Opishite kolegu sa LjiSa iznad sebe

• Začetnik teme Začetnik teme Raisa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Opet mi se zalomio...ja sve cekam da postujem izmedju da uletim kad uvek on gore

verovatno Jarac u horoskopu..ili ima puno Jarca :lol:

u svakom slucaju rekla sam vec jednom sta mislim,pa mi je glupavo pisati opet ali,ja i dalje tvrdim jedina mu je mana sto shvata forum i ljude sto je najgore njihove odgovore za ozbiljno,to kad ga vremenom prodje moci ce da pokaze svojupuno tolerantniju,prijatniju stranu ( koju ima ) al je nekako zablokirana ovom prvom,samo da se malo opusti

I nije tacno da je zadrt,kad sma prvi put dala misljenje o njemu,saslusao je,a ja mislila da ce osuti paljbu sto bi neko zadrt uradio ,dakle ume da cuje sta kazes, plus nije ogranicen ( '' k.urva,dileri kafa :mrgreen:'' ) samo je u grcu

Poslednja izmena:
Opet mi se zalomio...ja sve cekam da postujem izmedju da uletim kad uvek on gore

verovatno Jarac u horoskopu..ili ima puno Jarca :lol:

u svakom slucaju rekla sam vec jednom sta mislim,pa mi je glupavo pisati opet ali,ja i dalje tvrdim jedina mu je mana sto shvata forum i ljude sto je najgore njihove odgovore za ozbiljno,to kad ga vremenom prodje moci ce da pokaze svojupuno tolerantniju,prijatniju stranu ( koju ima ) al je nekako zablokirana ovom prvom,samo da se malo opusti

I nije tacno da je zadrt,kad sma prvi put dala misljenje o njemu,saslusao je,a ja mislila da ce osuti paljbu sto bi neko zadrt uradio ,dakle ume da cuje sta kazes, plus nije ogranicen ( '' k.urva,dileri kafa :mrgreen:'' ) samo je u grcu

Па суђено ти је да набасаш на мене, нема ту филозофије! : ))

Нисам јарац, вага сам у хороскопу.. Имам пуно ваге.. : ))

Иначе имам људе са којима сам опуштен и са којима се зезам, имам и оне које не готивим уопште ј б г.. : )) И нисам у ку*цу, из њега сам изашао пре раааавно 20 год.. : ))

Иначе готивна ми је Раиса, а и Анђелко је фаца.. Само да се примири са енглеским.. : ))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back