- Poruka
- 33.100
Odlična replika Bobe. Ali to ne dopire tamo gde je upućeno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
СЛОБОДА:Шта ради та сојка на твом аватару? Меље кафу?

Rainbow Six:Neka hvala!!! Ja sam svojim klincima uskratio takvu vrstu antistres terapije!!!!
Ako je već neko došao do stanja da mu je potrebna takva antistres terapija tipa GTA (npr. kao onaj gumeni **** po glavi drotova), onda je ta osoba u debelim psiho problemima!!! To nije nikakva terapija već američko sredstvo bolesnog iživljavanja (namijenjeno čak i klincima)!!! :-|![]()
![]()
Kasnije se pojavi Buš i izjavljuje da je nacija šokirana its!!!8-) 8-)
Glupo poredjenje.Silent Bob:Sećate se one dece ubijene u Rusiji pre par godina... da li bi i o njima ostavljali takve komentare...
Još se ne zna ko je ubio, a prošli put je to bio Musliman iz Bosne... a on je nosio Kuran u svojoj torbi...Salvantis:Glupo poredjenje.
Tu decu su planski i sracunato ubili islamski teroristi iz politickih razloga, dok je ovo, koliko sam cuo, delo 'obicnog' americkog gradjanina, koji je kao i mnogi prethodni 'obicni' americki gradjani, pomahnitao i poceo da ubija koga stigne.
Super ti ta amerika bobe, samo nek je sto dalje od nas....previse bolesnika.
Salvantis:Glupo poredjenje.
Tu decu su planski i sracunato ubili islamski teroristi iz politickih razloga, dok je ovo, koliko sam cuo, delo 'obicnog' americkog gradjanina, koji je kao i mnogi prethodni 'obicni' americki gradjani, pomahnitao i poceo da ubija koga stigne.
Super ti ta amerika bobe, samo nek je sto dalje od nas....previse bolesnika.
Silent Bob:Još se ne zna ko je ubio, a prošli put je to bio Musliman iz Bosne... a on je nosio Kuran u svojoj torbi...
Kakva je garancija da i sad nije u pitanju neki fanatik/budala?
Tj, budala je u svakom slučaju...
malamargo:To se sve desavalo i pre igrice......a i bolje je da rokas ljude u igrici....antistres terapija.....
СЛОБОДА:Шта ради та сојка на твом аватару? Меље кафу?
nj@nj@:Belu
NEje sojka već je CECA
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=4087825&postcount=1146
A što si se ti uVatio večeras za avatare, sumLJiv si mi nešto?
Na Krsti si od 04. 2007. Kaži koliko si puta banovan...СЛОБОДА:Има и у Србији и у Русији много болесника.
Реци да Боб није ниво овог лудака.
Разлика је само што се у САД болесник сматра нормалном појавом, чак нечим напредним.
То им је можда направио неки Баба-Ладенов Муја ?Rainbow Six:Sada ih je ostalo oko 25.967 i teško da im je do studiranja!!! 8-)
Bob lud :shock:СЛОБОДА:Има и у Србији и у Русији много болесника.
Реци да Боб није ниво овог лудака.
Разлика је само што се у САД болесник сматра нормалном појавом, чак нечим напредним.
Ono u Rusiji je bio vjerski i politički fanatizam, a ovo što se dešava po školama u SAD je posljedica promovisanja nasilja kao načina da se riješavaju svakodnevn problemi!!! To je bitna razlika!!!Silent Bob:Sećate se one dece ubijene u Rusiji pre par godina... da li bi i o njima ostavljali takve komentare...
Silent Bob:Na Krsti si od 15. 04. 2007. Kaži koliko si puta banovan...
A onda on meni kaže da sam bolestan...
Salvantis:Bob lud :shock:
Ma otkud ti to![]()
У сунце ти, исти си јаTorrente-BG:Upravo tako.Ja sam pre imao obicaj da kad dodjem sa posla,prvo klopam i onda ukljucim recimo CallOfDuty i ubijem jedno 1000 nemaca i onda spavam kao mala beba.
Само, што ја крешем Швабе и у Wulfenstein-у 
СЛОБОДА:Зашто не ставиш своју слику за аватара, као што сам ја урадио?
Kad sam ja ozbiljanСЛОБОДА:Ти то озбиљно?
jomini:Zavidan CV.
nj@nj@:![]()
Ne razumem se ja u politiku, ja ovde samo svratim da iritiram po neke...