- Poruka
- 33.100
Ili neće? :shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Хехехех, страшно...алфа честице које се ослобађају распадом оу нису радиоактивне...не верујем да то рече бивши мод са Природних наука.
Имаш ли уопште представу како делују на организам?
Мислиш, не може да изазове проблем ако доспе 2 цм у дубину?
sevilja:Тема је била радиоактивност Уранијума који је бачен у форми оу на Косову...па због дугог полувремена распада, и због тога што је доспео у земљу, па преко земље у воду, троваће народ ко зна колико дуго. Е то твој компањон Обер негира
vidis, ober to ne negira, ali *******, kapiram da je jako tesko procitati nesto....
jeste kancerogen, ali nije radioaktivan.
Negira. Nije tesko procitati. Evo procitaj ovo.
http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=6259294#post6259294
Тема је била радиоактивност Уранијума који је бачен у форми оу на Косову...па због дугог полувремена распада, и због тога што је доспео у земљу, па преко земље у воду, троваће народ ко зна колико дуго. Е то твој компањон Обер негира![]()
Tako će biti i Srbima koje želiš da ostaviš tamo ili da ih naseliš tamo posle ''pobede''.
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=6271034&postcount=125
Može li komentar na ovo ili da zatvorimo Srboubilačku temu?
Zatvaraj. Utvrdili smo da OU ipak jeste radioaktivan i da Ober treba da zavrsi fakultet. Ja sam zadovoljan, osim ako ti nemas jos nesto da dodas?
Samo čekam odgovor o nameri da se Srbi nasele na teritoriju za koju se tvrdi da je opasna po zdravlje i život. Da li si za to?
Takva nije nasom krivicom, ali sta da se radi, nasa je. Dakle moze. Naravno, prvo ce da se sanira.
:shock:
Može?
A ono oko saniranja problema... Kako? Pomolićemo se?
Imaš ozbiljan odgovr ili na ovaj način govoriš da nemaš odgovor?
Evo ti sad ozbiljan komentar: teritorija je nasa, pa makar bila i zagadjena. Kraj price.
Bolesno. Poslao bi svoju decu da tamo žive ako sutra šiptari nekim čudom odu s Kosova?
Konkretno te pitam.
Ja ne bih. Ti?
Bolesno. Poslao bi svoju decu da tamo žive ako sutra šiptari nekim čudom odu s Kosova?
Konkretno te pitam.
Ja ne bih. Ti?
Ponavljam da je to nasa teritorija. Moj dom konkretno je negde drugde, a njega cu (bio zagadjen ili ne) napustiti kad me mrtvog iznesu odatle.
Какав си ти хуманиста (лицемерни) када ти није жао Шиптара који ће тамо да поцркају од тога?
Pitao sam te nešto konkretno, a ti u radikalskom maniru vrdaš. Odgovori na postavljeno pitanje.
Konkretno sam odgovorio.
Pitao sam te da li bi poslao svoju decu da žive na Kosovu ako šiptari odu odatle? Dakle, decu, roditelje, brata sestru, nebitno... Kosovo je naše! Da li bi poslao svoje najbliže da tamo žive?
Ja ne.
A ti?

Vrdaš 'tico, vrdaš!!!
Ne bi poslao svoju familiju, ali želeo bi da drugi idu tamo i da se porazboljevaju, a Srbine?
Ako je toliko nezdravo? Naravno. Ni sekunde ne bih razmišljao. Čak bih i Mađaru prodao stan.