Oprez blokaderi - vojna parada je zamka!

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
је ли ти окупатору и сепратисто на нашој земљи, никако да те приупитамо за коментар ове невероватне па можемо рећи идентичне ''сличности'' између вашег удбаша новинара (оснивач независног удружења новинара србије) овде на слици у униформи јна и дотичног млађашног председника којег толко тобож кудиш ?

а да су се госпођа ангелина и господин фахри волели ниеј била тајна код осталих акредитованих скупштинских извештача у то доба...

https://www.tiktok.com/@istinomprotivlazi/video/7466553084643200262?lang=en

јел зато потписан онај апсолутно чудни вашингтонски споразум и све око брисела ?
Druze Marko ja im nisam drzao svecu. I kao sto zas deca ne biraju roditelje…

ti si prespavao koliko puta su studenti-blokaderi nazivani teroristima?
Prespavao totalno , znas koliko je bitno da neki nepismeni naziva nesto .....
Pa isto i u vojsci , iskustvo prve straze....rekli su mi da ce biti halucinacija...ali nisam mogao da verujem toliko...
Znaci ja sam bukvalno isao iz minuta u minut na poziv strazara kao podrska, jer vide bele medvede...a relativno laka straza...
I stvarno vidis preplasen strazar, delirijum, vidi bele medvede....na granici da popuca i da pocne da puca...

Ja moje strazarsko mesto bacio pogled, video sigurno , moguc prilaz sa 4 strane, dve osvetljene svetloscu i obezbedjene, 2 nisu , a tamo dzukci , 3komada, suskaju ali ko ih sisa...
Tacno , odvikao sam se jos u vojsci da uzimam tudje opise...znas koliko je lakse poginuti kad ti neko usmeri paznju pogresno na taj nacin..

I prije je trajala par sati, ali se nije tako dugo vršila priprema. 15 dana obustava saobraćaja.
U hrvatskoj su vojni avioni jna probijali zvučni zid iznad naseljenih mesta 90tih kada su počinjali sukobi.

Ovo svakodnevno letenje mi liči upravo na to za sada bez probijanja zvuka tj eksplozija.

Dobar deo naroda kao i vučić - su ludi i glupi.

1000009351.jpg

Prespavao totalno , znas koliko je bitno da neki nepismeni naziva nesto .....
pa koliko je bitno? bitno je jer shvatas sta ce on da uradi sa onima koje naziva teroristima, pa amerika je pokrenula rat protiv terorizma, zasto mislis da av nece da pokrene rat protiv blokadera, i to isto pravi, oruzani, sa vojskom?
i onda ja apsolutno razumem lapsi i njeno pozivanje na oprez, a tebe muski tesko da mogu da razumem

Nije to više ,,ona,, vojska! Vidiš da su penzionisali ili smijenili časne ljude, bez i jedne mrlje u karijeri.
Nije.
Pre nekog vremena sam video jedan vod naše vojske (30-tak ljudi).
20-tak devojaka i 10-tak...hajde da kažemo...muškaraca.
To je više organizacija za zayebanciju (čisto da se vidi da nešto imamo) - nego neka ozbiljna organizacija.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back