gost 304860
Buduća legenda
- Poruka
- 44.400
ništa lepše od osvete. pogotovo ako je sa kamatom. kakv je to divan osećaj, prosto leči.
osveta je grbava stvar
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ništa lepše od osvete. pogotovo ako je sa kamatom. kakv je to divan osećaj, prosto leči.
Par godina sam razmisljao kako cu se osvetiti jednom tipu . Cak sam sebi rekao da mi je na listi i da cu mu seosveta je grbava stvar
to je poput onoga "ako me voliš, pustićeš me da budem s onim koga ja volim (drugim)"
how yes no
sve je to go ****** dok se ne utemelji u praksi
Ne treba zadrzavati onog ko hoce da ode .Tudja ravnodusnost zna da zabolia sta bi ti? da drzis nekog ko nema emociju prema tebi pored sebe?
Recimo , neko vam se zbog necega zamjerio . Vi kazete da mu sve oprastate i prekinete svaku komunikaciju s njim .
On vam na to kaze da su te rijeci oprastanja rijeci bez pokrica i da tim prekidanjem komuniciranja samo to potvrdjujete .
A sta vi kazete ?
Recimo , neko vam se zbog necega zamjerio . Vi kazete da mu sve oprastate i prekinete svaku komunikaciju s njim .
On vam na to kaze da su te rijeci oprastanja rijeci bez pokrica i da tim prekidanjem komuniciranja samo to potvrdjujete .
A sta vi kazete ?
Naravno da imas ali to nije odgovor na temu .![]()
U pravu je Neistrazena .To je naziv sela u kojem sam odrastaosarvaš ?
ja sam sve misio sarvas..
Нити опраштам, нити заборављам.
Помножим особу са нулом и идем даље.
Једино што се не светим кад имам прилику, ако то нешто значи.
Zanimljiva teorija o oprostu. Što bi to značilo pomnožiti osobu sa nulom? Je li to neki žargon ili nešto slično?
A sta vi kazete ?
Кад било шта помножиш са нулом - добијеш нулу.
Дакле, та особа више не постоји.
Da ste oprostili ali da sada znate sa kim imate posla i da ste oprezniji, da ne bi dosli u situaciju da se opet zamerite. Svaka nova uvreda se teze prasta. Bolje i distanca nego trajno poremeceni odnosi , sto za sobom povlaci i neka druga, ne bas prijatna osecanja.
Zamjeriti se moze na razlicite nacine i nije svaka uvreda iste snage .Nekad povrijedimo osobuDa ste oprostili ali da sada znate sa kim imate posla i da ste oprezniji, da ne bi dosli u situaciju da se opet zamerite. Svaka nova uvreda se teze prasta. Bolje i distanca nego trajno poremeceni odnosi , sto za sobom povlaci i neka druga, ne bas prijatna osecanja.
I reakcije naravno.

Zamjeriti se moze na razlicite nacine i nije svaka uvreda iste snage .Nekad povrijedimo osobu
jer neadekvatno reagujemo kad ona povrijedi nas . Ja sam imao situaciju da me je jedna osoba
povrijedila dva puta . Prvi puta sam presao preko toga , a drugi puta reagovao ( po misljenju te osobe
nekorektno , po mom misljenju preimpulsivno ) , na sta je ona prekinula svaki kontakt .
Prije toga je trazila da i ja njoj oprostim .Meni je bilo glupo da dajem nekakve izjave , jer sam
oprostio samom cinjenicom da i dalje zelim komunicirati .
a ti mu kazes da oprastanje podrazumeva razumevanje razloga zbog kojih je ucinjena povreda i prekid besa zbog iste,ali da ne zelis da sebe vise ikad dovodis u situaciju kakva je bila ili slicnu..Recimo , neko vam se zbog necega zamjerio . Vi kazete da mu sve oprastate i prekinete svaku komunikaciju s njim .
A sta vi kazete ?
Опростити значи ослободити СЕ!
Сви остали закључци из овога су једноставни...и велики.
Највећи је: Опраштај пре и него што можеш!
Следећи до њега је: не опраштај, ако хоћеш да будеш роб у души.
Ако ме неко већ довео у ситуацију да морам нешто да праштам, значи да је дебело забрљао.
Кажу да је божански праштати, али ја сам само смртница.
joj i ja sam smrtnica, ali sebicna
mnogo mi je tesko da idem kroz zivot i vucem otrov koji mi je drugi bacio na ledja
prastam iz sebicnih, najsebicnijih razloga - tako mi je lakse
manji je teret koji nosim
a ja bih ako moze, da nista ne nosim