Oprez blokaderi - vojna parada je zamka!

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Војска није обучена да разбија демонстрације, изузев војне полиције, али неће војска нарушити поредак параде, па да возила војне полиције искачу из поретка и јуре демонстранте. Проблем би могао да буде ако неко нападне војску, било да је протестант или провокатор,
до сад је то власт од јуна чинила преко совјим батинаша у црним марамама са палицама који нападну полицију.
и сада би мобла на војску јел...

али ту неће бити грађана иблоакдера, так ода сад ови не могу да се убаце, и морали би сами а ипак су они шака јада од пар стотина која би бил провидна и јасна и будали...

али верујем да војска у том смислу не би реаговала, јер опет није то њихов посао.
ако би дошло до тог исценирања да су тобож блоакдери напали војску што ниакда не би ни помислили студенти играшани уз њих, то би био сигнал да почиње непал 2

нити један метак не долази у обзир!

ниси свесна шта причаш.

већ сам рекао о томе шта би било у случају не дао господ Бог само ејдног убиства на било којој страни!

непал 2

ако им то треба...
On računa da će vojskom smiriti pobunjene. Policiju je uzeo, tužilaštvo na pola, još vojsku da regrutuje za sebe i Bog da ga vidi.

Nije to više ,,ona,, vojska!
није јер у њој нема ВОЈНИКА НА СЛУЖЕЊУ РЕДОВНОГ ВОЈНОГ РОКА. са војнициман аслужењу војног рока не би могао против народа нико.
али ми овде не видимо ни један доказ осим твојих ПРЕТПОСТАВКИ

Vidiš da su penzionisali ili smijenili časne ljude, bez i jedne mrlje u karijeri.
и то је знак да ће војска кренути да зада жестоке ударце грађанима ?

:roll:

то би био непал 2.

није јер у њој нема ВОЈНИКА НА СЛУЖЕЊУ РЕДОВНОГ ВОЈНОГ РОКА. са војнициман аслужењу војног рока не би могао против народа нико.
али ми овде не видимо ни један доказ осим твојих ПРЕТПОСТАВКИ

и то је знак да ће војска кренути да зада жестоке ударце грађанима ?

:roll:

то би био непал 2.
Kako je ubacio u policiju onu gamad, tako će i u vojsku. Na sve je spreman.
Nisu vremena da se ne razmišlja unaprijed i da se svaki scenario ne razmotri.

I prije je trajala par sati, ali se nije tako dugo vršila priprema. 15 dana obustava saobraćaja.
престан иса својим ПРЕТОПСТАВКАМА које нису ништа друго него обичне ГЛУПОСТИ

на паради су лаиче , ПРАЗНЕ ПУШКЕ , празни тенкови без бојеве муниције, а сигурно неће лансирати старе кршине одракетних бацача...

да би се непто такво одиграло онда би војска кренула из касарни.

да би се нешто такво догодило тотални лаиче око тог питања ,МОРАЛО БИ ДОЋИ ДО НИЗА ОДЛУКА а које се не дешавају тек тако...

Kako je ubacio u policiju onu gamad, tako će i u vojsku.
не може ударити са параде. на паради су рпаѕне цијеви.
распитај се пре просипања сваштарија и глупости

Na sve je spreman.
то не сумњам.

Nisu vremena da se ne razmišlja unaprijed i da se svaki scenario ne razmotri.
ово је глупост а не сценарио

Ustavom srbije je onemoguceno korišćenje vojske za razbijanje demonstracija
tako da ako neko naredi vojsci da to učini, suočava se sa dugogodišnjim zatvorskim kaznama
Šta ako u slučaju ozbiljnog incidenta neko od ,,njegovih,, starješina naredi da se ide na demonstrante, što po meni nije uopšte nemoguće.
I zašto niko ne spominje skorašnji savez Hrvatske, Slovenije i Bugarske. Čemu sada taj savez? Koja je pozadina toga. Oni nešto znaju. Možda ovo što mi sada ne vjerujemo i negiramo?!

Šta ako u slučaju ozbiljnog incidenta neko od ,,njegovih,, starješina naredi da se ide na demonstrante,
шта би било кад би било ?

ОБЈАНСИО САМ ТИ
да би војаска кренула оружано иѕ касарни НЕОПХОДНО ЈЕ НИЗ ОДЛУКА ,које нису само : удри!

