Opišite sebe fizički, iskreno, odistinski i iz duše

Nekad je bilo prilično dosadno opisivati jer sam imala smeđe oči i smeđu kosu.
Dosadno, priznajte. :P
Onda sam postala crvenokosa, što nije bilo dosadno. :P
A sad sam crna. Iliti tamno, tamno, tamno smeđa. S crvenim oreolom na dnevnom svetlu, odnosno ljubičastim na veštačkom. :)

Kosu retko vezujem u rep, tripujem se da su mi klempave uši. :mrgreen:

Žao mi je što nemam veće oči. Sarine oči su mi, na primer, divne. :heart:

Nije mi žao što mi nije veći nos. Baš je mali i sladak. :D

Volim da se oblačim u crno, crveno i zeleno. Ove druge dve boje najviše su mi pristajale kao crvenoj. Sad moram da se izvlačim iz crne.

Jedno vreme mi je zaštitni znak bio torba s Beti Bup. :D Sad je to crna torba s mašnom i crni registar s fluorescentnim krugovima.

Ne nosim patike koje su namenjene za bavljenje sportom.

I

Sebe ne smatram narocito lepom i nisam onaj tip devojke za kojom se svi momci okrecu.

Nekad je bilo prilično dosadno opisivati jer sam imala smeđe oči i smeđu kosu.
Dosadno, priznajte. :P
Onda sam postala crvenokosa, što nije bilo dosadno. :P
A sad sam crna. Iliti tamno, tamno, tamno smeđa. S crvenim oreolom na dnevnom svetlu, odnosno ljubičastim na veštačkom. :)

I

Kako sam bila opsednuta crnopm bojom kose...Malo mi falilo da se ofarbam...

I sad zelim crvenu,nekako ridju:mrgreen:
Moja torba je siva,neka obicna,ali ima prisivak Ekat.Velika,sa ona prirodna znaka...I divna je.:mrgreen::heart:
Htela bih da imam mali nos,prcast npr,kao moja sestra.:(

Stalno pokusavam da budem na nekoj dijeti,jeduci jabuke,ali dodjem kuci i najedem se milke...:sad2:

Uvek sam bleda,ko pravi les....:roll:

I da,obozavam svoje ruke i lopovske prste.:mrgreen:

Pa ja da sam htela da lazem,rekla bih " Imam mali i prav nos,i vrlo sam vitka,iako jedem ko prasica,i sl:roll:..."

A to je daleko od istine.

Inace,imala sam divne bele zube,ali koka kola...I dalje su beli,ali ne kao ranije.:dash::sad2:

Volela bih da sam lepsa i boje gradjena,priznajem.Ali,sta sad...

A i samo topmodelsica je rekla za sebe da je divna,prelepa,i sl...

Poslednja izmena:
Heh, ja...

Smedja kosa neshto ispod ramena, inache jaaaako gusta... imam kose za 3 glave... :mrgreen: smedje ochi, mala jako crvena usta i pomalo prcast nos... imam nekako duguljasto lice... visoka sam 174 cm, a koliko sam teshka... uf, ne smem da stanem na vagu... valjda 57 kg... :(

Redovno u crnom... crnu kombinujem sa sivom, zelenom, ljubichastom, svetlo plavom... ali crna je boja koja vlada mojim ormarom...

Pertle su mi uvek ali uvek odvezane... starke prljave i ne vredi, koliko god da ih glancam dok prodjem kroz onu prashinu one postanu sive... kosa mi je stepenasto oshishana i redovno sam chupava... shishke mi idu u stranu, a kosa je uvek razbacana... i bash me briga... (;

I nosim coroskope, kratkovida... :(

Sebe ne smatram narocito lepom i nisam onaj tip devojke za kojom se svi momci okrecu.

Eto....

Poslednja izmena:
Hmmmm....
Visoka 166 cm, zeljna da porastem..48 kg, heh, zategnute noge, i ravan stomak...hihi, ranije sam bila mnogo mrsava, ali sad sam se popravila, ali sam i tada imala dupence...:mrgreen:
skladno gradjena, nisam tipa 90-60-90 , zapravo sam 83-63-86, nemam velike grudi, i zato ih i volim, ne treba mi nesto da skacka na svakom mom koraku...
Imam dugu smedju kosu, zapravo je sva isarana, ne znam , sunce verovatno. Imam siske koje idu na stranu, preko jednog oka, i taj prednji deo mi je do ramena otprilike, i jedan stepen iza, a repovi do iznad dupeta, nekih 7-8 cm. Prirodno-nekad ravna, nekad blago talasasta, zavisi od raspolozenja.
Oci svetlo braon, maslinaju se:D , i kazu da su lepe.... Takodje mi kazu da imam neki opasan pogled..:???: imam lepe obrve, dovela sam ih do savrsenstva:o:hahaha:
imam smesan nosic, malo je prcast...ume da me nervira s vremena na vreme...
Imam male, pune usne... Volim da se kezim...:mrgreen:
Imam lepe nokte, pustene, uvek nalakirani nekim drecavim lakom (trenutno tamno zeleni)!

Ne sredjujem se za skolu, ne sminkam i sl, cupava odlazim na casove....
Prepoznacete me po dzombastim patikama (sa neodvezanim pertlama i farkama u njima), , uskim farkama, duksevima...sporty girl...mada , patim od marke, to priznajem...
... rukama u dzepovima, pilotskim naocarima (i kada nema sunca, i unutra, bilo gde...)...

Da ne budem lazno skromna, tip sam devojke za kojom se okrecu i momci, a i cure....

dakle.. visoka 174cm.. 53kg.. skladno gradjena, tamna duga kosa, tamne oci.. sa interesantnim poznatim licnostima su me poredili.. mada, ne znam koliko su pogodili.. hmm.. ravan stomak.. treniram odbojku pa su mi noge zategnute.. zatiim.. imam puna usta.. barem su mi tako govorili.. a i govore.. samo osobe od kojih to ne zelim da cujem..
imam nekako kose oci.. mada nista upecatljivo.. imam siske.. to zaboravih da kazem..
inace moja kosa je talasasta.. svaka dlaka vodi svoju politiku.. cesto je feniram.. jer mi se vise svidja.. mada ima perioda kada mozete da je vidite u pravom izdanju, tipa ako se probudite pored mene.. xD
hmm.. ima jos mnogo toga.. mada su nebitni detalji..

Poslednja izmena:

Back