"OSEĆAO SAM STRAH I JEZU" Miloš Pavlović Ćaci i ministar Lončar obratili se iz Urgentnog centra nakon napada: Dobio sam limenke i udarce

Jeste ovo gebelsova propaganda.
I ima li razlike.
Nema.

Гебелс? Мислиш, ово кад очигледну лаж пласирају као истину?

757z468_vucic-policajac-studenti-blokada-rts.jpg

Pa da rezimiramo : neki zlonamerni fašista propagandista je smislio reč Ćaci da bi uništio jadne, polupismeni, nekuluturne, bahate pristalice sns-a, jer narod nije više mogao da podnese tu eksploziju znanja i obrazovanja pa su postali ljubomorni na "pošteno" zaraženo znanje, bogatstvo. :mrgreen:Jedna se ovde pita kakav mozak to može smisliti pa izvređa autore. I još jednom, hvala takvima koji pokazuju do kog dna su spremni da idu u konstrukcijama priča kojima pokušavaju da brane najveće propalitete ove države. svi sa mrvicom mozga, nevezano za stepen obrazovanja na ovakve igrokaze mogu samo da se nasmeju, kuku Lele ostavljam "empatičnim" SNS gđama :mrgreen:
P.S. nikada neće prihvatiti da su njihovi nepismeni članovi pokušali napišu Đaci u školu al su neobrazovani, jadni.

Гебелс? Мислиш, ово кад очигледну лаж пласирају као истину?

757z468_vucic-policajac-studenti-blokada-rts.jpg
Nacisticka propaganda je zavela milione Nemaca a glavni cilj je izgubiti savest . I tako bez savesti pretvoreni su u orudje zlocina.
Vidis i sam da se ovo desava.
Sto na jednog.
Sto njih bez savesti.

Nacisticka propaganda je zavela milione Nemaca a glavni cilj je izgubiti savest . I tako bez savesti pretvoreni su u orudje zlocina.
Vidis i sam da se ovo desava.
Sto na jednog.
Sto njih bez savesti.
Мислиш овако

Back