Oprez blokaderi - vojna parada je zamka!

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta ako strada neko od značajnijih političara? Je li i tada nemoguće da vojska upotrijebi oružje? Ili tobože da puca na ubicu i pogodi nekoga, neke?
Postoji hiljadu varijacija, provedivih i mogućih.
To bi sve bilo moguće da smo negde u Africi ili Aziji ali pošto smo u Evropi baš se gleda izbegavanje toga. Čak i oni najžešći protesti prolaze bez žrtava u Evropi i Srbiji.

Ti stvarno misliš da ti spiskovi udbaša igraju bilo kakvu ulogu sada?
Čitala sam spiskove naših iz BiH, dosta njih znam i svi su pokojni. Dvojica vodili seoske kafane
ебем ти кафане да простиш!
нама усташа шешељ води државу.
ИВИЦА дачић је хрват

а кањда има неке веѕе и потомак овог господина фахрија у униформи јна ?

и те како је битно да то исплива. како су растурили југославију на штету србије искључиво и направили оно што су тисућљета сањали јел де...

(када ово гледам постаје ми јаснији вашингтонски споразум, где ми признајемо јерусалим за главни град израела а они нама заузврат враћају тако што признају косово...мама ангелина је јеврејка... фахри муслију је шифтар.. случајности ?.)

To bi sve bilo moguće da smo negde u Africi ili Aziji ali pošto smo u Evropi baš se gleda izbegavanje toga. Čak i oni najžešći protesti prolaze bez žrtava u Evropi i Srbiji.
Izvini, za mene je žrtva i ona djevojka slomljene vilice i oni ljudi koji su brutalno pretučeni i oni koji su zbog svog drugačijeg mišljenja ostali bez posla....

Moguce je da # zvaloje inskenira neku brljotinu i da to postane paravan za uspostavljanje vojne hunte.
је ли ти окупатору и сепратисто на нашој земљи, никако да те приупитамо за коментар ове невероватне па можемо рећи идентичне ''сличности'' између вашег удбаша новинара (оснивач независног удружења новинара србије) овде на слици у униформи јна и дотичног млађашног председника којег толко тобож кудиш ?

а да су се госпођа ангелина и господин фахри волели ниеј била тајна код осталих акредитованих скупштинских извештача у то доба...

https://www.tiktok.com/@istinomprotivlazi/video/7466553084643200262?lang=en

јел зато потписан онај апсолутно чудни вашингтонски споразум и све око брисела ?

Šta ti to govori? Da iznenađenja naglo stižu. Nije li im predsjednik samo par dana prije bio u klinču sa Putinom na onom sastanku. Putin se s ovim i ne grli.
Путин зна да је то издајнички режим у сбрији, издјанички по србе
да је то исти тиотитички режим и даље.
срби морају сами да га почисте у буваре и реше се тог система

то и чинимо

неће путин ништа присно имати са хрватом шешељом, хрватом дачићем, и неким ангелинама и фахри муслиуима

но, какве то везе има са тим твојим НЕБУЛОЗАМА да ће војска ударити на народ ?

за такво је потребно много одлука, које нису ни мало једноставен

пошто си лаик и апсолутна незналица по том питању ти мсилиш да је то само издати наредбу УДРИ...

Treba samo gledati šta je nepalska vlada učinila. Prvo zabranila društvene mreže i onda ubila 19 demonstranata. Vučić kako god deluje nekima ipak ne bi to uradio. Njegov maksimum su hapšenja koja i kad se dese ubrzo se isti puste.
па ухапсе се они који су напали полицију, а то су увек момци у црним марамама са палицама.
новосађани то најбоље знају.

дакле пушта своеј провокаторе који то чине како би полицији омогућили разлог да бије грађане...

Šala preko noći može postati zbilja.
Ne znam da li će blokaderi praviti taj dan proteste, jer to ne bi bilo pametno. Nije im za vjerovati!
Beogradjani će iskulirati tu paradu i taj dan ! !
Meni već muka, gledam ih 3 .dan kako drndaju oko mog bloka !
Pijani pavijan će morati opet da potplaćuje i sakuplja svoju SNS žgadiju da se ne izbruka !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back