911s [SK]
Poznat
- Poruka
- 9.260
Au gotovo, sad mi se napunila septička jama. Šta sad da radim, bokte?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde ok to sto imas tu frizuru ko gaycic,ali sto brate poziras tako?
Ovo je balkan i tesko ces ti nekom dokazati suprotno,ma koliko riba imao.

a bih tebe u vojsku druze moj da ojacas malo i promenis se ,osecam da nisi u zivotu digao nista teze od kasike,bez uvrede. Pozz
Kakave veze ima uzimanje sa zavrsavanjem faxa?

I da zavrsio sam vojsku . Redovnu , 8 meseci u Pancevu . Tako da smo i tu nedoumicu otklonili .
Za tvoju informaciju trenirao sam ranije macevanje i rvanje .

Zayebali ste ga i ispalili za sve pare!!! Patos, patos!! 
Ajde necu vise da te zezam,samo malo skrati zurku i oshishaj nokte verovatno ce ti trebati brusilica.Ako nista saznali smo da je Wim86 gej i da gospodja Marlen ima fetis grickanja noktiju sa tudjih nogu .
I da zavrsio sam vojsku . Redovnu , 8 meseci u Pancevu . Tako da smo i tu nedoumicu otklonili .
Za tvoju informaciju trenirao sam ranije macevanje i rvanje .

Ne .
Pa borim se svakodnevno sa tim malogradjanskim izjavama .
Nisam gej imam devojku vec 3 godine smo zajedno .
Bavio sam se ranije malo manekenstvom pa zato ostalo po navici .
Mogu ja da dignem oko 100 kg u benchu to je sasvim ok za moju tezinu ...
Ne , vec sam odgovorio na to pitanje .
Za vas sve zle jezike evo jos nekoliko slika da vas ucutkam , nisam ja kriv sto ste debeli i zdepasti , pa se stidite da postavite svoje slike . Ne treba se stideti svog tela .
BTW , ispravljam se za visinu nisu kilogrami nego centimetri
Evo slicica :
![]()

Ne .
Pa borim se svakodnevno sa tim malogradjanskim izjavama .
Nisam gej imam devojku vec 3 godine smo zajedno .
Bavio sam se ranije malo manekenstvom pa zato ostalo po navici .
Mogu ja da dignem oko 100 kg u benchu to je sasvim ok za moju tezinu ...
Ne , vec sam odgovorio na to pitanje .
Za vas sve zle jezike evo jos nekoliko slika da vas ucutkam , nisam ja kriv sto ste debeli i zdepasti , pa se stidite da postavite svoje slike . Ne treba se stideti svog tela .
BTW , ispravljam se za visinu nisu kilogrami nego centimetri
Evo slicica :
![]()
?
Ovo nisi ti 101%.
Isao je www.google.com pa je na images trazio slicice njegovog gay p'orno glumca i njegove slicke metnuo ovde.
Pa koja bi devojka posla za ovako pederastog coveka i jos da bude 3 godine sa njim u vezu?
Ovo maltene nije ni musko,nego je neki gotovo tranvestit...
Decko ili nas zekis ili si stvarno nastran kad mozes da postavljas fotke ovih gejeva...
P.S. Modovi samo vi i dalje dozvoljavajte da ovako neki kvare nasu socijalisticku omladinu...
sredi nokte na noznim prstima

P.S. Modovi samo vi i dalje dozvoljavajte da ovako neki kvare nasu socijalisticku omladinu...