Hellen
Buduća legenda
- Poruka
- 29.969
hellen i meni oprosti
bio sam mnogo nevaljao prema tebi
sanjao sam da smo radili neke necasne radnje![]()
Просто да си, Бетмен-пријатељу,
проста душа, а честито тијело!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hellen i meni oprosti
bio sam mnogo nevaljao prema tebi
sanjao sam da smo radili neke necasne radnje![]()
Glupost. Ako mu "oprostiš, ali ne zaboraviš (da te ne ujede ista zmija dva puta)", i dalje nije oprošteno. Dok god imaš podignut gard, sve ide u vodu.Treba praštati, ali ne treba zaboraviti
( da te ne ujede ista zmija dva puta ).
Ali ako se neko iskreno pokajao i trudi da se promeni na bolje obavezno treba oprostiti....
Просто да си, Бетмен-пријатељу,
проста душа, а честито тијело!
Glupost. Ako mu "oprostiš, ali ne zaboraviš (da te ne ujede ista zmija dva puta)", i dalje nije oprošteno. Dok god imaš podignut gard, sve ide u vodu.
Da, ali znam neke kojima sam oprostila, a posle nekog vremena isto....
Ponekad mislim da nasha srecha u zzivotu zavisi od nashe sposobnosti da oprostimo i sebi i drugima.
Shta je bilo najtezze da oprostite u zzivotu?
Koliko vam je trebalo vremena?
Do koje mere oprashtate? Ono da nema ni najmanje senke ili samo da se ne bakchete a ostane gorak ukus?
Shta je najkrupnija stvar koju je vama neko oprostio?
A да ли би те од понављања исте ситуације заштитило ако си ''опростила али ниси заборавила''?
Ponekad mislim da nasha srecha u zzivotu zavisi od nashe sposobnosti da oprostimo i sebi i drugima.
Shta je bilo najtezze da oprostite u zzivotu?
Koliko vam je trebalo vremena?
Do koje mere oprashtate? Ono da nema ni najmanje senke ili samo da se ne bakchete a ostane gorak ukus?
Shta je najkrupnija stvar koju je vama neko oprostio?

prevarila sam ga sa najboljim drugom 
oprostila sam dechku shto je kresnuo nekuna nekom rodjendanu, bili smo u svadji tad....jesam ja oprostila, ali me je dugo to izjedalo i bolelo...
a najveca stvar koja mi je oproshtenaprevarila sam ga sa najboljim drugom
![]()
(
oprostila sam dechku shto je kresnuo nekuna nekom rodjendanu, bili smo u svadji tad....jesam ja oprostila, ali me je dugo to izjedalo i bolelo...
![]()

e, postoji narodnjak sa identičnim tekstom.prevarila sam ga sa najboljim drugom![]()

e, postoji narodnjak sa identičnim tekstom.
ide:
sad me nešto
samnom i sa tugom
prevari me sa najboljim drugom

...............u vashoj vezi bash burno ,nikad monotonija ..............![]()

haha
meni kad je dosadno, a ja namerno napravim s*anje da mi bude zanimljivo![]()

![]()
Niste bas dobri oboje. ja nisam sigurna da imam šta da praštam bilo kome
nekako kao da sebi dajem previše značaja..
ko sam ja pa da osuđujem nešto pa posle kao da praštam.
mogu ljudi da me svojim postupcima iznerviraju ili rastuže ili povrede mnogo.. e sad mi se plače
al svako ima prava da u svom životu radi šta god hoće, a ja sam tu da odlučim kome ću da dam koliku moć.
to ne važi za roditelje, al tu na sreću nemam iskustvo koje iziskuje praštanje..
e, maričičak, ti si se svojevremeno izjasnila da bi dragom skuvala čaj od lijandera..
ne znam šta tu više ima da se kaže =)

=)Ja bi mu iz inata izgrebala auto ali da ne zna da sam ja... pa kad bi dosao kuci kukajuci:"jaoooo, neko mi izgrebao auto..." ja bi rekla:"ma nije valjda.
" a u sebi
![]()