Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.502
911s [SK];14272384:Samo da Kreptoman i ja nastavimo da delujemo i da takve iskorenimo u samom startu.![]()
da urgiramo da se kao kriterijum pri uchlanjenju ubace kilazha i visina, olakshamo sebi pos'o

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
911s [SK];14272384:Samo da Kreptoman i ja nastavimo da delujemo i da takve iskorenimo u samom startu.![]()
da urgiramo da se kao kriterijum pri uchlanjenju ubace kilazha i visina, olakshamo sebi pos'o![]()
911s [SK];14272858:Nije ni to rešenje, gde si ti video da žene ne lažu za te podatke, ako ne za te onda barem za godine?![]()
911s [SK];14272858:Nije ni to rešenje, gde si ti video da žene ne lažu za te podatke, ako ne za te onda barem za godine?![]()
911s [SK];14273007:Pre neko veče mi je jedna gospodjica odavde rekla da se po očima može videti koliko neko ima godina. Ja sam i dalje ubedjen da je to nemoguće.![]()
911s [SK];14273007:Pre neko veče mi je jedna gospodjica odavde rekla da se po očima može videti koliko neko ima godina. Ja sam i dalje ubedjen da je to nemoguće.![]()
nothing is impossible![]()
visoka 165cm,tezina 45kg imam smedju kosu i smedje-zelene oci(zavisi od godisnjeg doba) npr zimi su skroz braon,dok slu leti jaaako zelene![]()
plava kosa,plave oci visoka 170cm teskaaaaaa :$
Sve ste 50 i kusur kila...![]()