Opišite sebe fizički, iskreno, odistinski i iz duše

Ajde ok to sto imas tu frizuru ko gaycic,ali sto brate poziras tako?

Ukusi su razliciti .

Ovo je balkan i tesko ces ti nekom dokazati suprotno,ma koliko riba imao.

Imao sam dosad oko 15 devojaka . Trenutno sam u dubokoj emotivnoj vezi sa mojom sadasnjom devojkom , skoro 3 godine . Verovatno cemo se posle faxa i uzeti .

Tvoje aludiranje na gej temu , mozda pokazuje da si latenti homoseksualac .

Ne .

Pa borim se svakodnevno sa tim malogradjanskim izjavama .
Nisam gej imam devojku vec 3 godine smo zajedno .

Bavio sam se ranije malo manekenstvom pa zato ostalo po navici .
Mogu ja da dignem oko 100 kg u benchu to je sasvim ok za moju tezinu ...

Ne , vec sam odgovorio na to pitanje .

Za vas sve zle jezike evo jos nekoliko slika da vas ucutkam , nisam ja kriv sto ste debeli i zdepasti , pa se stidite da postavite svoje slike . Ne treba se stideti svog tela .

BTW , ispravljam se za visinu nisu kilogrami nego centimetri :mrgreen:

Evo slicica :

Pa ovde na forumu krstarice nije cilj da svi znamo kako neko izgleda već da da se dopisujemo, ja nisam debeo ni zdepast, lepo sam ti rekao moju visinu i težinu...
Budi ti šta hoćeš, homoseksualac, tranvestit, biseksualac... šta god hoćeš, ali ovde je cilj da što bolje sakriješ svoj identitet.... a ako hoćeš da neko zna za tebe napravi svoj fan page....:ok:

HIMHIM

Hvala :heart:

@tema

zaboravih da dodam kod opisa...Napred imam, nazad taman,vitka...jedino sto mi smeta su noge...Izgledaju kao da sam trenirala balet cetiri godine :roll: Ne razumem kako,jer sve radim da bi ih ojacala,trenirala i flamenko...nothin' works. Jednostavno...prestala da se gojim tamo :cry:

Slazem se s nekom od gore volim oci da naglasavam,volim sav taj evil-vixon like look.

Poslednja izmena:
Ne .

Pa borim se svakodnevno sa tim malogradjanskim izjavama .
Nisam gej imam devojku vec 3 godine smo zajedno .

Bavio sam se ranije malo manekenstvom pa zato ostalo po navici .
Mogu ja da dignem oko 100 kg u benchu to je sasvim ok za moju tezinu ...

Ne , vec sam odgovorio na to pitanje .

Za vas sve zle jezike evo jos nekoliko slika da vas ucutkam , nisam ja kriv sto ste debeli i zdepasti , pa se stidite da postavite svoje slike . Ne treba se stideti svog tela .

BTW , ispravljam se za visinu nisu kilogrami nego centimetri :mrgreen:

Evo slicica :

Ovo nisi ti 101%.
Isao je www.google.com pa je na images trazio slicice njegovog gay p'orno glumca i njegove slicke metnuo ovde.
Pa koja bi devojka posla za ovako pederastog coveka i jos da bude 3 godine sa njim u vezu :eek: ?
Ovo maltene nije ni musko,nego je neki gotovo tranvestit...
Decko ili nas zekis ili si stvarno nastran kad mozes da postavljas fotke ovih gejeva... :eek:

P.S. Modovi samo vi i dalje dozvoljavajte da ovako neki kvare nasu socijalisticku omladinu...

Ovo nisi ti 101%.
Isao je www.google.com pa je na images trazio slicice njegovog gay p'orno glumca i njegove slicke metnuo ovde.
Pa koja bi devojka posla za ovako pederastog coveka i jos da bude 3 godine sa njim u vezu :eek: ?
Ovo maltene nije ni musko,nego je neki gotovo tranvestit...
Decko ili nas zekis ili si stvarno nastran kad mozes da postavljas fotke ovih gejeva... :eek:

P.S. Modovi samo vi i dalje dozvoljavajte da ovako neki kvare nasu socijalisticku omladinu...

Moguce ali tesko

Back