Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Svakojake planove ja kujem... ali nikad ih ne ispunim... izgubi mi se interesovanje negde usput... :-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vragana:
kao npr. sta? evo, bas me zanima...
ps otkud ti uopce ideja da si ti u poziciji da meni nesto...oprastas?
to Golume nit je "put ka samospoznaji" nit je put ka "ozdravljenju"...
to je prosto; licemjerno, drsko i bezobrazno, al tebi to ne smeta...zar ne?
realnost je ono sto tebi smeta, al jbga ona je...takva kakva je...
kojica:
А како се опрашта?

Evo upravo ti oprastam za ovaj uvredljivi post... Released.

Ponekad mislim da nasha srecha u zzivotu zavisi od nashe sposobnosti da oprostimo i sebi i drugima.
Shta je bilo najtezze da oprostite u zzivotu?
Koliko vam je trebalo vremena?
Do koje mere oprashtate? Ono da nema ni najmanje senke ili samo da se ne bakchete a ostane gorak ukus?
Shta je najkrupnija stvar koju je vama neko oprostio?
Paa...potrebno mi je dooosta vremena da oprostim, ali kada oprostim, ja i zaboravim.
Oprostila sam prevaru, a isto to je i meni oprosteno.

Evo upravo ti oprastam za ovaj uvredljivi post... Released.
Tako sto se ponasas kao da se nije dogodilo ono negativno sto rusi medjuljudske odnose. Jer se ne vrti ceo svet
oko jednog neprijatnog ili traumaticnog trenutka. Zivi se dalje, i opterecivanje necijim greskama se gubi vitalnost,
energeticnost i mladost.. mada sve se gubi.. i razum i memorija.
Oprastajte... kad ste u situaciji. Kazu da to i nesto reformise DNK, popravlja, oslobadja... nesto slicno.

Ebote ove sve mladje generacije se samo varaju... pa ne valja vam to.![]()
Ja ti sigurno ne bi oprostio.![]()
![]()
![]()
Ponekad mislim da nasha srecha u zzivotu zavisi od nashe sposobnosti da oprostimo i sebi i drugima.
Do koje mere oprashtate? Ono da nema ni najmanje senke ili samo da se ne bakchete a ostane gorak ukus?

Oprostichu ti ovo...
Nego..ajd prebaci onaj tvoj post sa patnje ovamo, prigodan je.
Ti to meni?
aha....
Evo ponovichu ja, bash si lepo napisala:
@vau
"Po meni, stvarna patnja u ljubavi se javlja kada propustimo pravu priliku, a posle nema povratka, kasno je
Onda treba sebi oprostiti!"
ko bi rekao da si ti toliki optimista...Ако већ не може другачије, онда би макар требало имати толику дозу свести и рећи:''Јесте, повредио сам некога, али, ***, није могло другачије, а тај неко може да ми опрости, може да ми не опрости, ја стојим иза својих одлука и поступака!''
Jes komplikovano...a jel je oprostila sebi mladost i neznanje?