Opišite sebe fizički, iskreno, odistinski i iz duše

visoka sam (niska) oko 160 (i moram da kazem da mi je prelepo kada je devojka niza), 55 kg i imam stomachic (malo vece od stomachica :mrgreen: ), koji mi extra dodje za trbushni :heart: i zato ga obozavam. trenirala sam gimnastiku, pa sam kao bez kichme (mada sam u poslednje vreme malo zakrzljala :lol: ).
imam plavu kosu. nekada je bila skoro bela i duuuuga, ali sam morala da je skratim jer je bila bash oshtecena. sada je negde do ramena, malo duza, ali je zdrava :heart: jedva chekam da poraste.
imam krupne okice :D svetlo smedje-zuckaste....kako kad...tanke usne :cry: (sve bih dala da imam pucaste). nos mi je nekako bash obichan....:confused: volela bih da imam mali i prcast :heart:
grudi nemam uopshte, ali uopshte...:lol: no, nadoknadjeno je nechim drugim :mrgreen:
do skoro sam nosila samo narandzaste stvari, ali sam se sada malo iskulirala. (mada su mi zidovi, zavesa, papiri na zidovima, prekrivach, luster i torba narandzasti :D)
neshto shto najvishe volim su shtikle i mindjushe :heart: :heart: :heart: kada sam u shkoli uvek nosim patike, naravno. ali, inache ne volim da ih nosim. (imam nozicu, nosim broj 36 :) )

ammm...mislim da je to to....uostalom, imam postavljene slike u profilu :lol:

slika vredi hiljadu reci
ifotfd.jpg

ja sam barem iskren :mrgreen:

hm,pa ovako: Srednja visina oko 173-174,tamna kosa,tamne oci,lokne(nekad zalim sto ih imam,nekad ne,u poslednje vreme ne,ali pre toga jesam ceo zivot ;P),smatram sebe upadljivom,iako se trudim da ne budem,jer imam dosta neobicnu facu i volim oci da isticem ,a i mislim da delujem nadrkano kad idem sama negde,iako nisam ;P :lol:
ne volim osobe s prcastim nosicima i tipicnim facama,pa s toga sebe smatram u nekoj prednosti i manje vise volim sebe....dobro,nekad se mrzim..... ;P
karakter: ne zelim o tome,smucice mi se zivot :) salim se,mrzi me

Back