Osmeh dana

198400_473891475996346_817580769_n.jpg

Ванредна ситуација, сутра школе у мом граду не раде, али ми морамо на посао, да чистимо снег. Свако нека понесе лопату, јер их школа нема довољно.
И сама се себи смејем, јер сам се мотивисала:

,,У дивљака лук и стрела... '' - а у просветара - ЛОПАТА!

Прошле године кад су орг. чишћење снега у НС, одзив био невиђен, ал до поднева нестале све лопате.
И онај лик што је бренером одлеђивао олук, па запалио зграду, какав краљ...

Joj, ja ne znam da li je ovo za ovde, ili za rupu :confused:
Mene je danas moj svekar učio da ložim vatru. :lol: Ne logorsku, već da založim peć :lol: Vidiš, snajka, ja sam dole stavio novine i drvo, sitno drvo, mora sitno jer neće da plane ako je krupnije ( ajde :zcepanje: ), pa onda sam stavio novine ( ajde :zcepanje: ). Pa ti kad budeš ložila samo zapali šibicu ( ajde :zcepanje:), evo ovako uzmeš i zapališ ( ajde, bre, pa nisam kreten :zcepanje: ) i samo potpališ tu novinu. Znači, ovako upališ šibicu i samo dole potpališ novinu na par mesta i ubaciš palidrvce unutra ( ajde :zcepanje: )

... i tako... :mrgreen:

Najbolja je fora što se mi, mislim moja porodica - muž, klinci i ja, grejemo na čvrsto gorivo, tj. ugalj i drva, već šestu godinu :mrgreen:

... mislim se - što me bre, svekre, praviš kretenom, dovoljno me ćaća napravio... :mrgreen:

Drugarica i ja idemo kod istog zubara i kod iste kozmeticarke. Uglavnom zajedno.
Nedavno, na redovnom pregledu kod stomatologa, ona je bez pardona upala dok sam ja sedela na stolici. Da prekrati cekanje.:eek:
Kod kozmeticarke, dok mi je cupala obrve, ona izasla da telefonira. Ja lezim, opustila se, ni ne razmisljam o njoj, a kada sam otvorila oci, vidim je nada mnom.:evil:
Smeje se kozmeticarka mojoj, sada vec besnoj reakciji i ja joj ispricam za zubara.
Kozmeticarka: "Dobro da je nisi vodila kod ginekologa":zcepanje:

Back