Osmeh dana

2ngd5is.jpg

O bože...:dash: :dash:

hahahaaaaaa:rotf:
dal da objavim sad na fejsu da sam dobila bebu?
ni ja tad nisam imala fejs
:zcepanje:

Нанчи је најситнија у одељењу. Медена је, све је на њој минијатурно..
Оде до лавабоа усред часа, изнад лавабоа су папирни убруси. Она откине два одједном, па сама са собом, зачуђено, котрљајући ,,р'':,, Ух, оволики папирр сам узела - за оволицки нос!''
:)

jos se smejem

Uvatio Genije da smara Mindjusicu i mene sa nekim forama s neta i naravno nas dve sve provaljujemo

Posalje on taj isti fazon porukom Gasiju, koji glasi:

Genije: Markova mama ima 3 sina, nastariji se zovu ponedeljak i utorak, kako se zove najmladji?
Gasi odgovara: Cetvrtak i petak
Genije: E nije nego Joca :lol:
Gasi: A da nije Marko?
Genije: Nije Marko, vec je Joca, nego ga uskoli zovu Marko zbog prezimena Markovic

Ja stvarno ne znam gde se taj covek seti svega toga

:rotf: :rotf: :rotf:

jos se smejem

Uvatio Genije da smara Mindjusicu i mene sa nekim forama s neta i naravno nas dve sve provaljujemo

Posalje on taj isti fazon porukom Gasiju, koji glasi:

Genije: Markova mama ima 3 sina, nastariji se zovu ponedeljak i utorak, kako se zove najmladji?
Gasi odgovara: Cetvrtak i petak
Genije: E nije nego Joca :lol:
Gasi: A da nije Marko?
Genije: Nije Marko, vec je Joca, nego ga uskoli zovu Marko zbog prezimena Markovic

Ja stvarno ne znam gde se taj covek seti svega toga

:rotf: :rotf: :rotf:

Kako ste vi jedna duhovita porodica. I genijalna.

IZ DNEVNIKA IDEALNE SUPRUGE

Probudila sam se.

Umila se brzo, pomuzla krave, dala kokošima i zečevima da jedu, isterala koze i krave na pašu.

Probudila sam decu, napravila im doručak, spakovala ih za školu, odvezla ih u školu, pokosila travu.

... Otišla sam na posao, posvađala se sa šefom, izbacila ga iz kancelarije, obračunavala putne naloge, zarađivala novac za firmu, zaradila platu.

Došla sam kući, iscepala metar drva, skuvala ručak, dovela decu iz škole, nahranila ih, prijavila porez na dobit, išla u polje da okopam kupus i krompir do mraka, stigla do frizera.

Vratila sam se kući, uterala krave i koze u štalu, spremila večeru, obnovila osiguranje za auto putem interneta.

Nahranila decu, okupala ih, stavila ih u krevet, oprala mašinu veša, platila račune putem interneta, pregledala poštu, obesila veš, pojela koru hleba sa puterom i medom.

Kada sam se konačno spremila za spavanje, pade mi na pamet:

UŽAS !

Moj muž !!!

jooj:sad2:
kod nas jos nije tako lose.ja sam jutros otisla u baletankama na bosu nogu da otkljucam radi..
sad cu tako i na bazen i kod kozmeticarkeposlena drenazu, samo cu da obucem perjani mantilic :aha:
mrzim zimu i sve sam ubedjena da dok je tako ignorisem, nece ni da dodje.

a da pocnes da uzivas u njoj?
dobro znam da nije uvek moguce,ali u prvom snegu definitivno jeste :)
danas je red na mene da kuvam pa cemo da se lepo obucemo i porodicno posetimo neki muzej u strazburu,jos nismo odlucili koji
a uvece film :)
bozicni vasar je po celom gradu,kuvano vino,alzaske poslastice na svakom koraku

prosle nedelje na treningu nase sluzbe sam ja naravno briljirala sa kuknjavom u nasem poslu za nas deo grupacije, govoreci kako smo jedna rupa bez dna i poslednja rupa na svirali u sistemu iznoseci gomilu neverovatnih slucajeva koje treba implementirati u sistem
svi su se smejali
elem najjace je bilo kada su se kolege setile kako sam pre jedno 10-ak dana u administraciji pred svima prosetala u punoj htz opremi sa sve slemom, gde su ljudi poginuli od smeha, i kolege su se setile toga, pali su pod sto od smeha
a ova sto drzi trening me pita a sto si se bre tolko opremila
ja kazem - cuti ne pitaj, otisla sam jedan dan u magacin u stiklama, pa me uvatili oni iz kontrole, posle sam sebi rerkla - od sad ides po krugu pod punom ratnom opremom
jedino mi krivo sto me niko nije slikao :lol:

Jutros, izmedju 6 i pola 7, budi me nešto, dodir, šuškanje. Otvaram oči i vidim svoje starije dete, staro cele 3,5 godine, kompletno obučeno ( duks naopako - prednjica na ledjima i obratno, na nogicama jedna klompica i jedna papučica :lol: ), kako stoji pored kreveta i izravnava moj pokrivač.
Ćero, pa šta radiš tu, što ne spavaš?
Ali, mama, ja sam pazila da se ti i tata ne otkrijete. Hladno je, ženska glavo, razbolećeš se i šta posle? I batu sam pokrila. Ne brini, ja sam tu, samo spavaj
:heart::heart::heart:

Ustanem, naravno i prvo odem do sobe da zavirim u krevetac, a mališa uredno i brižljivo pokriven do samog grla. A pored njega meda, takodje uredno pokriven i ušuškan. :heart:

Jeste osmeh dana, nedelje, meseca, sa sve onim osećajem ponosa i topline oko srca :D

U nedostatku teme glupost dana, postovaću ovde :)
Elem, malopre okrznem uvom reklamu neku na tv-u, nešto ovako, ne mogu da citiram svaku reč, nisam baš zapamtila: ta i ta krema, za revitalizaciju, hidrataciju ( valjda i još neku -aciju :lol: ), sadrži formulu baziranu na matičnim ćelijama alpske ruže.... :roll:
Ovi bre zeznuli i one šampone sa ekstraktom bisera... ma šta to značilo :lol:
Hehehe, tačno zamišljam čovu, sa štapom u ruci i rancem na ledjima, koji planinari padinama Alpa u potrazi za retkom i blagotvornom alpskom ružom, pa bere u odredjeno doba dana ili noći, kada je mesec u toj i toj poziciji... da bi je odneo u laboratoriju gde bi naučnici-kozmetičari izdvojili matične ćelije i napravili tu posebnu kremicu :zcepanje:
Ama, zar postoji neko ko se peca na ovakve stvari u reklamama? :lol:

Back