OSECATE LI SE LOSE U ZENSKOM TELU?

• Začetnik teme Začetnik teme DUH
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I danas se bas fenomenalno osecam u svom telu! Obozavam svoje telo! Juce sam ga bas dosta negovala!

Kada se osecas dobro u svom telu, onda i ostali uzivaju u tvom prisustvu i vole da komuniciraju sa tobom!

Prilozi

• ballerina12-back.jpg
    ballerina12-back.jpg
    8,3 KB · Pregleda: 10
Ne smeta mi sopstveno telo (mada bi bilo lepo da je manje u izvesnom predelu). Nerviraju me muskarci, jer im je sve dozvoljeno! Svaki kreten koji ima pisu moze da ode u Hilandar, a ja ne mogu! Imaju vecu platu za isti posao, podrazumeva se da bolje voze kola od mene sto nije tacno, ne boli ih stomak svakog meseca, moze sa 50 godina da napravi dete. Ako ima 10 devojaka on je svaler, a ona je *****. Kad se razvede on je slobodan, a ona raspustenica. Ne treba im 10 pari cipela u svim bojama i varijantama. Kad naruci alkoholno pice to je OK, a nju svi gledaju. Ne daj Boze, da se nasmejes glasnije tada, odmah si pijana itd.

Ма у праву си...ал то са Хиландаром као аргументом (а често се потеже)....ко да бисмо се све одмах натрпале у тај Хиландар само да можемо...толико нам је свима стало до Хиландара!

Da dodam ja nesto u vezi Hilandara,tj u vezi nase,hriscanske/pravoslavne religije.
Ja sam zamrzela Boga,tj postala ateista jos u osnovnoj,kad sam slusala stalno kako su "zene prljave,zene ovo,ono".Elem,nije biblija pravilno protumacena.Eto primera:
U pravoslavnoj religiji zena ne sme da udje u neke manastire i u crkvu iza oltara sa argumentom da je "prljava".
U islamu,zena isto to ne sme,uz argument:"Muskarci su prljavi,i kad bi zena usla medju njih,oni ne bi izdrzali pa bi pogazili svoju cast" (da prevedem,napali bi je i silovali,zato je taj zakon,ne ulazi zeno medju zveri :) Toliko mi se dopalo islamsko tumacenje da zamalo da promenim veru...Potegla sam i pitanje zasto onda,kad vec toliko cene zene,one moraju da nose veo preko lica,a odgovor je bio:"Muskarci su zivotinje,ako vide lepo lice unistice cast zene" .Sve ima vise uglova! Nismo mi "prljave",nego oni,Islamci makar to priznaju,a ovi nasi to negiraju i sve svaljuju na zenu,e,zato i tako sam ja ponovo pocela da verujem u Boga,ali ne idem u crkvu jer ne verujem u crkvu kao instituciju jer je sovinisticko-seksisticko-patrijarhalna institucija,a Bogu se mozemo moliti svuda.
Jeste li primetili da se vecina ljudi moli za pomoc Bogorodici,a ne Bogu? Zeni? 99% katolika se moli i ocekuje pomoc od device Marije,a NJEMU se niko ne moli,on se postuje....mnogo to govori,ali da ne pricam sad ovde o tome. Niko zaista ne misli da su zene ni lose,ni prljave,to je samo nametnuto nekada daaaavno,pa se i dan danas (pogresno) prenosi.

Ja bih rekao da bog ne postoji, moji argumenti su postovi odredjenih forumasha.
Takodje bih rekao da smo svi prljavi, mushko, zensko, indijanci, albanci, hermafrodite, trandze, patuljtzi, invalidi, ministar dinkitj....
Crkva je glavni shtab homosa.
Jedino shto poshtujem tog pavla, jer mi chovek deluje zdravo i normalno, iako mu je 150 god.
a mozda sam zaposednut pa iz mene kutza baal.

Da dodam ja nesto u vezi Hilandara,tj u vezi nase,hriscanske/pravoslavne religije.
Ja sam zamrzela Boga,tj postala ateista jos u osnovnoj,kad sam slusala stalno kako su "zene prljave,zene ovo,ono".Elem,nije biblija pravilno protumacena.Eto primera:
U pravoslavnoj religiji zena ne sme da udje u neke manastire i u crkvu iza oltara sa argumentom da je "prljava".

Бојим се да немаш баш много представе ни о Богу, ни о религијама..када овако говориш....
''Замрзела Бога''....па пожелела да пређе у ислам....?!
Па Бог је један исти, и нама и муслиманима....

Да ли ти се више допада однос према жени у исламском свету?
Па тамо би тек кукала и мрезла себе што си рођена као женско, јер не би имала ни половину оних права које имају жене у хришћанској култури!

Но, није тема....да нас не критикују....

M4j4:
Hvala na ovome.
.....

Treba,jer "ne pali",zena nije zadovoljna,da je zadovoljna,ne bi ni pocela da "cacka".
......

