Oprashtanje

@pipi - meni ljubav nije tako apstraktna stvar. da banalizujem - ako nekog vidjas jednom u 6 meseci (jer ne mozete vise) ljubav se smanjuje... ljubavi nema mimo zivota koji se prozivljava zajedno. ljubavn e visi u vazduhu.

@bundeva - pa probudi se. :(

@bundeva - pa probudi se. :([/QUOTE]

pa budan sam, srce moje.. cak je vrlo cesto ljubav igranje macke i misa.. jedno zahladni, drugo se zagreje.. mozes reci da to nije ljubav.. ne znam.. cak i funkcionise.. ljudi se godinama tako preganjaju..i ne pricam ti o sebi, mada sam i ja to osetio

Da li treba oprostiti nekome ko vam je GODINAMA svesno i namerno nanosio zlo, takvo zlo da je to neopisivo? Nešto čega se normalni ljudi zgražavaju, a vama se to desilo zbog nekog psihopate?
Da li takve stvari treba oprostiti?

Xtreman slucaj - xtremna netolerancija prema tome... Plain & Simple...

UNTIL IT SLEEPS

Where do I take this pain of mine
I run, but it stays right by my side
So tear me open, pour me out
There's things inside that scream and shout
And the pain still hates me
So hold me, until it sleeps

Just like the curse, just like the stray
You feed it once, and now it stays

So tear me open, but beware
There's things inside without a care
And the dirt still stains me
So wash me, until I'm clean

It grips you, so hold me
It stains you, so hold me
It hates you, so hold me
It holds you, so hold me

Until it sleeps ...

So tell me why you've chosen me
Don't want you grip, don't want your greed

I'll tear me open, make you gone
No more can you hurt anyone
And the fear still shakes me

It grips you, so hold me
It hates you, so hold me
It holds you, so hold me

Until it sleeps ...

I don't want it

The there's things inside without a care
So wash me, 'till I'm clean....

No longer will you hurt anyone
And the fear still shapes me
So hold me, until it sleeps...

Until it sleeps....

Ako ne zavrsis sa tim, imaces repove ceo zivot...
I zaskocice te kad se najmanje nadas...

pa budan sam, srce moje.. cak je vrlo cesto ljubav igranje macke i misa.. jedno zahladni, drugo se zagreje.. mozes reci da to nije ljubav.. ne znam.. cak i funkcionise.. ljudi se godinama tako preganjaju..i ne pricam ti o sebi, mada sam i ja to osetio
razni ljudi razne price. i ako im je u tome okej - koga briga da li ja mislim da je to ljubav. nisam pricala o toplo-hladno igracima... hehe, pade mi na pamet film mesec u slivniku... nego o tome da kad neko nece i odlazi, ne mozes da mu budes blize nego sto on/a to hoce... TO je nemoguce... nije nemoguce da i hladniji odnosi opstaju...

a jel oprastanje znaci da ta osoba treba da nastavi da bude punopravni clan mog zivota ili jok?
jednostavno, o nekim ljudima koji su mi ucinili nazao imam vrlo lose misljenje...i ne pada mi na pamet da im vracam reputaciju koju su imali u mom zivotu...sa nekim necu ni da se vidim ni da se cujem...ali nemam nikakvu gorcinu, mrznju prema tim ljudima, ne razmisljam o njima...
jesam li oprostila ili nisam?

Xtreman slucaj - xtremna netolerancija prema tome... Plain & Simple...

UNTIL IT SLEEPS

Where do I take this pain of mine
I run, but it stays right by my side
So tear me open, pour me out
There's things inside that scream and shout
And the pain still hates me

Just like the curse, just like the stray
You feed it once, and now it stays

There's things inside without a care
So wash me, until I'm clean

It grips you, so hold me
It hates you, so hold me
It holds you, so hold me

Until it sleeps ...

So tell me why you've chosen me
Don't want you grip, don't want your greed

No more can you hurt anyone
And the fear still shakes me

It grips you, so hold me
It hates you, so hold me
It holds you, so hold me

Until it sleeps ...

I don't want it

The there's things inside without a care
So wash me, 'till I'm clean....

No longer will you hurt anyone
And the fear still shapes me
So hold me, until it sleeps...

Until it sleeps....

Ako ne zavrsis sa tim, imaces repove ceo zivot...
I zaskocice te kad se najmanje nadas...

Znam. Odoh sad na neku veseliju temu.

a jel oprastanje znaci da ta osoba treba da nastavi da bude punopravni clan mog zivota ili jok?
naravno da ne znači.
ti imaš prava da odlučuješ ko je deo tvog života, a ko ne.
i tu nema ljutiš.
možeš i da se npr razvedeš, ili nikad više ne čuješ sa nekim, ali oprostila si ako u tebi nema gorčine.
tako ja to vidim.

jednostavno, o nekim ljudima koji su mi ucinili nazao imam vrlo lose misljenje...i ne pada mi na pamet da im vracam reputaciju koju su imali u mom zivotu...sa nekim necu ni da se vidim ni da se cujem...ali nemam nikakvu gorcinu, mrznju prema tim ljudima, ne razmisljam o njima...

Onda jesi. Ne mora se biti budala pa se nameshtati za josh, ali mislim da ako ne oprostimo, tudj otrov i dalje deluje n a nas.

Da li treba oprostiti nekome ko vam je GODINAMA svesno i namerno nanosio zlo, takvo zlo da je to neopisivo? Nešto čega se normalni ljudi zgražavaju, a vama se to desilo zbog nekog psihopate?
Da li takve stvari treba oprostiti?
Da ..takvim osobama treba oprostiti ..jer oni nisu krivi..vec oni koji su sebi dozvolili da ih takva osoba godinama maltretira i nanosi bol..

Nisi. Zaboravila si.
Ili si mozda svesno gurnula pod tepih?...

Kao da je covjek masina, zarad svog mira, oprosti, klikni na dugme za oprost i uzivaj.................nije to bas tako..............koliko samo ljudi misli da je preboljelo neke lose stvari a ustvari nije, niti ce..........

Mene muskarac nikada nije povrijedio toliko da se lomim mogu li ili ne oprostiti, jer nikada mi nijedan nije bio toliko bitan............ali, neke stvari, od strane nekih drugih osoba nikada necu zaboraviti, preboljeti......jer oni ne zasluzuju da im ja oprostim.........

Back