ceca881
Iskusan
- Poruka
- 5.279
Koristi mene u svrhu samopromovisanja 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

priznajemo 

@harison prati, belezi, snima, analizira...E, tako. Da se zna ko ovde nosi pantalone!![]()

Ćero, obuci šta 'oćeš, u mom kraju se nose ne samo pantalone, nego i dugačke gaće! Od Dmitrovdana, do Đurđevdana.To znaci da nas dve treba da se presvucemo da bi se ti osecao muzevno?
To ti je za udavace![]()

Doćiću joj na pp, pa će da vidi, čekaj samo !ne se tepajte![]()

Ćero, obuci šta 'oćeš, u mom kraju se nose ne samo pantalone, nego i dugačke gaće! Od Dmitrovdana, do Đurđevdana.
Ajde sad čik reci da nosiš i dugačke gaće, udavačo!![]()

![]()
![]()
Ako sam ja udavaca ti si manijak u dugim gacama
A jel' se racuna komadic platna koji se ipak naziva gacicama ?![]()

Predivna devojka, pametna, kulturna..sve naj naj, mnogo mi se svidjaljubičanstvena je jako ali jako pametna, divim se njenom umu![]()

pametno stvorenje, brzo plane kad je nešto iznervira ali se brzo i vrati na normalu, ma isto kao ja![]()
Voleo bih da popijemo kafu negde u gradu u kome je Predivna devojka, pametna, kulturna..sve naj naj, mnogo mi se svidja![]()

Mnogo je fina i pametna. Baš je dobro što je onaj tip na vreme zakočio, kad je duboko zamišljena iskoračila na kolovoz. Piše kao da je u tridesetim godinama, a daleko je mlađa. Divna devojka , kao i većina i Republike Srpske. Nju bi vredelo voleti.