Golub
Elita
- Poruka
- 17.902
a kako ja koji moj da znam pravu za njega,kada ni njega ne znam?
a ne znam i nijednu
ja sam covek izgubljen
Ma daj šta daš, ne biram ja ...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a kako ja koji moj da znam pravu za njega,kada ni njega ne znam?
a ne znam i nijednu
ja sam covek izgubljen
Ma daj šta daš, ne biram ja ...![]()
Ko ne bira, taj prebira kasnije picajzle
Neko ko ce umeti da ceni njene vrednosti tako sto ce naučiti da je saslusa i razume,..Na početku ce bude izlozen raznim testovima, ali ta osoba mora imati dosta strpljenja jer ce dobiti glavnu premiju i savrsenu zenu čim je bude uverio da je za njega ona jedina na svetu.Potrebna mu je zena koja poseduje veoma neobican ukus, specifican stil izrazavanja i u izvesnom smislu pomalo "pomerenu" percepciju. Potrebo je da poseduje neobicnost koja se ogleda u reakciji i nepredvidljivosti ponasanja. Da je brilijantno inteligentna.Mozda malo superiorna i bezobzirna u odnosu na svoju okolinu .
Neko ko ce umeti da ceni njene vrednosti tako sto ce naučiti da je saslusa i razume,..Na početku ce bude izlozen raznim testovima, ali ta osoba mora imati dosta strpljenja jer ce dobiti glavnu premiju i savrsenu zenu čim je bude uverio da je za njega ona jedina na svetu.
Neko ko ce umeti da ceni njene vrednosti tako sto ce naučiti da je saslusa i razume,..Na početku ce bude izlozen raznim testovima, ali ta osoba mora imati dosta strpljenja jer ce dobiti glavnu premiju i savrsenu zenu čim je bude uverio da je za njega ona jedina na svetu.
Jedna ovakva pandurka da zajedno spartaju jugoistocnim vukojebinama sa sve Nivom!
![]()
nije se jos rodila takva, mozda jena modlica![]()
treba mu neka da ga intrigira,bezobrazna,neka kreatiwna dusa da ga woli sa swim mu manama,s kojom moze da prica o swemu i da cute u tami,ili to ili neko neopewano zlo![]()
+devojka koja ce ga ceni i da ne iskoristi njegovu dobrotu.Neka zamisljena dzezerka.
Sa'ću se uobrazim...Potrebna mu je zena koja poseduje veoma neobican ukus, specifican stil izrazavanja i u izvesnom smislu pomalo "pomerenu" percepciju. Potrebo je da poseduje neobicnost koja se ogleda u reakciji i nepredvidljivosti ponasanja. Da je brilijantno inteligentna.Mozda malo superiorna i bezobzirna u odnosu na svoju okolinu .
Neka zamisljena dzezerka.
Eskimka za naoružanog Sneška Belića. Ili barem Sara Pejlin...