Opišite sebe fizički, iskreno, odistinski i iz duše

Za "top modelsicu" - odreagovao ovaj forumas, ali je zensko i heteroseksualan :D.

Treba da odreaguje neki frajer, a ne ja ;).

Mozda si super riba (sto meni ne znaci, ne zameri), mozda ni mnoge od nas (ili mnogi od nas) nismo za bacanje, ali sud o sebi ipak cu ostaviti po strani :). Trebalo bi da ima sta da se vidi, ako se dobro secam:think::D.

P.S. A moguce je da opis koji si dala/dao nema veze sa tobom i da malo zekis narod :D.

Poslednja izmena:
hmmm....

158 i po centimetara sam visoka, imam 50 kila, kosa mi je kovrdzava (mada se ja svim silama trudim da ne bude kovrdzava!), srednje duzine, duge siske sa strane koje vode svoju politiku, smedja sa ponekim crvenim pramenom i sa crvenim odsjajem. Oci su mi smedje, ljudi kazu da su lepe, ali nisam bas nesto sigurna. Duge crne guste trepavice, male usne, prcast nos, koji mi bas i nije omiljeni deo tela. Imam lepe zube, ali jbiga, nosim protezu. Mozete me prepoznati po tome sto uvek imam sluske u usima, i uvek zjakam okolo, ako ne okolo sebe, onda gledam u svoje patike. Obavezno sa sobom nosim neku svescicu ili knjigu... I flasu vode. I kada se nasmejem, onda imate citav spektar boja, jer imam sarenu protezu. Sto se tice oblacenja nisam napaceni snob, pa da mi je sve markirano; volim da nosim crno, sivo, crveno i ljubicasto. Uvek sa sobom nosim moju sportsku crnu torbicu. Nemam zivaca da se sminkam, pogotovo ne ujutro, pa onda stavljam samo maskaru. Ponekad ajlajner.
Sebe ne smatram narocito lepom i nisam onaj tip devojke za kojom se svi momci okrecu.
The End. :)

Poslednja izmena:

Back