Opishite kolegu sa LjiSa iznad sebe

• Začetnik teme Začetnik teme Raisa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
obozavam ali nikako da padne ....... vuce se ko prebijena macka sve nesto sipi jedva ko bez duse
a smorex sam jer radim, a mozda i zato sto mi je danas poslednji dan na ovom poslu .... hahahah ne znam zbrkane emocije pa malo depra malo sreckovic i tako
@tema uh oraspolozi me kad mu vidim sunjajucu lineu u avataru

obozavam ali nikako da padne ....... vuce se ko prebijena macka sve nesto sipi jedva ko bez duse
a smorex sam jer radim, a mozda i zato sto mi je danas poslednji dan na ovom poslu .... hahahah ne znam zbrkane emocije pa malo depra malo sreckovic i tako
@tema uh oraspolozi me kad mu vidim sunjajucu lineu u avataru

kontam ja sve to, al nesto mi govori da ce iduci posao daleko vise da ti se isplati i da ces u voziti XC90 T6 :ok:

i sama znas koliko su cenjeni inženjeri ovde!? A i nema posla za iste. S toga, pokusavam nesto na tvoj nacin, i daj Boze da zalim sto sam se mucio oko faksa ovoliko.

@tema

ko nju zna, ne treba mu niko vise. Ima druga, drugaricu, moze fudbal da igra, peint bol, moze da ga brani u gradu od drugih, moze da se vozi 150km/h bulevarom, moze se grudva, moze da pije, jede, letuje, zimuje, rostilja, kampuje, uci, smeje se, zeza se... moze sta god hoce. Brat, drug, drugarica, sestra, majka, tata u jednoj individui.

nosonja
images

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back