Kad_LupimLupim
Elita
- Poruka
- 19.925
Pazi, za pare svasta moze da prodje, ali ipak bash u svakakvim pozama, neka 'fala, ja ne, ima drugi ko'oce... ocigledno 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

@ Jelen Pivo:
Zasto je cilj sakriti svoj identitet???? Jel se stidis neceg ili sta???
Ja sam mislio da je cilj iskazati svoje misljenje i saslusati tudje.![]()

Nema to veze
Ja hocu slike....
Da znam koga da stalkujem

Ako nista on je okacio sliku ( iako nije njegova)
Niko drugi se nije ohrabrio da okaci svoju pravu sliku da dokaze svoju lepotu![]()
Za slike ima mesta u profilu, sad imamo i albume, ne vidim nikakvu potrebu da se takve stvari naturaju preko tema.Nema to veze
Ja hocu slike....
Da znam koga da stalkujem

I da zavrsio sam vojsku . Redovnu , 8 meseci u Pancevu . Tako da smo i tu nedoumicu otklonili .
Za tvoju informaciju trenirao sam ranije macevanje i rvanje .
Za slike ima mesta u profilu, sad imamo i albume, ne vidim nikakvu potrebu da se takve stvari naturaju preko tema.
Za slike ima mesta u profilu, sad imamo i albume, ne vidim nikakvu potrebu da se takve stvari naturaju preko tema.

Pa nije to to. Treba da ides od profila do profila, a to ove stalkere smara.

Ako nista on je okacio sliku ( iako nije njegova)
Niko drugi se nije ohrabrio da okaci svoju pravu sliku da dokaze svoju lepotu![]()

Jbte kako ste smorili , na 4 strane pricate o ovom nekom blajhanom .........Idite lepo na www.facebook.com i imate tamo one kao fan grupice i napravite mu fan klub za njega i njegove noktice...ovu ste temu valjano sjebali,mada je sjebana od prvog posta al ajde........ ;p

Pa zato i ostavljamo ovu temu otključanom, postoji interesovanje ali nije ništa loše, za razliku od onog interesovanja koje vlada za temu Tinejdžeri i homoseksualci.Vidis da je mnogima lakse da se napiskaraju kako izgledaju.
Mislim, evo jos jedne teme za zajebanciju.