- Poruka
- 24.073
A pobrko te onda sa nekim od ovih iz Zavoda za zaštitu ćacija.
10 ostaje, al nije više zbog proseka![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A pobrko te onda sa nekim od ovih iz Zavoda za zaštitu ćacija.
10 ostaje, al nije više zbog proseka![]()
Боље да се смејемо него да се туку ?
Evo mojih heroja, john Kleese je jedan od njih, kako lepo opisuje da kad imamo neprijatelja sve je dozvoljeno
Imati neprijatelja je odlična stvar. Možeš da ga pljuješ, ali pošto je on pokvaren to opravdava sve što radiš i možeš sa uživanjem da ga pljuješ!
Британија је деценијама 'одржавала мир' између Индије и Пакистана ....
САД је деценијама ' ширила демократију ' по свету .....
Некада наводно 'добро' ко зна шта чини
...
АВ и 'његових' 1 000 000 су подпуно у праву када кажу 'недамо србију '.. 'за нашу децу' .. Па и окупирали су Србију само за своју децу
Назовимо њих 'на-једној-страни'
У праву си .. постоје исти 'на-једној-страни' само што нису у тих 1 000 000 ..... Или да кажемо већина су 'модерате'
Занимљиво је да ових 1 000 000 чак и 'ложи' протесте односно ложи 'модерате' да се 'определе'
Тако да АВ све више кредита сипа у 'једне опредељене' чији број све више расте ...
Како је пропао сваки тај систем спојених судова? .. Па кад 'повучеш' једном натегу све пређе у то једно буре ....
...
Да су протести рецимо 'орочили' после 15.03. протест .. завршили годину ( или студије ) .. уписали следећу и наставили ...
. протести би имали 'уппер ханд'
Овако остају два решења... а боље од та два ..је да се акламацијом сви придруже ПЗНИДу ....
haha
ma, sve je to ok, nego ovde se govori o tome što kad imamo neprijatelja, stvarnog, onda je sve dozvoljeno u ringu ! Tako se ljudi ponašaju.
Meni to svejedno smeta, smatram to niskim udarcima. Ali većina uživa u tome i ko sam ja da smetam ?!
Zato lepo skupim igračkice, ali tu sam za svaki protest ili izbore, kad treba ! (osim ako je veoma, veoma, negativna energija)
Мени је рецимо смешно када АВ и њих 1 000 000 крене са причом колико и ко све финансира протесте
Милијарде евра је спуцано у буразерске фирме ... десетине хиљада евра као субвенције за фабрике ....
.. а паре које 'тамо однекле' се 'улива' у протест су 'проблем'
Задњи коју су залупили врата протестима су грански синдикати
Нажалост ови протести су показали уствари колико имамо 'великаша' који су изделили Србију струковно и територијално и родовски ....
.. и исцртали 'своје границе'
Друштво као заједница помери 'средњу вредност'.. па уместо тражења и рада на бољем ... или бар бирања добро лоше
завршимо у бирању мањега зла ...
Pa, to je sve ok, svako imalo , verujem, objektivan, vidi sve manipulacije koje dolaze odozgo. Neće to još dugo da traje.
Ma sigurno.Lapsus linguae.
Млади студент који има "гријех" што жели да студира, да изучи знање како би колико сутра био корисним чланом друштва, учини говорну грешку, која се сваком деси. "Зицер" за једну форумашку паћеницу да том говорном грешком отвори тему. Иако је реално глупо отворити тему говорном грешком било кога а посебно неког младог студента.
Што је као што видимо пропраћеном гомилом објава, гдје у тој тежњи бити малициозним неки фотумаши испадају чешће глупим него малициозним.
Шта да се ради, заје.бана времена.
Nije lapsus, AI je sve više dostupan.Ćaci Pavlović i njegova ekipa studenata 2.0 su se potrudili da uđu ponovo u vesti i izbace iz prvog plana maturante na konjima i večite radove na asfaltu.
