"OSEĆAO SAM STRAH I JEZU" Miloš Pavlović Ćaci i ministar Lončar obratili se iz Urgentnog centra nakon napada: Dobio sam limenke i udarce

Dečko treba da poradi na igri narativa, a dfnt mu fali i obezbeđenje za truo posao kojim je odlučio da se bavi. Ne bi me čudilo i da mu je ovo smestio "voljeni".

Naravno, "voljeni" je dobio par vrucih šamara od Rusa, pa treba sada to zatrpati kojekakvim skandalima (da se glasaci ne sete).. Vidis kako skandali stizu jedan preko drugog, a sve u nadi da se Putinov udarac u bulju sto pre zaboravi..

Naravno, "voljeni" je dobio par vrucih šamara od Rusa, pa treba sada to zatrpati kojekakvim skandalima (da se glasaci ne sete).. Vidis kako skandali stizu jedan preko drugog, a sve u nadi da se Putinov udarac u bulju sto pre zaboravi..

Мислиш ли да је Вучић толико глуп да иде мечки на рупу? Пре бих се кладио на глупост супротне стране, на оне који распредају приче без икаквих обавеза и доказа.

"OSEĆAO SAM STRAH I JEZU" Miloš Pavlović i ministar Lončar obratili se iz Urgentnog centra nakon napada: Dobio sam limenke i udarce u lice, stomak, leđa... (FOTO,VIDEO)​

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio da su Pavlović i njegov kolega zadobili povrede u predelima stomaka i leđa.

Pavlović je opisao napad kao brutalan i osudio nasilje, nadajući se pravdi za počinioce.
Blic
5. jun 2025.02:11
Komentara496
Slušaj vest
0:00/0:00

Student Miloš Pavlović obratio se javnosti iz Urgentnog centra nakon što je napadnut kod Studenjaka. Uz njega je bio i ministar zdravlja Zlatibor Lončar koji je saopštio u kakvom je stanju povređeni student.

Miloš Pavlović i Zlatibor Lončar
Foto: Alo! / screenshot

- I on i njegov drug imaju povrede leđa, stomaka i abdomena. Njegov drug je trenutno na dijagnostici, radi se skener. Dečko je dobio udarac u predelu bubrega gde je ranije operisan. Pavlović je došao u stanju šoka. Za sada su samo dve dijagnostike urađene - rekao je ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

Blic preporučuje
Napadnut student Miloš Pavlović: Incident se dogodio kod Studenjaka (VIDEO)

"Oborili su nas na pod"​

Pavlović je opisao kako je izgledao trenutak napada. On je objasnio i kako se našao ispred Studenjaka.

- Napadnuti smo bez povoda, samo zato što smo bili tu. Osećaj koji me je spopao nije bio sam strah, to je bila jeza - rekao je Pavlović.

Miloš Pavlović nakon napada

Miloš Pavlović nakon napada
- Kolega i ja smo brutalno napadnuti. Suočili smo se sa pravim licem fašizma. Mislio sam da je fašizam samo pojam iz udžbenika, ali kada vidite da je to lice koje vam se unosi u lice dok vas obara na zemlju, ostanete u šoku - kazao je.

Kako je dodao, on je sa drugom sedeo u kafiću na Novom Beogradu, pored Studenjaka.

- Ja sam u Studenjaku proveo ceo svoj period školovanja, tri godine sam bio tu. Bio sam da obiđem svoje prijatelje koje nisam video pet meseci, sa kojima sam delio i dobro i zlo - rekao je Pavlović i dodao:

- Doživeli smo to da nas napolju dočekaju... Ja ne verujem da su to kolege studenti, ne verujem da neko može biti takav. Dobio sam limenke i udarce u lice, po stomaku, leđima. I Vladimir Balać i Luka Lalošević, svuda smo dobili udarce. Oborili su nas na pod, digao sam se, nekako sam uspeo da odem - ispričao je Miloš Pavlović.

On je istakao da se nada da će nadležni otkriti krivce i da će biti kažnjeni.

- Niste uspeli da me ućutkate, boriću se još jače, moje reči će biti još glasnije, jer ne želim da Srbija bude fašistička zemlja i da u njoj vlada ova demokratija koju smo videli večeras i za koju se vi zalažete - rekao je Pavlović.

https://www.blic.rs/vesti/politika/...i-se-iz-urgentnog-centra-nakon-napada/tv85yhb

Њихова неоригиналност више није смешна, већ жалосна.

Ko više veruje u ove stvari? 😂

Мислиш ли да је Вучић толико глуп да иде мечки на рупу? Пре бих се кладио на глупост супротне стране, на оне који распредају приче без икаквих обавеза и доказа.

Pazi, sve po je rado zadnjih 6 meseci je jako glupo. Šetao seod autogola do autogola, iz jedne greške upadao u drugu. Taman kad pomisliš da su studenti napravili neki problem ili izgubili negde podršku, on opet pumpa protiv sebe.

Tako da jeste konzistentno njegovim generalnim ponašanjem u toku zadnjih nekoliko meseci.

Pretpostavljam da ga onaj Izraelac više ne savetuje, pa nema više pametnih ljudi oko sebe (on je bio jedini, doslovno).

Преки судови доносе углавном такве пресуде а ти си заговорник управо тог и таквог метода рада.
Ne znam kako si to zakljucio i gde sam to napisao, sem da odgovorni treba da budu privedeni i pravosnazno osudjeni
Jel ovo preki sud ili normalni sudski proces?

Pazi, sve po je rado zadnjih 6 meseci je jako glupo. Šetao seod autogola do autogola, iz jedne greške upadao u drugu. Taman kad pomisliš da su studenti napravili neki problem ili izgubili negde podršku, on opet pumpa protiv sebe.

Tako da jeste konzistentno njegovim generalnim ponašanjem u toku zadnjih nekoliko meseci.

Pretpostavljam da ga onaj Izraelac više ne savetuje, pa nema više pametnih ljudi oko sebe (on je bio jedini, doslovno).

Имаш ли ти било шта што би поткрепило твоју причу а да није чисто пумпање? И динстање се подразумева као пумпање.

Колико могу да докучим, највећи лажови сада само пумпају у нади да ће балон бити видљив.

Ajde ne govori u šiframa, ako te nešto stvarno interesuje. :lol:

Jeste,izraelac je i sam nadrljao solidno,pa su sad Vuqi i nasa udba ostavljeni na cedilu sto se tice propagande,a zna se koliko su oni pismeni i domisljati.Caci Tursija im je maksimum

Ajde ne govori u šiframa, ako te nešto stvarno interesuje. :lol:

Нема могућности да побијем све лажи које смишљате у трену.
Ево, на пример, овај врхунски безобразлук и идиотизам напада на једног студента који се не слаже са вашим бљувотинама покушавате да искористите за противнапад на Вучића. Твоји прилози су најбољи пример.
Мене не можете преварити јер нисам јуче рођен.

Back