Lepo,kamo srece da smo svi zadovoljni takvim ulogama.Ima muskaraca koji se ne bore,i koji se boje,a ima i zena kojima ne pase ovo sto si ti napisao. Da se vrnem na sam pocetak,ja sam i otvorila temu zato sto se ja ne nalazim u ulozi "da ,prosto,budem tu",da "volim i radjam svet" itd. Vidis,ja prosto to ne zelim,a osecam pritisak okoline (udaj se,radjaj,tako treba),a taj pritisak mi stvara nevolje,psihicke nevolje (zbog pritiska okoline) a onda se zalim i na fizicke ("da nisam u zenskom telu,ne bi me terali na to i to").
Ja NE ZELIM da igram tradicionalnu ulogu majke domacice i zene mucenice!!! To me ne bi usrecilo,i ako neko misli da sam luda feministkinja,neka taj onda malo proba da radi samo ono sto mu drugi govore pa da vidimo hoce li da "odlepi". Kako vas,muskarce,nije sramota tako sa nama da razgovarate,odakle vam hrabrost??? Majke mi moje,ostacete vi da zivite sa lutkama na naduvavanje a mi sa vibratorima ako nastavite ovako,sve mi je vise sick od vas! Sta hocete? Treba da se udam,da radjam,da volim,da radim kucne poslove posle radnog vremena,da ispunjavam vase ceste seksualne prohteve,a sta cu da dobijem zauzvrat??? STA? Nista!!! Cak ni finansijsku sigurnost,jer ako to dobijem,onda sam "sponzorusa"!
Auh,sta uradih sebi,iznervirah se na forumu...
Muskarci,ja mislim da vi iz straha da vam "zenka" ne ode vrsite pritisak,a to je pogresno. Dajte i vi nama ljubavi,ne mislim na reci "Volim te",pokazite to,pomozite u obavezama,postujte nas malo,kad kazem "postujte" ne mislim na komplimente tipa "predivno izgledas" nego ako vidite da se mucim,pomizite,a ne okrecite glavu na drugu stranu "dete je majcina briga","nisam ti ja kriv sto si ti dobila menzis"....
NIJE mi dobro u zenskom telu,mom mozgu ne fali nista,glupa nisam nikad bila,ali mi se mozak syebao vremenom,"zaradila" sam traume!Primer svakodnevne frustracije:kolega na poslu kaze:"Idi skuvaj kafu".Ja kazem:"Ne pije mi se kafa" On:"Skuvaj onda meni" Ja:"Izvini,imam posla,skuvaj je sebi,nisam ja duzna da ti kuvam kafu" ON:"Dobro,samo sam mislio,posto si ti zensko,vi ste navikle". I tako on ode i skuva sebi kafu,nije problem,ipak je on skuva,ali zasto ja moram svaki dan da odbijam na desetine slicnih zahteva,zasto jednom u zivotu ne uzme sam da je skuva,ne daj boze i meni da skuva,nego svaki yebeni put ista prica:prvo proba na kartu "ti si zensko,ajde ti",pa ako ne "upali fora" tek onda to uradi sam! UMORNA sam vise i od odbijanja,i rasprava! grrrr...
uuuuuuuu bre! ala si ti ogorcena! pa sve zivimo u istom tom fasistickom, diskriminatorskom svetu pa opet retko koja prica o svetu i ljudima kao ti........
zar ne postoji nista sto bi te podstaklo da mislis da je lepo sto si zena. bar ponekad :(
ni muskarcima nije lako...i ne znam zasto si toliko opsednuta kucnim poslovima ako bas ne zelis da ih radis. batali ih, niko te nece tuci ako sve sama ne zavrsis :shock: (valjda.. :confused: )

Draga Hellen,ja to zelela u osnovnoj skoli ;) Tada je u meni vladao bunt,i inace,ne samo religija sto se tice,pa kao iz (decijeg) inata:e,ako sam vama prljava,idem tamo gde nisam.
Naravno,sada znam da je bog bog,ali i dan danas imam averziju prema crkvi kao instituciji,mada ipak odlazim,smiri me atmosfera,ne idem nedeljom,odem s vremena na vreme da zapalim svecu i za zive za zdravlje i srecu,a i za mrtve :) Verujem u boga,u dobro u nama,moc vere je upravo u tome-verovati,a sugestija je cudo,ako neko veruje istinski u boga,ima osecaj da nikad nije sam,da nikad nije nevoljen i napusten,ima snage da izdrzi teske trenutke,a kad se molimo bogu redovno za nesto,usmeravamo se na to,pa i radimo na tome,tako da cemo onda u tome najverovatnije i uspeti,jer je malodusnost recept za neuspeh.
Preopsirna je tema,a i offtopic je,samo sam rekla ovo malo jer si me skroz pogresno razumela,tj,nisi ti kriva,ja sam to napisala tako da se drugacije nije ni moglo shvatiti.
Ma,nema veze ;)

