Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 27.726
Drzava u kojoj vlast gradjane naziva nacistima...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brnabić: Napad na Pavlovića od strane nacističke blokaderske horde je Vidovdan, hteli da ga ubiju
Борба за слободу у народу увек буди позитивне емоције.
A i on bas nasao gde ce da studira izabrao Drzavu gde su studentski nemiri i gde nema redovne nastave i predavanja.Jos se istice i provocira druge ljude pa sta moze da ocekuje.
Ma kakav marketing, to je sve priroda sama uredila.
Mozda urgentno operira tzv mule
Da su odma pohapseni i osudjeni
Mozda tebe
Jok, pravosnazno.Na smrt! Kamenovanjem, vešanjem ili streljanjem, nije bitno.
da sam sns reziser... sutra bi bila vest da su nocom u urgentnom isti nacisti dosli da zavrse posao posto je milos zvani ćaci preziveo i pokusali da ga overe.
srecom hrabroscu dr. loncara koji se opet slucajno zatekao i bacio se kao panter pod muslimanski noz, spasio je tim cinom buducem lideru srbije zivot i hitno je odveden na operaciju. poslednje vesti su da je dobro i nije u zivotnoj opasnosti ali zarad njegove sigurnosti premesten je na specijalno odelenje pod zastitom saja.
potraga za nacistima se vrsi na teritoriji ceog beograda koji je bukvalno ogradjen sa 7280 policajaca sa svom mehanizacijom i avijacijom. pitanje je sata kada ce nacisti biti privedeni. milosa su specijalne snage bie odveli iz srbije zbog konstantnih pretnji i nalazi se takodje na nepoznatoj lokaciji.
pionirski park ce dostojno obeleziti zadusnice u subotu koje su mogle biti katastrofalne i istorijski upamcene po buducnost nase drzave.
Jos 2012. Godine.Србијом завладала тешка болест.
Mrzis li ga samo jer je "bosanac" ili i sto je najbolji student medicine, tzv. student 10.0?"OSEĆAO SAM STRAH I JEZU" Miloš Pavlović i ministar Lončar obratili se iz Urgentnog centra nakon napada: Dobio sam limenke i udarce u lice, stomak, leđa... (FOTO,VIDEO)
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio da su Pavlović i njegov kolega zadobili povrede u predelima stomaka i leđa.
Pavlović je opisao napad kao brutalan i osudio nasilje, nadajući se pravdi za počinioce.
Blic
5. jun 2025.02:11
Komentara496
Slušaj vest
0:00/0:00
Student Miloš Pavlović obratio se javnosti iz Urgentnog centra nakon što je napadnut kod Studenjaka. Uz njega je bio i ministar zdravlja Zlatibor Lončar koji je saopštio u kakvom je stanju povređeni student.
Foto: Alo! / screenshot![]()
Miloš Pavlović i Zlatibor Lončar
- I on i njegov drug imaju povrede leđa, stomaka i abdomena. Njegov drug je trenutno na dijagnostici, radi se skener. Dečko je dobio udarac u predelu bubrega gde je ranije operisan. Pavlović je došao u stanju šoka. Za sada su samo dve dijagnostike urađene - rekao je ministar zdravlja Zlatibor Lončar.
Blic preporučuje
Napadnut student Miloš Pavlović: Incident se dogodio kod Studenjaka (VIDEO)
Miloš Pavlović i Zlatibor Lončar
"Oborili su nas na pod"
Pavlović je opisao kako je izgledao trenutak napada. On je objasnio i kako se našao ispred Studenjaka.
- Napadnuti smo bez povoda, samo zato što smo bili tu. Osećaj koji me je spopao nije bio sam strah, to je bila jeza - rekao je Pavlović.
Miloš Pavlović nakon napada
- Kolega i ja smo brutalno napadnuti. Suočili smo se sa pravim licem fašizma. Mislio sam da je fašizam samo pojam iz udžbenika, ali kada vidite da je to lice koje vam se unosi u lice dok vas obara na zemlju, ostanete u šoku - kazao je.
Kako je dodao, on je sa drugom sedeo u kafiću na Novom Beogradu, pored Studenjaka.
- Ja sam u Studenjaku proveo ceo svoj period školovanja, tri godine sam bio tu. Bio sam da obiđem svoje prijatelje koje nisam video pet meseci, sa kojima sam delio i dobro i zlo - rekao je Pavlović i dodao:
- Doživeli smo to da nas napolju dočekaju... Ja ne verujem da su to kolege studenti, ne verujem da neko može biti takav. Dobio sam limenke i udarce u lice, po stomaku, leđima. I Vladimir Balać i Luka Lalošević, svuda smo dobili udarce. Oborili su nas na pod, digao sam se, nekako sam uspeo da odem - ispričao je Miloš Pavlović.
On je istakao da se nada da će nadležni otkriti krivce i da će biti kažnjeni.
- Niste uspeli da me ućutkate, boriću se još jače, moje reči će biti još glasnije, jer ne želim da Srbija bude fašistička zemlja i da u njoj vlada ova demokratija koju smo videli večeras i za koju se vi zalažete - rekao je Pavlović.
https://www.blic.rs/vesti/politika/...i-se-iz-urgentnog-centra-nakon-napada/tv85yhb
Њихова неоригиналност више није смешна, већ жалосна.