Osmeh dana

299897_446894388705698_782459095_n.jpg

Drugarica i ja idemo kod istog zubara i kod iste kozmeticarke. Uglavnom zajedno.
Nedavno, na redovnom pregledu kod stomatologa, ona je bez pardona upala dok sam ja sedela na stolici. Da prekrati cekanje.:eek:
Kod kozmeticarke, dok mi je cupala obrve, ona izasla da telefonira. Ja lezim, opustila se, ni ne razmisljam o njoj, a kada sam otvorila oci, vidim je nada mnom.:evil:
Smeje se kozmeticarka mojoj, sada vec besnoj reakciji i ja joj ispricam za zubara.
Kozmeticarka: "Dobro da je nisi vodila kod ginekologa":zcepanje:

Ово ме подсети:
Имам две добре другарице, једна је гинеколог, а друга висока државна фунционерка.
И прича ова ,,функционерка'':
,,Замисли, одем ја до Јеце на преглед, таман да легнем на сто, кад видим неког човека у ординацији, петља нешто око лавабоа. Јеца ме тера да легнем да ме прегледа, а ја не бих, кажем, ту је неки чвек..Кад ће Јеца:,,Аман, бре, то је водоинсталатер, НЕЋЕ ТИ ОН НИШТА!'''' :zcepanje:
Наша је Јеца сјајан гинеколог :heart:, а позната по томе што је потпуно опуштена, њој стварно водоинсталатер не представља проблем, док се не меша у њен посао!

prijateljica mojih roditelja,zena od oko 70 godina koja izgleda odlicno i opasan zafrkant,redovno ide na godisnje preglede,izmedju ostalog i kod `zenskog` doktora.i pita on nju:
-`kako stojite sa seksom`(misleci da l` ga upraznjava)
-`stojim super kad ima`
:lol:

Ово ме подсети:
Имам две добре другарице, једна је гинеколог, а друга висока државна фунционерка.
,,Замисли, одем ја до Јеце на преглед, таман да легнем на сто, кад видим неког човека у ординацији, петља нешто око лавабоа. Јеца ме тера да легнем да ме прегледа, а ја не бих, кажем, ту је неки чвек..Кад ће Јеца:,,Аман, бре, то је водоинсталатер, НЕЋЕ ТИ ОН НИШТА!'''' :zcepanje:
Наша је Јеца сјајан гинеколог :heart:, а позната по томе што је потпуно опуштена, њој стварно водоинсталатер не представља проблем, док се не меша у њен посао!

ajde super bas mi je drago zbog nje :)))

Ово ме подсети:
:zcepanje:

Moj sin je imao oko dve godine kad je toalet papirom brisao guzu kučetu, a ovo je to mirno podnosilo.:zcepanje:

onda smp mi dobro prosli
sin je sa dve godine sa macorom Gvozdenom delio virsle
grize jean pa drugi dok mi ne vidimo

zato mu je cera sve naplatila
stavi ga u kolica pa mu natrpa tufere u usta i popravlja yub...
jos uzme cevcicu kao busilica a ima ono pravo zubarsko ogledalce....
i tako sa nepune tri godine
e sad
ja muku da mucim sto ona hoce da studira veterinu.....

Мени целе вечери у глави прича моје маме, како се сећа да су једном ишли у свадбу на којој се нису појавили - МЛАДЕНЦИ!
Каже, свадба била јако весела, а они су послали телеграм захвалности, али су били ,,велика господа'' да би присуствовали сопственој свадби, јер су свадбе за сељаке.
Ујебемтисунце, кад нисам умрла од смеха!

daj ne zezaj!:rotf:

kakva blamčina:eek:

Озбиљно.
Каже мама, свадба била јако богата,сеоска, али, без младенаца..
Тај ,,младожења'' после стварно био фаца, био лични гинеколог ћерци цара Хаила Селасија, али, ја први пут чула за такву причу, баш се исмејах.

П.С. Каже мој муж: ,,Послали младенци телеграм подршке сватовима..''

Poslednja izmena:

Back