gost 198065
Poznat
- Poruka
- 7.714
Nisam o tome govorila. Prosto, nisi zaboravio. I uvek ćeš tu osobu da gledaš iskosa, i ispod oka, i da se pitaš šta joj je, zapravo, na pameti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neki ne zaborave, ali oproste i veruju da ce se onaj drugi popraviti. Ne mora da znaci da ce gledati uvek sa podozrenjem.Nisam o tome govorila. Prosto, nisi zaboravio. I uvek ćeš tu osobu da gledaš iskosa, i ispod oka, i da se pitaš šta joj je, zapravo, na pameti.
oprashtam zivotu shto postoji I majci shto me rodila
od mene dovoljno
kako oni to shvate njihov problem

Nisam o tome govorila. Prosto, nisi zaboravio. I uvek ćeš tu osobu da gledaš iskosa, i ispod oka, i da se pitaš šta joj je, zapravo, na pameti.
Neki ne zaborave, ali oproste i veruju da ce se onaj drugi popraviti. Ne mora da znaci da ce gledati uvek sa podozrenjem.
Nije dovoljno ne svetiti se. Mozes da ne oprostis, da u dusi i dalje osedjujes iako se ne svetis.
Necu se pitati sigurno.Preventivno cu se distancirati. Lakse je, i manje stresa proizvodi.,
Ne mora da znaci, ja verujem da ljudi mogu mnogo da se promene i poprave ako su dovoljno motivisani. U neciju promenu verujem, u ne ciju ne, ali moguce je.Ne, dokle god pamtiš - a pamtimo, zar ne, nismo retardi ni sakati - ti ćeš se pitati. Nema veza u šta veruješ.
To ti je u glavi.
Šta je distanciranje ako ne nepoverenje?
Distanciraš se od ljudi kojima ne veruješ.

OK. Ja ne verujem da se ljudi menjaju, ne posle pelena.![]()
Slazem se uglavnom.Zavisi o cemu se radi. Nekada nas neko povredi kada ucini nesto iz ubedjenja, ali su moguce i nehoticne greske. Nekada je dovoljno ne obratiti dovoljno paznje ili ne poznavati dovoljno onog drugog i ne znati sta moze da ga povredi. To je resivo ako ima volje.OK. Ja ne verujem da se ljudi menjaju, ne posle pelena.![]()
Zavisi o cemu se radi. Nekada nas neko povredi kada ucini nesto iz ubedjenja, ali su moguce i nehoticne greske.
Zavisi o cemu se radi. Nekada nas neko povredi kada ucini nesto iz ubedjenja, ali su moguce i nehoticne greske. Nekada je dovoljno ne obratiti dovoljno paznje ili ne poznavati dovoljno onog drugog i ne znati sta moze da ga povredi. To je resivo ako ima volje.
pokajanje?Ma nije stvar u tome ako se neko saplete i slučajno nas nagazi. Koji manijak to uzima za zlo?
Govorim o namernim povredama, kad te neko zna i poznaje, i zna šta će te i koliko povrediti, i svejedno to uradi.
Ma nije stvar u tome ako se neko saplete i slučajno nas nagazi. Koji manijak to uzima za zlo?
Govorim o namernim povredama, kad te neko zna i poznaje, i zna šta će te i koliko povrediti, i svejedno to uradi.
Govorim o prekrsaju koji i nije veliki ali se osoba osjeti povredjenom . Ta druga osoba ti kaze da ti oprasta , a poslije te eliminise .Zavisi o cemu se radi. Nekada nas neko povredi kada ucini nesto iz ubedjenja, ali su moguce i nehoticne greske. Nekada je dovoljno ne obratiti dovoljno paznje ili ne poznavati dovoljno onog drugog i ne znati sta moze da ga povredi. To je resivo ako ima volje.
Sad je pitanje sta je
za nekoga veliko a sta malo
Nisi oprostio prvo ti njoj, osvetio si joj se, a onda verovatno nije ni ona tebi, nego se sveti tako sto te ignosriase. Nema tu oprostaja onda ni sa jedne strane.Govorim o prekrsaju koji i nije veliki ali se osoba osjeti povredjenom . Ta druga osoba ti kaze da ti oprasta , a poslije te eliminise .
Napravis prekrsaj kao odgovor na njen prekrsaj . Ona najprije povrijedi tebe a onda u reakciji povredis ti nju .
Koliko boli toliko je veliko, ma kako izgledalo posmatracima sa strane.Sad je pitanje sta je
za nekoga veliko a sta malo .Da Arijani opsujes boga stavila bi te na crnu listu . Neko drugi ne bi ni reagovao .
oprostiti znači zaboraviti
sve ostalo je laganje
u potpunosti se slazem samo sto mislim da osim sto oprastamo zbog sebe, mozemo i zbog drugog, da mu olaksamo kajanjeOprostiti ne znaci zaboraviti, jer ako zaboravimo znaci da nista iz tog iskustva nismo naucili. Po meni, oprastanje ne dolazi vremenom, cekati da osecanja izblede....oprostiti je svestan cin i znaci doneti svesnu odluku da ne nosimo losa osecanja i gorcinu u sebi kad god pomislimo na taj dogadjaj, znaci osloboditi sebe losih osecanja. Oprastamo zbog sebe i zarad sopstvenog mira, a ne zbog drugih, to je moje. misljenje.