Ćaci Pavlović "izložavali linču"

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kažu da ima na ovom forumu i jedna učiteljica iz nekog sela kod Kragujevca koja uskoro otvara i svoju školicu laganja i klevetanja u kojoj će polaznicima otkrivati svoje posebne tehnike i tajne zanata sa posebnim akcentom na onu foru kad neistomišljenicima stavlja u usta ono što nikad nisu izgovorili ili kreirajući nekog izmišljenog sagovornika sa čijim izmišljenim stavovima "diskutuje". Priča se i da će biti polaznika među talentovanim forumašima, ali sve najvažnije infomacije o školici će biti okačene na instagram profilu 'usrana motka'.
Postoje osobe koje svoje napisane reči tumače po potrebi, a ako neko drugi analizira njihove uvrede, onda uzvraćaju ličnim vređanjem nekoga ko ne krije svoje stavove niti se krije iza tobožnje želje da iznese ''istinu''. Je l te baš mnogo boli što sam učiteljica sa stavom? :mrgreen: Je l tebe to sramota srpskih sela i njihovih škola pa ih ovako omalovažavaš? Šta bi sa tvojom navodnom empatijom, navodnim srpstvom, navodnom istinom? Moj topli savet : da se ne bi ponavljala, možda da probaš da negde nešto prepišeš od Miloša, studenta sa ''prosekom'' :mrgreen:

Postoje osobe koje svoje napisane reči tumače po potrebi, a ako neko drugi analizira njihove uvrede, onda uzvraćaju ličnim vređanjem nekoga ko ne krije svoje stavove niti se krije iza tobožnje želje da iznese ''istinu''. Je l te baš mnogo boli što sam učiteljica sa stavom? :mrgreen: Je l tebe to sramota srpskih sela i njihovih škola pa ih ovako omalovažavaš? Šta bi sa tvojom navodnom empatijom, navodnim srpstvom, navodnom istinom? Moj topli savet : da se ne bi ponavljala, možda da probaš da negde nešto prepišeš od Miloša, studenta sa ''prosekom'' :mrgreen:

Polako učiteljice. Od svega navedenog vredi jedino prokomentarisati tvoju klevetu da ja omalovažavam selo i seoske škole. To nije tačno. Meni je jako žao što ti radiš u seoskoj školi. Jadna ta deca.

Polako učiteljice. Od svega navedenog vredi jedino prokomentarisati tvoju klevetu da ja omalovažavam selo i seoske škole. To nije tačno. Meni je jako žao što ti radiš u seoskoj školi. Jadna ta deca.
Regulišeš saobraćaj po potrebi? :D I u to se razumeš, a ništa čudno, s obzirom da ti je vođa ''multitasking'' persona :D Znači, nisi se sa omalovažavanjem izrazila o seoskim školama i učiteljicama? Hvala tebi što daješ odličan primer kako se botovi služe spinovanjem, opovrgavanjem izrečenog tako što uzvraćaju ličnim uvredama.

Back