osecaj

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
hm.ako nije bio namenski onda je u startu prevara..za takve stvari se moraju otvarati namenski jer su na prvom mestu oslobodjeni troskova i provizija koji su ogromni.

cak mislim da banka ni nece za takve stvari da otvara klasican racun ...

i andreju ukrali licnu pa otvorili firmu na njega a on nije znao... a banke nisu htele da se izjasne ko je dizao novac a vestak je rekao da jedan potpis ne zeli da vestaci... sve moze kad neko pozove, znam zato sto mi je majka bila drugi covek u banci

smrc smrc :zcepanje:

kaze mi neko ko radi iskljucivo privatno, jer privatno moze da navuce vise para. :lol:

a evo ga i jedan linkic..dobro me sluzi secanje, vezano za ognjanovice. :manikir: onda sam ja bezosecajna, a oni kupovali sve i svasta dan posle smrti cerke.

https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/1896791/citajte-u-kuriru-ognjanovici-isli-u-soping-dan-posle-tijanine-smrti

Radi tvoje bolje obavestenosti... privatno ne može da radi svako. I nije istina da se navuče više para. Doktori verovala ili ne imaju u finalu mnogo više u drzavnoj službi. Vide odmora, biše benificija, članstvo u LKS koje ne plaćaju iz svog džepa, a imaju i više para u odnosu na odgovornost. Da ne pričam o ehiskijima, parfemima itd... i za to nisu krivi dr već ljudi koji su navikli da od vajkada idu kod dr sa pečenjem, ratlukom kafom i kovertom. Sto je teška budalastina. Znaš, ipak postoji nešto sto je od para veće s to je Hipokratova zakletva. No džabe ti ja objašnjavam. I neću više.
Kurir napisao.. čuj, samo isti oni koji glasaju za Vučića veruju šta sve u Kuriru piše.
A ti sto nisi dobacila dotle da možeš da radiš neki ozbiljno plaćen posao sama si za to odgovorna.
Ideš na mute jer tvoja lupetanja i zlobu ne mogu da čitam, zračis negativno.

Bas si zlobna, a ovo je osecajna tema koja govori o brizi za decu,

ali u kontekstu politike zla iz mase...

i ne osecaju ama bas nista zato sto decu zloupotrebljavaju....

sta vise brinu se da to neko drugi ne uradi...

I stvarno, zamisli tu bagru koja svojom akcijom skupi 2,5 miliona evra i pokaze da narod srpski hoce da da pare onome kome veruje...

Gde ste vi spodobe da tako nesto uradite?

da li zaista smes da tvrdis da su karticom placali oni, a ne neko drugi?

Pare za lečenje je uplatio ozbiljan tajkun. To je bilo pristani na sve ili ništa. Ne bila im ja u koži. Tolike pare preko sms i uplatama gradjanska ne bi skupili za dva života.
Tako da ona ništa ne tvrdi ona lupeta, nagadja, čita kurir i leci se kod vidara. Pametnome dosta.

da li zaista smes da tvrdis da su karticom placali oni, a ne neko drugi?

a ti smes da tvrdis da oni zaista nisu otisli u soping?

oni su 6 godina brinuli o njoj...znali su odlicno dijagnozu i sanse. za 6 godina brige o maloj moguce da im je izmenjena psihologija, to nije nista neobicno, jer ljudi ostavljaju bolesnu decu po domovima, raspadaju se porodice koje imaju bolesno dete, kada jedan roditelj zeli da zadrzi dete, drugi recimo zeli da ga smesti u dom (razni sindromi i anomalije u koje je ukljucen i psihicki poremecaj), raspadaju se porodice i kada dete nema psihicki poremecaj, nego samo fizicku bolest. nisu svi roditelji sveci...i to sto je neko otac ili majka ne znaci da je ispravan i svetac.

setimo se slucaja majke, ako se to sme nazvati majkom, koja je ostavila svoju trogodisnju cerku manijaku tajh svom decku da je sliluje u zvezdarskoj sumi, dok je ona pusila cigaretu. devojcica se zvala katarina i umrla je. .

zato i mislim da ognjanovici nisu cisti i nevini u celoj prici.

