OSECATE LI SE LOSE U ZENSKOM TELU?

• Začetnik teme Začetnik teme DUH
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Па добро, мало су искарикирали, али то је прављено да се едукују тинејџерке....

Једино, колико знам, мушкарци не причају баш толико о сексу са другим мушкарцима (изузимам клинце), много више жене причају о томе, и анализирају све до детаља....
Бар моје искуство је тако....

o yebote....ko te tera M4J4 da igraš tu tradicionalnu ulogu?Ozbiljno, iskreno, ko te tera? Kao da nisi žena ako nisi domaćica par exellence ....:lol: (umem ja da cenim sarmu, nije da ne umem, ali to jednostavno nije tačno! Niko vas ne tera da volite kućne poslove, damn!!!
Nije to nikakav greh, sem u oku domaćica ;) Držite se podalje od njih i gotovs.

To vam je inače - otpor prema TRADICIONALNOJ ULOZI, a ne prema ženskom polu! Samo razdvojte to, pliz....žena nas ima svakakvih (ne znate vi moje tetke :mrgreen: :lol: ) - fora je samo da se družiš sa sebi sličnima (!) a ne da se zakopavaš u te rigidne okvire štrudla-veš mašina-krevet ako ti već nije tvoj rođeni okvir. Nađi sebi okvir, pomeri granice :idea:

Joj, ja sam skoro sve to isto osetila (nedostatke) ali nisam paničila...uvek je bila neka fina žena blizu mene da namigne i kaže : "ma opusti se, sve u svoje vreme" :)

Hellen:
Па добро, мало су искарикирали, али то је прављено да се едукују тинејџерке....

Једино, колико знам, мушкарци не причају баш толико о сексу са другим мушкарцима (изузимам клинце), много више жене причају о томе, и анализирају све до детаља....
Бар моје искуство је тако....

Podelimo iskustvo , a čemu priča?

Jeste da nervira kad dobijes menstr.,ali i to prodje,posoje lekovi od kojih ne boli stomak,nije to bas tako strasno.Zensko telo je lepo,neznam zasto ti se ne svidja,trudnoca,majcinstvo je najlepsi dar,zene su nezne,ja ne mogu da se zamislim da me sad neko pretvori u musko,mislim da ti imas problem u glavi jer sebe dozivljavas kao muskarca.Imaju i muskarci svoje poteskoce sve je stvar iz kog ugla posmatras situaciju.Ja jesam i stidljiva i u sportskom fazonu sam,ali opet volim svoje telo i osecam se savrseno u njemu,ne bih ga menjala.To da volis muskarce u to iskreno ne verujem kako mozes da volis muskarce ako se u potpunosti osecas kao muskarac?To mi je bas zanimljiva teza

da, zena - a ***** :)
Kaže da je poslala nekoliko protestnih pisama Politici, ali joj ništa nisu od tih kvazi pederastija objavili, čak ni u vreme rubrike "Odjeci i reagovanja" kad je svašta i koješta štampano. Kopije čuva i pokazuje ako je dobre volje, i kad je baš zasvrbi guza. :lol :

No, batalimo šalu, siguran sam da bismo se oboje dobro osećali u tvom ženskom telu. :)

Ја сам баш задовољна што сам женско...и све ми одговара...и што пиље у деколте...кад не желим да пиље, ја се покријем ;) мислим обучем нешто што није деколтовано...мада у принципу и носим такве ствари...не волим баш то излагање...а онда ти као тешко што привлачиш пажњу...цврц милојка, што реко наш народ. Јесте да има дана када је баш тешко ...то су они дани из рекламе за крилца :) али и то је део женског живота...за мајчинство и породицу...не знам шта рећи...има ли лепшег дара од оног који нам је дат....донети један нов живот на свет...па то је ЧУДО!!!! Добро има око тога посла...али око чега нема...имаш и око дечка..и око мужа...и у кући...па зашто не би и око детета...само паметно наћи себи правог животног сапутника и онда је вероватно у двоје све лакше...
Мени је прелепо у мом телу....немогу ни замислити да сам мушко...то ми је непојмљиво.

1.kako vam je u telu? Sta vas najvise nervira,a sta vam se dopada? Da li vam je ponekad neizdrzivo toliko da pozelite da "izadjete iz sopstvene koze"?
2.kako izdrzavate psihicki pritisak? (u porodici,u drustvu,kako reagujete na "argumente" tipa "nemoj da pijes toliko,ti si zensko","skuvaj kafu,ti si zensko",isl.)

Sve sve, al' mi zene bar nemamo konfuziju izmedju dve glave. :P

Back