I zašto niko ne spominje skorašnji savez Hrvatske, Slovenije i Bugarske.
већ сам ти на то одговорио. полуга ЉУБЉАНА - ЗАГРЕБ ЈЕ БИЛА ОД 45 ТЕ ДО РАСПАДА СФРЈ. ништа ново. оно што њих жуља је што виде да ће срби срушити издајнички титоистички систем и што ће и овде доћи до лустрације и до ОТВАРАЊА КЊИГА УДБЕ , у босни је већ то било, па ће онда много тога изаће на видело па и то да је шешељ подметнути хрват србима једини тобож србин од свих шешеља са презименм шешељ...
ништа то није ново та полуга је одувек била против србарекох ти већ. жуља их што ће се срби коначно освестити.
и плаши их то...

од 45те нисмо онај народ. одрођени смо. од 48ме су све наше службе под контролом западних.

са тим се иде на смеће... народ се ујединио и креће поновно орођавањње.

а кад ми сменемо иѕдајнике и тај систем сменуће се потом и у српској

то не значи радовање бошњадије већ напротив, добиће тврд несаломив орах у србима који ће поново бити јаки као некада када су били заједно до рпед појаву ђубрета тита...
због тога паника јер им сарадници у бг добијају ногу и метлу...

само се ви уједињавајте. то нама ниеј проблем. битно је да се ми почесмо уједињавати и орођавати опет враћајући свом српском роду.

Šta ako u slučaju ozbiljnog incidenta neko od ,,njegovih,, starješina naredi da se ide na demonstrante, što po meni nije uopšte nemoguće.
I zašto niko ne spominje skorašnji savez Hrvatske, Slovenije i Bugarske. Čemu sada taj savez? Koja je pozadina toga. Oni nešto znaju. Možda ovo što mi sada ne vjerujemo i negiramo?!
Ako naredi to ce biti medjunarodni incident sa krsenjem gomile konvencija.

шта би било кад би било ?

ОБЈАНСИО САМ ТИ
да би војаска кренула оружано иѕ касарни НЕОПХОДНО ЈЕ НИЗ ОДЛУКА ,које нису само : удри!

већ сам ти на то одговорио. полуга ЉУБЉАНА - ЗАГРЕБ ЈЕ БИЛА ОД 45 ТЕ ДО РАСПАДА СФРЈ. ништа ново. оно што њих жуља је што виде да ће срби срушити издајнички титоистички систем и што ће и овде доћи до лустрације и до ОТВАРАЊА КЊИГА УДБЕ , у босни је већ то било, па ће онда много тога изаће на видело па и то да је шешељ подметнути хрват србима једини тобож србин од свих шешеља са презименм шешељ...
ништа то није ново та полуга је одувек била против србарекох ти већ. жуља их што ће се срби коначно освестити.
и плаши их то...

од 45те нисмо онај народ. одрођени смо. од 48ме су све наше службе под контролом западних.

са тим се иде на смеће... народ се ујединио и креће поновно орођавањње.
Ti stvarno misliš da ti spiskovi udbaša igraju bilo kakvu ulogu sada?
Čitala sam spiskove naših iz BiH, dosta njih znam i svi su pokojni. Dvojica vodili seoske kafane, jedan stari profesor istorije, jedan trener i tako, sitna boranija, cinkaroši, a ne udbaši. Dosijei onih važnih su odavno uništeni.

Vojska nema ni obuku ni opremu za razbijanje demonstracija, nemaju pendrake vodene topove štitove i suzavce. Da bi se išlo na demonstrante, neko treba da naredi a drugi da izvrši da vojska na paradu ide sa bojevom municijom, i ako vojska razbija demonstracije, razbijaće je pucanjem, i biće dosta žrtava.

A posle gde će i šta će vlast ....

Vojska nema ni obuku ni opremu za razbijanje demonstracija, nemaju pendrake vodene topove štitove i suzavce. Da bi se išlo na demonstrante, neko treba da naredi a drugi da izvrši da vojska na paradu ide sa bojevom municijom, i ako vojska razbija demonstracije, razbijaće je pucanjem, i biće dosta žrtava.

A posle gde će i šta će vlast ....
Šta ako strada neko od značajnijih političara? Je li i tada nemoguće da vojska upotrijebi oružje? Ili tobože da puca na ubicu i pogodi nekoga, neke?
Postoji hiljadu varijacija, provedivih i mogućih.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back