gost 222415
Elita
- Poruka
- 15.706
peckaju i one mene, al vi to ne vidite
))
))Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
))Hteo sam da je prosim, al' udata je, hteo sam da je ljubim, al' mirna je i povučena, hteo sam da je davim preko pp, al' nisam, hteo sam da joj laskam, al' nije upalilo, hteo sam....ma, mnogo sam hteo,mnogo započeo al' vredna je toga....peckaju ga devojčice, srce malo,
cccccc vece veštičice, sram ih bilo.

sere preko fixnog
girli,
a luna, de znam tko je![]()
Ja...ja...ja...nemam reči. Sve su priče ispričane.![]()

Pripada retkoj i ugroženoj vrsti koja se na pesničkom jeziku zove "Nežna Devojka", i kojoj preti izumiranje zbog teškog prilagođavanja uslovima tkz savremenog društva. Još je mlada, ni dete, ni žena, još uvek zaljubljena, mada sebe ubeđuje da nije tako, i da voli nekog drugog. Traga za brzom utehom, zaboravljajući da je zaljubljenost kao grip- mora da se odboluje čak i kada se leči. Tugu topi u plačljivim pesmama, zaboravljajući da je dugotrajno prepuštanje tome opasno kao ona slatka toplina i san koji ophrvaju čoveka pri smrzavanju, i kojima je tako slatko, i tako pogubno, prepustiti se. Kroz život ide srcem, a život je tragedija za one koji osećaju, i komedija za one koji razmišljaju. Treba joj vremena da shvati kako ne vredi žaliti za nečim što ne možeš promeniti.
Nadam se da će i desetog dečka umeti voleti kao i prvog, ostavljajući po strani obazrivost i rezervisanost koju iskustvo donosi, da ni jednog neće varati, da će smeti i umeti odlaziti časno i dostojanstveno, bez prevara. Ako ovakva bude i za deset godina, biće bitno drugačija od prosečnih, i pouzdan dokaz da zaista postoje Žene, onakve kao što su nas u školi učili, i da svi oni pesnici nisu bili samo pijani melanholici.
Ko što su i one ruže, koje cvetaju u sred zime,ili sveće koje se same pale u rukama hrišćanja, vernicima dokaz da Bog postoji,iako ga nikad nisu videli; tako su i osobe poput nje poslednja prepreka da i romantici postanu potpuni cinici, i nada da postoji osoba vredna bezrezervnog truda i pažnje.