Opišite sebe fizički, iskreno, odistinski i iz duše

visoka sam 162(tanije nisam visoka) :D imam kratku kosu, muska frizura, ofarbana u narandzasto, imam kriv nos malo skrece na desno, imam punije usne... vevericaste obraze, bleda, sa redovnim podocnjacima, na desnom kecu imam beli flekicu, kuscato sam debela.. tj imam vise kila nego sto bih trebala, ali to se nekako ne primeti... a i kosti su mi mali coskaste... vene mi se vide da ih slep narkoman moze pogoditi... hahah :D volim da se oblacim svakako.. nije mi bitno sta drugi misle o mom izgledu, najbitnije mi je da je meni udobno u svojoj kozi i svojoj odeci!

Visoka 168cm, negde oko 55kg, glupa crvena kosa (mrzim crveno, hvala nebesima pocinje da tamni), svetlo braon oci. Sto se tice karaktera, pa... Otprilike ga nemam, trpim sve i svasta, al' kad mi pukne film ljudi beze od mene (sto se ne desava cesto). Svacije rame za plakanje, neko ko resava sve probleme, i svoje i tudje, ma, pravi mali andjeo, nick govori sam za sebe. Covece, mrzim sebe.
A, da, kazu mi da imam dobro dupe, ali ja mislim da sam debela.

Visoka 168cm, negde oko 55kg, glupa crvena kosa (mrzim crveno, hvala nebesima pocinje da tamni), svetlo braon oci. Sto se tice karaktera, pa... Otprilike ga nemam, trpim sve i svasta, al' kad mi pukne film ljudi beze od mene (sto se ne desava cesto). Svacije rame za plakanje, neko ko resava sve probleme, i svoje i tudje, ma, pravi mali andjeo, nick govori sam za sebe. Covece, mrzim sebe.

To je sad najvažnije. Momcima je svako drugo dupe dobro tako da i to nije neka prednost. Možeš misliti, dupe. -.-

Enivej, šta fali crvenoj kosi? :heart:

Da bi bila nečija rame za plakanje, ljudi prvenstveno moraju da imaju poverenje u tebe. ;)

To je sad najvažnije. Momcima je svako drugo dupe dobro tako da i to nije neka prednost. Možeš misliti, dupe. -.-

Enivej, šta fali crvenoj kosi? :heart:

Da bi bila nečija rame za plakanje, ljudi prvenstveno moraju da imaju poverenje u tebe. ;)

Pa lepo kazem da mislim da sam debela. I nisam rekla da je to prednost.
Crvena kosa je blagi uzas, ne podnosim je i htela sam da se farbam, ali nisam, zato sto je ceo svet bio protiv toga (i opet se ispoljava moj nedostatak karaktera), ali valjda cu, jednog dana... :(
Joj, sto bi bilo lepo da sam neko drugi...

Ovako, smatram da si previse samokriticna. Na osnovu visine i tezine ne bih rekao da si debela, naprotiv po visini i tezini bi rekao da imas finu liniju. Glupa crvena kosa, sta podrazumijevas pod time, jos posebno sto se vecina djevojaka farba u crveno.
Karakter...hmmm...pa imamo tu dosta slicnosti... i ja trpim dok mi ne pukne film, jedino sto menu ne mogu pobjeci:lol: Takodje mi se ljudi ispovijedaju i sluzim im kao rame za plakanje, kao da ja nemam nikakvih problema, ali sve te savjete koje drugima dajem da primijenim na sebe...tesko, bogami.
I za ovo ''mrzim sebe'', pa ponekad ima trenutaka kad i ja sebi to kazem, a drugome bi se izvikao zbog toga, a za dupe...pa, tu cu se suzdrzati od komentara:)

imam kriv nos malo skrece na desno, imam punije usne... vevericaste obraze, bleda, sa redovnim podocnjacima, ... a i kosti su mi mali coskaste... vene mi se vide da ih slep narkoman moze pogoditi... hahah :D !

Ajoj ..vene...Ruke su mi bele ko krec,i samo 2 plave linije posred njih..a i sva sam bela ko les,***:neutral:

i podocnjake imam,bila naspavana ili ne...

Back