lapsi
Veoma poznat
- Poruka
- 12.452
I ja samo znam pravoslavne i katoličke.I ja sam ali znam. Ne znam muslimanske običaje ali pravoslavno katoličke hablo.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja samo znam pravoslavne i katoličke.I ja sam ali znam. Ne znam muslimanske običaje ali pravoslavno katoličke hablo.![]()
Pitaj postavljaca teme on ima te idejeКо би то напао војску?
I ja samo znam pravoslavne i katoličke.
Napala bi vojska, a ne ko bi napao vojsku. Ne izvrćite.Pitaj postavljaca teme on ima te ideje
Procitaj sta si pisao a sta ja odgovorio, ako imas lose pamcenje nije moj problem.Napala bi vojska, a ne ko bi napao vojsku. Ne izvrćite.
Nije. Ja sam živjela nekoliko godina u Beogradu.Nisam zapazila vjernike. Možda na Cvetkovoj pijaci da se kakva baba prekrstila usput, radi pazara.Al se zato antisrpstvo u tvojoj kući uredno praktikovalo.
Nije pisao, nego pisala.Procitaj sta si pisao a sta ja odgovorio, ako imas lose pamcenje nije moj problem.
Ako te zapadne pješadija, ti si na konju!To samo kad bi ti bila na čelu blokadera,a ja tenkista.![]()
Jeste,a oblakoderi su oni sto deru oblakeКо су то 'блокадери'? Је л' они који праве бетонске блокове, или радници који постављају кемене блокове кад реновирају улице, или они који користе блокове за скицирање, или неки који деру блокове?
Eto mogao da kupi sljive kod Dodika, placao dnevnicu.Ne dotiču mene te tvoje uvrede. Na kraju krajeva svi znaju da si plaćen za to. Mator konj, a botuje. Radi nešto pametno. Ori, kopaj kao što si i radio dok ti Mile ne navuče to tijesno odijelo.
Mogo si i ti s lapsi da radiš nešto korisno.Eto mogao da kupi sljive kod Dodika, placao dnevnicu.
Ja sam se naradio za ovu godinu sad uzivam.Mogo si i ti s lapsi da radiš nešto korisno.
I ja isto uživam.Ja sam se naradio za ovu godinu sad uzivam.
ако би дошло до тог исценирања да су тобож блоакдери напали војску што ниакда не би ни помислили студенти играшани уз њих, то би био сигнал да почиње непал 2
Nije ni vojna policija obucena da razbija demonstracije, sta ti je...
Vecina vojnih spec jedinica je odbrambena....tu ima smisla reakcija onog sto je pucao u vazduh, nema logike angazovanje na takvom mestu...ali ima logike u reakciji.
Zato je kod vojske mnogo jasnije ponasanje, ili se predajes ili bezis, nema tu mnogo komponenti koje imas kod policije...
A tenkovi? Da li si nekada bio blizu tenka sa upaljenim motorom?
“Ne bi reagovala”? Dok krenu rafali u vazduh, svaka žurka prestane. Video si u Nepalu.
Nije ni vojna policija obucena da razbija demonstracije, sta ti je...
Vojna policija sprovodi nasilje nadleznosti nad vojskom, ne nad demonstrantima...
Svi BOV-ovi vojne policije M-86 još za vrijeme JNA su imali sa strane mrežu i lansere za hemijska sredstva.Nije to od juče.Ево га БОВ војне полиције за разбијање демонстрација, има напред мрежу за потискивање људи, и горе лансере за хемијска средства. Ово не служи за хапшење одбеглог регрута.
![]()
To valjda znaju SKAKAČI - PROSVJEDNICI ?Која је сврха таквих наступа и шта би се тиме постигло?
Ево га БОВ војне полиције за разбијање демонстрација, има напред мрежу за потискивање људи, и горе лансере за хемијска средства. Ово не служи за хапшење одбеглог регрута.
![]()
Vojna parada zakazana za 20. septembar je zamka koju vlast priprema da uguši svaki vid pobune.
Ne usuđuje se oružano obračunati sa pobunjenicima, ali vojna parada bi bila odličan paravan za žestoke udarce blokaderima.
Dok drugi misle da je u pitanju još jedan marketinški potez SNS-a, on planira kraj svake vrste pobune, na očajnički i podao način. Uvlači vojsku u demonstracije.
Vojna parada ne samo da nije potrebna, već je veoma opasna u ovome trenutku. Poduzimaju odlučan korak da preduhitre najavljene masovne jesenje demonstracije.
Mislim da Hrvatska, Slovenija i Bugarska imaju saznanja o tome šta će de desiti i zato je i došlo do vojnog saveza.
Kako nisi a izBosne?Onda je ok. Ja nisam Bosanka.
Možda bude repriza, pa pogledaj.Непал нисам гледао.
Ko će da ga vozi?Ево га БОВ војне полиције за разбијање демонстрација, има напред мрежу за потискивање људи, и горе лансере за хемијска средства. Ово не служи за хапшење одбеглог регрута.
![]()
Isti oni slobini iz 90ih prefarbaniЕво га БОВ војне полиције за разбијање демонстрација, има напред мрежу за потискивање људи, и горе лансере за хемијска средства. Ово не служи за хапшење одбеглог регрута.
![]()
To nisu slobini,nego od JNA još.Isti oni slobini iz 90ih prefarbani
On je avijatičar. Ima propelere od rođenja.Ko će da ga vozi?
Vulin?
(Mislim...prošao je obuku...)