ОПЕТ МАСАКР У АМЕРИЦИ

U zemlji koja ima preko 300 miliona stanovnika, sa onakvim zakonima o oruzju i opstim nacinom razmisljanja, prije ili kasnije ce se naci neki hajvan koji ce krenuti da pravi belaj medju rajom, treba samo odabrati pogodan cilj, a toga ima masala!
Gledao sam juce intervju sa Palestincom studentom koji se tu zadesio sa kamerom, pobjegne od belaja kod kuce, bio u Rijadu i tu ga isto umalo strefi eksplozija bombe, i opet ga u Americi peh nadje.

Hartmann:
Ma jasta, buckuris koji se poceo stvarat 1776 god., a ko cini americku naciju? Svi ostali, ukljucujuci i nase zemljake, prava americka nacija su samo Indijanci, a oni brate ne rade nikakav belaj.
Pa bitno je šta oni kažu o sebi, a svaki Amer će ponosno reći da je Amerikanac, čak i oni glupavi crnci koje redovno ponižavaju i koje su dovukli iz Afrike kao robove. Svi oni će tek uzgred pomenuti svoje poreklo, kao nešto minorno, nebitno.

pih koliko budala hoda po asfaltu... doduse zavisi jelimaju opanke ili ne,kazu da....
Uhapšen maloletni ubica
Блиц - Pre 30 minuta

BEOGRAD - Maloletni Marko G. (17) iz Zemuna, osumnjičen da je u subotu uveče ubio Zorana Dimitrijevića (51), direktora "Feršpeda" i njegovog sina Aleksandra (22), uhapšen je sinoć u jednom stanu u Novom Beogradu, saznaje "Blic".

Marko G. se dva dana krio od policijske potrage posle zločina u zemunskoj pečenjari "Una" gde je u subotu uveče ubio Dimitrijeviće. Hapšenjem maloletnika trebalo je da se razjasni i motiv ovog zločina jer prema rečima svedoka Marko G. i Dimitrijevići nisu se ni poznavali.

Maloletni Marko G. je, kako saznajemo, od ranije problematičan, nedavno je razbio jednu kladionicu, a bez ikakvog razloga napao je i jednog Zemunca i teško ga povredio. Marko G. je sin Jovana Guzijana zvanog Cuner koji je ubijen 5. oktobra 2002. godine. Cuner je bio blizak prijatelj Sredoja Šljukića Šljuke, a za njegovo ubistvo optužen je zemunski klan.

Silent Bob:
Sećate se one dece ubijene u Rusiji pre par godina... da li bi i o njima ostavljali takve komentare...

Rainbow Six:
Bavi se sobom i ne lupetaj gluposti!!! Ova vijest za mene lično nema veći značaj od puke statistike!!! Statistika, da!!! Vijest iz svijeta kao i svaka druga!!! Nije me čak ni iznenadila!
Ti ih žali i oplakuj!!! Ja imam preča posla!!! Uostalom, ja na njih gledam mnogo humanije nego što oni posmatraju ostatak svijeta!! Moj niko nije raketirao po njihovim glavama da bih se sad neprijatno osjećao!!! Uostalom boli me dupe za tamo neke naoružane ludake po njihovim školama!!! Oni ionako sami svojoj djeci dijele oružje koje odrasli čovjek odrasli čovjek u normalnoj zemlji može da za svog života vidi u svojim rukama!
I mi smo njima služili za zabavu onda kada su nas tukli po leđima i od toga pravili medijski spektakl kao da smo nekakvi ljudožderi koji ugrožavaju ostatak svijeta!

evo jos malo statistike:
http://en.wikipedia.org/wiki/Beslan_school_hostage_crisis

396 zrtava + 19 terorista

250px-Beslan_survivors.jpg

dr.antrax:
E, baš mi je drago što im se ovo desilo u SAD. Valjda će već jednom da se opamete.

dobro je da se beslan desio u rusiji.
valjda ce vec jednom da se opamete.

a ne bi bilo lose da se desi i kod nas? da se malo opametima, onaj kinez nas nije dovoljno opametio....

Obersturmfuehrer:
dobro je da se beslan desio u rusiji.
valjda ce vec jednom da se opamete.

a ne bi bilo lose da se desi i kod nas? da se malo opametima, onaj kinez nas nije dovoljno opametio....
A desava se i u Iraku.

Pogine ih bar ovoliko svakoga dana, samo sto ne videh da se ti, Arnold, bob i jos neki, toliko potresose zbog irackih zrtava....ma koga briga za njih, ko jos obraca paznju na leseve u Iraku....

OVO JE VEST! Yebes Iracane, oni vise nisu ni za posle vremenske prognoze....

ПРОБЛЕМ - РЕАКЦИЈА - СОЛУЦИЈА

Биће још пар оваквих случајева, а солуција ће бити укидање права Американцима да поседују оружје. То је први корак ка Орвелу, даље ће све ићи лакше...
Тависток институт постоји од 1921. године и бави се таквим пројектима!
Ти који пуцају по Америци, то су "Монток бојс" кога занима нека тражи!

Salvantis:
Ma znam ja da si ti human, skoro koliko i donald ramsfild...

Nego, jel ovo bese sadamova kcerka??? A ko je ovaj drugi, isto neki sadamov ortak?

hhaha
ne skreci na pogresan put...

KO postavlja bombe po pijacama? ameri? ne bih rekao...
KO je pre neki dan srusio most u bagdadu? ameri? jok bato...
srusili su ga izrodi i manijaci koji se protiv amerike bore tako sto rokaju babe po pijacama...

Obersturmfuehrer:
hhaha
ne skreci na pogresan put...

KO postavlja bombe po pijacama? ameri? ne bih rekao...
KO je pre neki dan srusio most u bagdadu? ameri? jok bato...
srusili su ga izrodi i manijaci koji se protiv amerike bore tako sto rokaju babe po pijacama...
Sto ne rokase te babe, pre nego sto su ameri dosli? Sto nisu rusili mostove i postavljali bombe po pijacama?

Uostalom kakvi to bolesnici mogu da prave onakve fotografije sa lesevima?!
Isti oni koji ubijaju studente i po americi...

Back