Jedinicaa
Poznat
- Poruka
- 9.230
uuuuunekimlogojakcovek
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мислим да има јако глупо размишљање...
hmmm.. na momenat pomislih da pred sobom imam svetsku zenu sirokog uma, blistave kulture i duhovne raspojasonosti koja zadire u nepoznato i onostrano...a kad ono, femme balkanikus slaba na drazi lokalnog lika sa travkom u zubimareci mi, ma ubedi me da sam se prevario
)
kolega, posle mene nista im vise u zivotu nije isto kao pre...
a dotrco si oma sto pokazuje kol'ko si siguran u sebe... ducko nijedan![]()

) kjaer ima dečka ili da te pustim da još malo upireš labrnjom u nekošeno a sporadi amjuzmenta prisutnih. 
dutjqo, u dilemi sam.
ne znam dal da ti odma kažem da (hajde da nekako pokušamo da zamislimo da bi ti imao šanse) kjaer ima dečka ili da te pustim da još malo upireš labrnjom u nekošeno a sporadi amjuzmenta prisutnih.
![]()

cuj sad kao pa obrta
dutjqo osim sto skupljas plodove sa trave nis' procito moj drugi post po redu da sm rekao toj finoj vojchici da nismo interesna zona jer moz da mi bude tetka
nis ti ne razumes dutjqo...valjda te zato i zovu tako![]()
pogotovo za matora nepca jel da? 

a grožđe je kiselopogotovo za matora nepca jel da?
drš se ti ipak belančevine vazda slatke![]()

aj da te naucim nesto dutjqo posto je ovo ljis a ti si djak... ako ti se neka zena svidja, mis' onako mLogo svidja, nema prepreka... nikakih, pa makar imala muza, verenika, copor dece il bila u samostanu. ako si macan... a nisi...
a nisi jer si dutjqo![]()