Oružje za profesore!

Е што волем ову слободу и владавину права
и баш ме заболе што ме сматрају клерофашистом, зликовцем и хулиганом другови демократе......

Један детаљ из текста:

"Ментално оболели ученик убио 26 особа у школи.." А нама из ЕУ поручују да применимо инклузију и укључимо ментално оболеле особе у школе да неби било дискриминације.... Ко ће породицама ових 26 људи да објасни инклузију ? Треба ли ово код нас да се догоди?

Један детаљ из текста:

"Ментално оболели ученик убио 26 особа у школи.." А нама из ЕУ поручују да применимо инклузију и укључимо ментално оболеле особе у школе да неби било дискриминације.... Ко ће породицама ових 26 људи да објасни инклузију ? Треба ли ово код нас да се догоди?

Možda je dete iz mješovite porodice?

Један детаљ из текста:

Свакако,
па не моремо мимо света, уосталом и речено је, ПО СВАКУ ЦЕНУ?

Dobra šljaga je jedini lijek za djecu....ako ćeš ih slušat i razumijet i razgovarati sa njima i poštivati njihove stavove od malih nogu narasti će Amerikanac koji se bez psihologa i psihijatra neće moć ni popišat u javnom wcu

Ja sam zahvalan svojim roditeljima što su me ponekad i istukli. Malo dijete ne može uvijek sve da razumije, šta je dobro, a šta loše, šta dozvoljeno, a šta nije. Šljaga će da ga spriječi, a kad malo odraste shvatiće zašto mu nisu bile dozvoljene neke stvari. ;)

Back