Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 88.588
To je bila Al Kaida u formiranju, Muslimansko bratstvo.Jako malo verovatno... ali ajde, da se prisetimo Egipta i upravo vojne parade '81 kada je ubijen Sadat
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je bila Al Kaida u formiranju, Muslimansko bratstvo.Jako malo verovatno... ali ajde, da se prisetimo Egipta i upravo vojne parade '81 kada je ubijen Sadat
ma nije mu doprla do svesti tvoja prethodna replika, zbunila si gaGotov je.![]()
E, zaboravih na to. I on je lutka bivših predsjednika kao i Sadat što je bio Naserova.Jako malo verovatno... ali ajde, da se prisetimo Egipta i upravo vojne parade '81 kada je ubijen Sadat
Staces takav vam je horoskopSamo nam uvališe šipca da nas vodi?
Uskoro cemo sa tim zavrsiti.
Bicemo mi vama horoskop. Nista ne brini.Staces takav vam je horoskop![]()
A ti to svemu ovome premišljaš s nekog minareta u orjentalnom Sar'jevu?Vojna parada zakazana za 20. septembar je zamka koju vlast priprema da uguši svaki vid pobune.
Ne usuđuje se oružano obračunati sa pobunjenicima, ali vojna parada bi bila odličan paravan za žestoke udarce blokaderima.
Dok drugi misle da je u pitanju još jedan marketinški potez SNS-a, on planira kraj svake vrste pobune, na očajnički i podao način. Uvlači vojsku u demonstracije.
Vojna parada ne samo da nije potrebna, već je veoma opasna u ovome trenutku. Poduzimaju odlučan korak da preduhitre najavljene masovne jesenje demonstracije.
Mislim da Hrvatska, Slovenija i Bugarska imaju saznanja o tome šta će de desiti i zato je i došlo do vojnog saveza.
Hodža u džamiji je danas dao uputstva.A ti to svemu ovome premišljaš s nekog minareta u orjentalnom Sar'jevu?
Moje namere su časne samo da mi okrene leđa.ako te ovi napasnici diraju, daj da ih prijavimo sve djuture, pa da ih banuju... tako su oni meni uradili, nekima vise ne smem ni da repliciram, tuizibabama, a ovamo te salecu
Jeste Simo, jeste, sve si u pravu....Hodža u džamiji je danas dao uputstva.
Све ће морати да се уклони после параде 20. септембра, јер би после тога била лудост данима/недељама држати војнике, технику и тенкове паркиране на улицама. То је просто неодрживо.парада ће трајати пар сати.
ако се не уклони после тога у неколико дана све оно, биће знак да власт поред ћациленда ставља још један обруч одбране око себе.
последња линија одбране ћациленд би се тиме појачала.
међутим сви који су у војсци тада на функцији , сви са чиновима би себи ставили пресуду и били после смене власти псолати на робију као иѕдајници рода свог.
Okadi stan prije toga.Kad mi je Đenana ćista egzotika. Gilti pležr.![]()
Шта ако студенти у блокади и грађани који протествују јавно огласе пре параде, да ће да је игноришу и да тог дана неће излазити на улице у Београду?Vlasti to upravo i treba da bi se održali. Vojna parada je paravan za napad. Vidjećeš.
To bi bilo najpametnije. Ima i drugih dana za megdana.Шта ако студенти у блокади и грађани који протествују јавно огласе пре параде, да ће да је игноришу и да тог дана неће излазити на улице у Београду?
I pustiti neku Tompsonovu pjesmu, dapače?Trebalo bi radit proteste naravno. Za vrijeme parade uokolo postavit zvučnike sa kojih će se orit pumpaj i aco šiptare
До сада је једино Вучићев режим предузимао кораке да изазове отворене сукобе, да би увео ванредно стање и појачао репресију.Beogradjani su najveca sramota u Srbiji, dozvolili da im onaj smrdljivi cacilend stoji mesecima usred grada.
Da si Srpkinja znala bi da kađenje nije vodica.Nije svako ljakse da sipa vodicu po stanu. Zaostali moj Simo. Mrviš li kuruz na balkonu?![]()
Nego?Da si Srpkinja znala bi da kađenje nije vodica.
Ко би то напао војску?Ako bi neko i napao vojsku tu je policija, pa cak i ako bude trebala vojska nece sigurno da sa parade praznim puskama i tenkovima da se ganja, vec jedinice iz kasarne, a za to mora da se donese niz odluka.
Tamjan mače. Imam ako zatreba.
Imam. S Ostroga, onaj mirišljavi.Tamjan mače. Imam ako zatreba.![]()
Znaš da sam ateista.Tamjan mače. Imam ako zatreba.![]()
Ко су то 'блокадери'? Је л' они који праве бетонске блокове, или радници који постављају кемене блокове кад реновирају улице, или они који користе блокове за скицирање, или неки који деру блокове?Malo su se smirili blokaderi , sta li će novo da izvuku iz šešira ,advokati sa obeleženim prslucima, na kojima piše pravna pomoć ,i velikim slovima ADVOKAT .....
I ja sam ali znam. Ne znam muslimanske običaje ali pravoslavno katoličke hablo.Znaš da sam ateista.
Која је сврха таквих наступа и шта би се тиме постигло?I pustiti neku Tompsonovu pjesmu, dapače?![]()