало а не и до тога да саслушају проблеме које имају, кад се човек врати с шљаке где је цео дан ринтао к'о коњ и кад пожели само да се баци у кревет и да захрче њима је баш тад до јебања, а кад су оне уморне од прања три тањира и две чаше ни случајно не смеш ни да помислиш да их заскочиш (опет кажу да си манијак и саможива, себична свиња), кад се не окренеш за неком рибом на улици, помисле да нешто није у реду с тобом, кад се окренеш звоцају ти до судњега дана... И на све ове муке, кад би човек отишао у социјално и тражио неки бенефицирани ради стаж, неку пензију због тога што је мушко и што мора да трпи овај зулум, послали би га у Ковин.

jutros ovde bilo -15 a moja cerka prva smena... tata je ispratio do stanice da sacekaju bus i da je ukrca, da je ne prevrljaju penzosi opet :evil:
elem, bus kasnio opet :evil: i vec pocela hladnoca da stipa a oni da cupkaju i trljaju ruke ali ne vredi, mnogo hladno a busa nema jos uvek i tata predlozi da pozovu taksi
a to mu je ona rekla "sta ti je bre tata, izdrzacu, kad je mogao stari vujadin da izdrzi da mu kopaju oci mogu i ja hladnocu" :lol:
(radili starog vujadina pre par dana i jos je pod utiscima)

Back