[/QUOTE]...Lepo,kamo srece da smo svi zadovoljni takvim ulogama.Ima muskaraca koji se ne bore,i koji se boje,a ima i zena kojima ne pase ovo sto si ti napisao. Da se vrnem na sam pocetak,ja sam i otvorila temu zato sto se ja ne nalazim u ulozi "da ,prosto,budem tu",da "volim i radjam svet" itd. Vidis,ja prosto to ne zelim,a osecam pritisak okoline (udaj se,radjaj,tako treba),a taj pritisak mi stvara nevolje,psihicke nevolje (zbog pritiska okoline) a onda se zalim i na fizicke ("da nisam u zenskom telu,ne bi me terali na to i to").
Ja NE ZELIM da igram tradicionalnu ulogu majke domacice i zene mucenice!!! To me ne bi usrecilo,i ako neko misli da sam luda feministkinja,neka taj onda malo proba da radi samo ono sto mu drugi govore pa da vidimo hoce li da "odlepi". Kako vas,muskarce,nije sramota tako sa nama da razgovarate,odakle vam hrabrost??? Majke mi moje,ostacete vi da zivite sa lutkama na naduvavanje a mi sa vibratorima ako nastavite ovako,sve mi je vise sick od vas! Sta hocete? Treba da se udam,da radjam,da volim,da radim kucne poslove posle radnog vremena,da ispunjavam vase ceste seksualne prohteve,a sta cu da dobijem zauzvrat??? STA? Nista!!! Cak ni finansijsku sigurnost,jer ako to dobijem,onda sam "sponzorusa"!
Auh,sta uradih sebi,iznervirah se na forumu...
Muskarci,ja mislim da vi iz straha da vam "zenka" ne ode vrsite pritisak,a to je pogresno. Dajte i vi nama ljubavi,ne mislim na reci "Volim te",pokazite to,pomozite u obavezama,postujte nas malo,kad kazem "postujte" ne mislim na komplimente tipa "predivno izgledas" nego ako vidite da se mucim,pomizite,a ne okrecite glavu na drugu stranu "dete je majcina briga","nisam ti ja kriv sto si ti dobila menzis"....
NIJE mi dobro u zenskom telu,mom mozgu ne fali nista,glupa nisam nikad bila,ali mi se mozak syebao vremenom,"zaradila" sam traume!Primer svakodnevne frustracije:kolega na poslu kaze:"Idi skuvaj kafu".Ja kazem:"Ne pije mi se kafa" On:"Skuvaj onda meni" Ja:"Izvini,imam posla,skuvaj je sebi,nisam ja duzna da ti kuvam kafu" ON:"Dobro,samo sam mislio,posto si ti zensko,vi ste navikle". I tako on ode i skuva sebi kafu,nije problem,ipak je on skuva,ali zasto ja moram svaki dan da odbijam na desetine slicnih zahteva,zasto jednom u zivotu ne uzme sam da je skuva,ne daj boze i meni da skuva,nego svaki yebeni put ista prica:prvo proba na kartu "ti si zensko,ajde ti",pa ako ne "upali fora" tek onda to uradi sam! UMORNA sam vise i od odbijanja,i rasprava! grrrr...[/QUOTE]

Znas, ja sam stekla utisak da ti uprkos sto imas 31 jos nisi naucila da pravilno reagujes nego skaces ko maca na klupko. Sto se vise budes zestila i otimala to ce te vise peckati.
Nemoj pogresno da me shvatis, ne mislim ja da smo sve mi rodjene a budemo, supruge, domacice, majke. Ja recimo imam 28 godina i sjajnog decka, mnogo volim svoju 13 godina mladju sestru ali materinski instinkt mi ne radi. Kapiram da se vecina ljudi zgrazava na to sto se ne raspilavim nad bebama ali ja u opste ne ulazim u objasnjavanje. Ponasam se onako kako se osecam i moj decko to sasvim lepo prihvata. Istina on bi hteo decu jednog dana ako moze- mozda i ja pozelim.
Sto se tice potrebe za pruzanjem pomoci, meni je moj Andra jednom rekao: Sunce nisam vidovit! E sad, da li je svim ljudima potrebno da im nacrtas da ti u trenutku kada su ti ruke pune kesa ili guras kolica a na putu je ogromna bara treba pomoc, ne znam. Posto sam primetila da nije svima ista moc zapazanja, ja jasno i glasno trazim.
U kuhinju ulazim kad ja hocu i tad pravim obicno nest komplikovano (prvi put i nikad vise)- cista exluziva :). Kafu kuvam kome ja hocu i kad ja hocu. Sledeci put kad te bude pitao da mu skuvas kafu, kazi: ne mogu zauzeta sam ali ako kuvas skuvaj i meni. Ali opusteno i sa smeskom!

Back