Drama se ovog puta preselila pravo u Predsedništvo, gde se na sastanku sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem pojavio Miloš Pavlović, predstavnik studenata koji „žele da uče“.
Naime, Pavlović je želeo da objasni da oni, studenti mirotvorci, nisu crtali mete na čelo kolegama ni pozivali na linč. Sve bi to prošlo glatko, da u žaru rečenice nije rekao upravo to – „nismo crtali mete i izložavali”.
Predsednik je napravio izraz lica koji kao da je citirao film Maratonci trče počasni krug – Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja”, pa hladno odgovorio: „Niste izlagali sigurno.“
Da li je lapsus? Da li je greška? Da li jednostano neznanje? Platforma Tviter se usijala. Komentari su krenuli da pristižu brže nego seminarski plagijati u junskom roku. link
Rent-a-mitingaš!Ma sigurno.
Tako je i ubosni kod vas bio kod Dodika da izuci znanje.
![]()
A onda cim je dosao ovde jos 2023 bio na SNS mitingu. Imas i te slike na netu. Daleko pre nadstresnice, protesta, blokada...
Tako da te pricice vise ne prolaze ovde u Srbiji.
Nadjite Muju i Hasu u Bosni pa njima pricajte basne.
I dalje ne mogu da odlučim i dokučim da li si se ovoliko iskvario u toku ovih nekoliko meseci ili si oduvek bio ovoliko pokvaren pa tek sada pokazuješ svoje pravo lice. U svakom slučaju sam se razočarao u svoju sposobnost prosuđivanja jer sam za tebe (uz svega još nekolicinu forumaša) imao prilično veliku količinu poštovanja.Lapsus linguae.
Млади студент који има "гријех" што жели да студира, да изучи знање како би колико сутра био корисним чланом друштва, учини говорну грешку, која се сваком деси. "Зицер" за једну форумашку паћеницу да том говорном грешком отвори тему. Иако је реално глупо отворити тему говорном грешком било кога а посебно неког младог студента.
Што је као што видимо пропраћеном гомилом објава, гдје у тој тежњи бити малициозним неки фотумаши испадају чешће глупим него малициозним.
Шта да се ради, заје.бана времена.
Ma bre oduvek je bio takav.I dalje ne mogu da odlučim i dokučim da li si se ovoliko iskvario u toku ovih nekoliko meseci ili si oduvek bio ovoliko pokvaren pa tek sada pokazuješ svoje pravo lice. U svakom slučaju sam se razočarao u svoju sposobnost prosuđivanja jer sam za tebe (uz svega još nekolicinu forumaša) imao prilično veliku količinu poštovanja.
pa, ja bih isto tako rekao, sta je pogresno:Ćaci prvo da se vrate u osnovnu školu i nauce gramatiku srpskog jezika pa onda da studiraju![]()
vi se bavite sporednim, efemernim
pa, ja bih isto tako rekao, sta je pogresno:
izlozavali lincu!?
Nisi ni ti bas siguran sta je pesnik hteo da kaze.pa, ja bih isto tako rekao, sta je pogresno:
izlozavali lincu!?
vi se bavite sporednim, efemernim
da cujem kako je ispravno, treba nam trajna radnja od izloziti,. kako je ako nije izlozavanje, glagolska imenica?
p.s. a inace mislim da ste zastranili
Ludilo.
pa i "izlagali" je isto trajna radnja, ali ja mislim da je namerno uzeta palatalizovana verzija "izlozavali" da ne bi doslo do zabune sa drugom recju - lagali [iz-lagali], no mozda ja i gresim, ako ova logika nije u duhu naseg jezika, ili nemam jos primera da potkrepim tezuTo sto ti trazis je ono sto je rekao Vucic - izlagali.
Tesko je nekoga lincovati vise puta ili duze vreme, pa je logicno trebao da kaze da nikoga nisu lincovali ili bar izlozili lincu.