Znas sta upada u oci - te Vase titule!
Onaj ko tek krene u posao, znaci, samo covjek izrazi zelju da bilo sta radi - on je KONSULTANT!
Ako je vec u sistemu - on je VELIKI SPONZOR, jel tako bjese?
Na seminarima su ljudi koji su poznati po cemu?Pojma nemam, nisi naveo koje su to strucne kvalifikacije po kojima su ti predavaci"vrhunski i poznati", molio bih te da to ucinis!
Ti seminari nemaju skoro nikakvu formu seminara, zna se kako treba da je organizovan seminar i sta se tamo radi.
A te kako ih ti zoves "obuke", ne znam po cemu se to razlikuje od obicnog druzenja i pricanja price o vasem poslu?
U skladu s tim nije mi jasno ni tvoje zvanje - "marketing menadzer"?
Gdje si ga stekao, kako se zove institucija na kojoj si ga stekao, koji fakultet si zavrsio da bi dobio to zvanje?
Sad ces ti opet reci da te ja provociram, ali meni je nepoznato i neshvatljivo da neko sam sebi dodjeljuje zvanja (pogledaj sve boldovano), titule, da svoja neobavezna druzenja naziva obukama, da neke sastanke sa nepoznatim ljudima naziva vrhunskim seminarima, da sam sebe proizvede u menadzera i na kraju krajeva da sebe naziva ozbiljnim!!!
Ja sam to do sada gledao jedino u crtanim filmovima, ali tamo je i onako sve neozbiljno...