Radi tvoje bolje obavestenosti... privatno ne može da radi svako. I nije istina da se navuče više para. Doktori verovala ili ne imaju u finalu mnogo više u drzavnoj službi. Vide odmora, biše benificija, članstvo u LKS koje ne plaćaju iz svog džepa, a imaju i više para u odnosu na odgovornost. Da ne pričam o ehiskijima, parfemima itd... i za to nisu krivi dr već ljudi koji su navikli da od vajkada idu kod dr sa pečenjem, ratlukom kafom i kovertom. Sto je teška budalastina. Znaš, ipak postoji nešto sto je od para veće s to je Hipokratova zakletva. No džabe ti ja objašnjavam. I neću više.
Kurir napisao.. čuj, samo isti oni koji glasaju za Vučića veruju šta sve u Kuriru piše.
A ti sto nisi dobacila dotle da možeš da radiš neki ozbiljno plaćen posao sama si za to odgovorna.
a sto onda ne postavljas ovde dokaze tvoje hipokratove humanosti da ti se svi nedvosmisleno divimo a ne ono drugo... :hahaha:
macko mnogo se proseravas nadam se da si makar malo na momenat pocrvenela... naravno da radite i privatno i na drz jalama, penzija od lencarenja i to od drzave a one koje ocenite kao bolje stojece sami preporucite svojoj ili firmi kolege pa bude ja tebi ti meni...zehn prozent je zakon na zapadu sto ne bi bio i u srbiji

naravno u drzavnoj sluzbi dobijaju vise i iz tog razloga jure da rade privatno, ali uvek je kriva zrtva tjah pacijenti, jer eto oni insistiraju, a siroti lekari nista ne ocekuju sve se spalicu da dobijeni novac i poklone proslede humanitarno :lol:

da sam ti bilo bi me sramota da pominjem hipokratovu zakletvu...koliko se puta hipokrat zbog tebe i tebi slicnih prevrnuo u grobu ne moze se izbrojati, jadan istumban i izubijan -o ne, opet srbi i lekari u srbiju. :lol:

dzaba tebi sve kad si bezala sa casova srpskog. :zcepanje:

i nije mute, nego blok lista...i fala q da vidim kolko ces izdrzati da ti budem na blok listi....pozor sad. :D

- - - - - - - - - -

Pare za lečenje je uplatio ozbiljan tajkun. To je bilo pristani na sve ili ništa. Ne bila im ja u koži. Tolike pare preko sms i uplatama gradjanska ne bi skupili za dva života.
Tako da ona ništa ne tvrdi ona lupeta, nagadja, čita kurir i leci se kod vidara. Pametnome dosta.

kad zdravstvo ne funkcionise ljudi moraju da se lece kod vidara. :lol:

a ti smes da tvrdis da oni zaista nisu otisli u soping?

oni su 6 godina brinuli o njoj...znali su odlicno dijagnozu i sanse. za 6 godina brige o maloj moguce da im je izmenjena psihologija, to nije nista neobicno, jer ljudi ostavljaju bolesnu decu po domovima, raspadaju se porodice koje imaju bolesno dete, kada jedan roditelj zeli da zadrzi dete, drugi recimo zeli da ga smesti u dom (razni sindromi i anomalije u koje je ukljucen i psihicki poremecaj), raspadaju se porodice i kada dete nema psihicki poremecaj, nego samo fizicku bolest. nisu svi roditelji sveci...i to sto je neko otac ili majka ne znaci da je ispravan i svetac.

setimo se slucaja majke, ako se to sme nazvati majkom, koja je ostavila svoju trogodisnju cerku manijaku tajh svom decku da je sliluje u zvezdarskoj sumi, dok je ona pusila cigaretu. devojcica se zvala katarina i umrla je. .

zato i mislim da ognjanovici nisu cisti i nevini u celoj prici.
ognjanovici su iz ds-a tad je ds drzao sve i to su realizovali kao projekat... kad je projekat svi mediji su u sluzbi njega... kada su videli koliko novca pritice jer nisu verovali da ce toliko biti poceo je rijaliti sa tv intervjuima, suzama, namenskim filmovima... kolko je ko uzeo nebitno je... bitno je da nemaju sva deca isti tretman niti ce ikad imati...

- - - - - - - - - -

a ti znas i ime tajkuna i koliko je uplatio? znaci da te zesce zanimalo posto ti je samo novac u glavi?

- - - - - - - - - -

a sto se tice pokojnog vidara seleta,ispadas po ko zna koji put diletant... kod seleta su isli svi vidjeniji ljudi, sele ja spasao patrijarha pavla, vratio tenisu jelenu jankovic kojoj su svi lekari rekli da zaboravi tenis, donosili su decu iz italije i nemacke...sele je bio legenda, sveti covek sa bozijom darom u rukama koji nikome nije nista naplacivao a to tvojoj racunaljki u glavi ne moze da se spoji.

ognjanovici su iz ds-a tad je ds drzao sve i to su realizovali kao projekat... kad je projekat svi mediji su u sluzbi njega... kada su videli koliko novca pritice jer nisu verovali da ce toliko biti poceo je rijaliti sa tv intervjuima, suzama, namenskim filmovima... kolko je ko uzeo nebitno je... bitno je da nemaju sva deca isti tretman niti ce ikad imati...

