Opisite kolegu LjiS-a iznad sebe ( Black Delux Edition )

• Začetnik teme Začetnik teme Raisa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Све си погодила осим бора и форумске преписке... Мсм капирам ту фору мрштим се много.. Ма даааај.. Иначе нема шта да се навикнем, него пишем оно што мислим искрено.

Иначе нисам помешао, са тобом сам разменио један пп и све ми је било јасно, одатле и имам то мишљење... Да га не понављам..

hmmm.. na momenat pomislih da pred sobom imam svetsku zenu sirokog uma, blistave kulture i duhovne raspojasonosti koja zadire u nepoznato i onostrano...a kad ono, femme balkanikus slaba na drazi lokalnog lika sa travkom u zubima :lol: reci mi, ma ubedi me da sam se prevario :))

kolega, posle mene nista im vise u zivotu nije isto kao pre... :roll:

a dotrco si oma sto pokazuje kol'ko si siguran u sebe... ducko nijedan :lol:

dutjqo, u dilemi sam. :lol:

ne znam dal da ti odma kažem da (hajde da nekako pokušamo da zamislimo da bi ti imao šanse :lol: ) kjaer ima dečka ili da te pustim da još malo upireš labrnjom u nekošeno a sporadi amjuzmenta prisutnih. :lol:

Poslednja izmena:
dutjqo, u dilemi sam. :lol:

ne znam dal da ti odma kažem da (hajde da nekako pokušamo da zamislimo da bi ti imao šanse :lol: ) kjaer ima dečka ili da te pustim da još malo upireš labrnjom u nekošeno a sporadi amjuzmenta prisutnih. :lol:

cuj sad kao pa obrta :lol:

dutjqo osim sto skupljas plodove sa trave nis' procito moj drugi post po redu da sm rekao toj finoj vojchici da nismo interesna zona jer moz da mi bude tetka :lol:

nis ti ne razumes dutjqo...valjda te zato i zovu tako :roll:

cuj sad kao pa obrta :lol:

dutjqo osim sto skupljas plodove sa trave nis' procito moj drugi post po redu da sm rekao toj finoj vojchici da nismo interesna zona jer moz da mi bude tetka :lol:

nis ti ne razumes dutjqo...valjda te zato i zovu tako :roll:

a grožđe je kiselo :lol: pogotovo za matora nepca jel da? :lol:

drš se ti ipak belančevine vazda slatke :lol:

Poslednja izmena:
a grožđe je kiselo :lol: pogotovo za matora nepca jel da? :lol:

drš se ti ipak belančevine vazda slatke :lol:

aj da te naucim nesto dutjqo posto je ovo ljis a ti si djak... ako ti se neka zena svidja, mis' onako mLogo svidja, nema prepreka... nikakih, pa makar imala muza, verenika, copor dece il bila u samostanu. ako si macan... a nisi... :lol:

a nisi jer si dutjqo :(

aj da te naucim nesto dutjqo posto je ovo ljis a ti si djak... ako ti se neka zena svidja, mis' onako mLogo svidja, nema prepreka... nikakih, pa makar imala muza, verenika, copor dece il bila u samostanu. ako si macan... a nisi... :lol:

a nisi jer si dutjqo :(

nema prepreka veliš :lol:

pa šta tebe ebe onda :lol:

msm s obzirom da te naduva i staro i mlado :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back