spavach
Poznat
- Poruka
- 9.380
ne dobija od zene oral..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aha?Nisam musko vec zensko
Ja sam zensko![]()
Ne,on voli da me lizeAha?
Sorry, znaci on voli samo da ti pusi ?

Odlicno. Odavno nismo imali ovu temuDa li i koliko lako vas oralni seks dovodi do orgazma?
Naravno, ukoliko volite takav oblik zabave![]()
Uh onda moze da padne neki sexic sa strane pitaj ga jel to prevaraOn je ozenjen. Kada se vidimo samo je oral,sex nemamo. I to on mene zadovoljava,ja njega rijetko kad![]()
Zezam se ja.Ne,on voli da me lize![]()
Ne,on voli da me lize![]()
Pa kad je bila tvoja poslednja snoskica,Dovodi kako kad zavisi od poslednje snoskice kad je bila

Zavisi kolika mu je velicina jezika,Možda vežba ?

u to se ne razumem ali mozhda je prochitao temu na ljisu da ne znaju da lizhu pa se chovek bacio na vezhbanjeZavisi kolika mu je velicina jezika,![]()
Ruki bre, pa nije valjda da ne voliš da ga blajvaš?!
Vezbanje je "majka" mudrosti,u to se ne razumem ali mozhda je prochitao temu na ljisu da ne znaju da lizhu pa se chovek bacio na vezhbanje

Pa jutros ako te bas zanimaPa kad je bila tvoja poslednja snoskica,![]()
Super, znaci u radnom si elementu, samo tako Dzordzi,Pa jutros ako te bas zanima

Nikada nisam tako htela da svršimDa li i koliko lako vas oralni seks dovodi do orgazma?
Paula se pojavi i jednim komentarom digne...raspoloženje..kakva li je tek uživo?!

pa i nije neštoPaula se pojavi i jednim komentarom digne...raspoloženje..kakva li je tek uživo?!
vrlo lakoDa li i koliko lako vas oralni seks dovodi do orgazma?
... Ona to najbolje radi u trenutcima dok je na vrhuncu, a tu moze biti dugo... Onda je to poezija...Dakle, najbitnije mi je da je dovoljno napalim... Bez toga, nema smisla...