- - - - - - - - - -

a ti znas i ime tajkuna i koliko je uplatio? znaci da te zesce zanimalo posto ti je samo novac u glavi?

- - - - - - - - - -

a sto se tice pokojnog vidara seleta,ispadas po ko zna koji put diletant... kod seleta su isli svi vidjeniji ljudi, sele ja spasao patrijarha pavla, vratio tenisu jelenu jankovic kojoj su svi lekari rekli da zaboravi tenis, donosili su decu iz italije i nemacke...sele je bio legenda, sveti covek sa bozijom darom u rukama koji nikome nije nista naplacivao a to tvojoj racunaljki u glavi ne moze da se spoji.

boldovano je ono sto mene pogadja u ovakvim pricama, za tu i tamo neko dete ima se sve, a ostalu ko hebe. i jos kad pocne masovna histerija i patetika - spasimo nasu decu.....koju decu? eventulano to jedno, a sta je sa drugom? i to jos kada neko pocne da postavlja takva pitanja ispadne ovakav i onakav.

na kraju krajeva sta je sa svom onom decom i onim ljudima koji su zrtve lekarskih gresaka. i sto lekari obavezuju pacijente koje vode po drzavnim klinikama da razne analize rade u privatnim klinikama u kojima takodje rade (licno slucaj moje drugarice i to vezan za trudnocu)

kad se sistem proimeni (a u srbiji ce to biti nikada, a mozda ni tada) mozemo da pricamo.

pa ganic sa ortopedije banjice je uhvacen u primanju mita i eno ga operise na nekoj privatnoj klinici....ybt, o cemu pricamo o kakvoj hipokratovoj zakletvi.

naravno u drzavnoj sluzbi dobijaju vise i iz tog razloga jure da rade privatno, ali uvek je kriva zrtva tjah pacijenti, jer eto oni insistiraju, a siroti lekari nista ne ocekuju sve se spalicu da dobijeni novac i poklone proslede humanitarno :lol:

da sam ti bilo bi me sramota da pominjem hipokratovu zakletvu...koliko se puta hipokrat zbog tebe i tebi slicnih prevrnuo u grobu ne moze se izbrojati, jadan istumban i izubijan -o ne, opet srbi i lekari u srbiju. :lol:

dzaba tebi sve kad si bezala sa casova srpskog. :zcepanje:

i nije mute, nego blok lista...i fala q da vidim kolko ces izdrzati da ti budem na blok listi....pozor sad. :D

- - - - - - - - - -

kad zdravstvo ne funkcionise ljudi moraju da se lece kod vidara. :lol:

Odjebi. I čuvaj pare za lečenje :bye:

jedna neurohirurg sa klinickog je takodje uhvacen u primanju mita i eno ga i dlaje radi tamo.....zaboravila je ona danica cini mi se iglu, sundjer sta li vec u pacijentu, vodio se sudski spor, jer je covek ostao invalid. a oni sudski sporovi sto je devojka otisla na operaciju cukljeva i umrla u privatnoj klinici, i ona mala sto je privatno isla na operaciju ociju, isto je umrla, pa devojka kojoj je puklo slepo crevo je bila slana na psihijatriju, jer se drala od bolova i niko nije konstatovao da je slepo crevo, na kraju je umrla.

gde je tu savest, kakve hipokratove zakletve...ja mislim da ako postoji onaj svet i ako hipokrat pogleda ka srbiji da mu odma nije dobro.

- - - - - - - - - -

Odjebi. I čuvaj pare za lečenje :bye:

naravo, necu ih sigurno tebi donirati kada ti budu zatrebale. :mrgreen:

Nije mi poznat taj slucaj o kojem pisete, ali mi je vrlo tesko da zamislim da bi bilo koji roditelj uradio tako nesto dok se bori za zivot svog deteta.
Imali su dovoljno novca, da nisu, razumela bih zloupotrebu ili kradju. U borbi za zivot deteta pogaze se mnogi moralni kodeksi i to mi je potpuno razumljivo.

Bas si zlobna, a ovo je osecajna tema koja govori o brizi za decu,

ali u kontekstu politike zla iz mase...

i ne osecaju ama bas nista zato sto decu zloupotrebljavaju....

sta vise brinu se da to neko drugi ne uradi...

I stvarno, zamisli tu bagru koja svojom akcijom skupi 2,5 miliona evra i pokaze da narod srpski hoce da da pare onome kome veruje...

Gde ste vi spodobe da tako nesto uradite?

zasto ognjenovici nisu hteli da vrate novac? zato sto su znali da je to neuredjena oblast gde ima mnogo beskrupuloznih lepljivih prstiju... zato su pod okriljem stranke skupljali i verovatno je posle bilo ono tipicno ja sam skupio za moje dete nek drugi skuplja za njegovo... kada je stvar dogurala do suda ispostavilo se da su bile lazne fakture i sta sve ne... nebitno... kako tajkunj daju novac? daju na poziv, zove av trojicu i kaze uplatite po milion evra i oni bez pitanja to urade jer ako ne daju znaju kako ce proci. tako rade za svako davanje i svaki rezim je isti kada zeli da opere ruke od svoje odgovornosti za cinjenje ili ne. da zivimo u gadafijevoj libiji svako tesko bolesno dete bez obzira na poreklo bi islo na najbolje svetske klinikr o trosku drzave...

a sto onda ne postavljas ovde dokaze tvoje hipokratove humanosti da ti se svi nedvosmisleno divimo a ne ono drugo... :hahaha:
macko mnogo se proseravas nadam se da si makar malo na momenat pocrvenela... naravno da radite i privatno i na drz jalama, penzija od lencarenja i to od drzave a one koje ocenite kao bolje stojece sami preporucite svojoj ili firmi kolege pa bude ja tebi ti meni...zehn prozent je zakon na zapadu sto ne bi bio i u srbiji

I ti odjebi. Možeš da
Mi se divis ili ne, a trebao bi. Nisam pocrvenela. Nemam zbog čega. Pod ruku sa ovom Magijom da se uhvatis- tipični ste primeri lezilebovica koji drve po forumu i sve im je i svako kriv samo ne oni.
Toliko pametni i obrazovani i talentovani sto niste u nekoj uredjenijoj državi sa dobrim poslovima i platom?
Dramoseri klasični.

Kao prvo, odakle je to da su Ognjanovići iz DS-a?

Kao drugo, sve ovo se dešava u periodu od 2013-2016, dakle pod Vučićevim režimom.

I da ti kažem ja ovoj državi plaćam ozbiljno veliki porez na dobi, jer sam od jutros već dva ozbiljna posla uradila i zaradila, ali zato su mi gaće mokre i ruke ne osećam.. Kada bi neko od vas pametnih i sveznajućih došao kod mene da legne mnogo bi vam ta pamet značila.
Bast.

Kao prvo, odakle je to da su Ognjanovići iz DS-a?

Kao drugo, sve ovo se dešava u periodu od 2013-2016, dakle pod Vučićevim režimom.

pricaju ljudi o situaciji iz tog vremena sto je bio skandal u svim medijima da je doslo cak do suda.., a to idakle da su ds, raspitaj se, da neces clansku kartu da ti ja dajem... i sta mislis da ce svi mediji ko jedan po komandi da zalegnu za nekoga tek tako? mozda cemo znati vise kada djilas napise memoare

- - - - - - - - - -

I ti odjebi. Možeš da
Mi se divis ili ne, a trebao bi. Nisam pocrvenela. Nemam zbog čega. Pod ruku sa ovom Magijom da se uhvatis- tipični ste primeri lezilebovica koji drve po forumu i sve im je i svako kriv samo ne oni.
Toliko pametni i obrazovani i talentovani sto niste u nekoj uredjenijoj državi sa dobrim poslovima i platom?
Dramoseri klasični.
kultura ti je na nivou vidim... :roll:

I da ti kažem ja ovoj državi plaćam ozbiljno veliki porez na dobi, jer sam od jutros već dva ozbiljna posla uradila i zaradila, ali zato su mi gaće mokre i ruke ne osećam.. Kada bi neko od vas pametnih i sveznajućih došao kod mene da legne mnogo bi vam ta pamet značila.
Bast.

u pravu si..ne treba biti mnogo pametan da bi tebe pohebao. :zcepanje:

Bast.

Pa istina, pamet ne znaci mnogo, a ni pare se ne zaradjuju na pamet nego na lezanje...
mogla bi zlocka da svrati jednom kod tebe od drugih nema vajde...

Back