Lacibg
Buduća legenda
- Poruka
- 26.498
Е, ала има крупне очи ... мислим, Цеца.nj@nj@:![]()
Ne razumem se ja u politiku, ja ovde samo svratim da iritiram po neke...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Е, ала има крупне очи ... мислим, Цеца.nj@nj@:![]()
Ne razumem se ja u politiku, ja ovde samo svratim da iritiram po neke...
Em je banovan 4 puta, em prodaje dupe za Impezu... šta bi sa onim parolama, da nema saginjanja... kako ono bi... X)СЛОБОДА:У првом и четвртом случају си ме ти бановао иако нисам био крив.
Добра је ствар што си елиминисао пагана, па сам ти опростио.
Био сам само колатерална штета.
А и возиш Импрезу....
Silent Bob:Em je banovan 4 puta, em prodaje dupe za Impezu... šta bi sa onim parolama, da nema saginjanja... kako ono bi... X)
СЛОБОДА:Имаш одличне предиспозиције да постанеш председник ЛДПа.

nj@nj@:![]()
Ti to mene vrbuješ?
U stvari ne želim ni da "čujem" odgovor.
Svi ste gotovi kad vam dođe strela![]()
Lacibg:У сунце ти, исти си јаСамо, што ја крешем Швабе и у Wulfenstein-у
![]()
Rainbow Six:Yebote, kad se malo uporedi može se doći do zaklučka koliko su SAD bolesni kao društvena sredina!
Ovdje po Bosni klali smo se preko svake mjere, pa opet kada je rat završen svako se zabavio o svom problemu i nije mi poznato da je kasnije neko unaokolo tršao sa puškom i tamanio sve što stoji na dvije noge!! Nikom od prisutnih ne moram da pričam o besperspektivnosti BiH kao životne sredine normalnog čovjeka pa opet ovdje nema naoružanih mirnodopskih solista koji mu ga malo daju oduška rafalima po dječijim leđima!!!
Sa druge strane - SAD je, kažu, OBEĆANA ZEMLJA - pa djeci moraju u školski pribor da uvrste i pancir prsluke, elektrošokere, suzavce, gas maske, pribor za dekontaminaciju, prvu pomoć, udžbenik za preživljavanje u kriznim situacijama itd.
Danas ljudi kažu: ''završiti školu u SAD'', a ustvari misle: ''preživjeti je''!!! Kako je krenulo, uskoro će se u SAD roditelji radovati dolasku djece sa školovanja isto kao i supruge vojnicima koji se vraćaju npr. iz Iraka!!!
Nema je više ni u Bosni!!! 8-)СЛОБОДА:Е мој земљаче, нигде такве земље нема као што је Босна.
HMMMMM...??? :shock: U edukativneeee, mislim da ne???!!!!Andreavk:...a u Bosni ne bacaju ni bombe pod prozor ili ispod auta u edukativne svrhe?
Auuuuuuuu torrente nisam znao da si tako ruzan i debeo.Torrente-BG:Na avataru je Torrente.Najbolje da cu na avatar da stavim nekog lopova jevrejskog.
Zar ti je to uopšte i bitno?? :shock: Njemu je sad ionako svejedno!!!Andreavk:...a za tu nesrecu koja je ubila toliko ljudi se jos ne zna da li je ubijen ili se ubio?
Al zato navija za Atletiko Madrid!!! ;-)Powerslave:Auuuuuuuu torrente nisam znao da si tako ruzan i debeo.
Pokušaj da shvatiš smisao rečenice koju nam napišeš!!! Nisam siguran da si podigao glavu sa tastature prije nego što si poslao tekst u ovom tvom citiranom postu!Keeper:evo ga opet. ovo drushtvo je bolesno e nije nego ono e bash nije nego neko trecje e pa vi ste bolesni shto se raspravljate oko ovih gluposti i likujete nad tudjim nesrecjama. fools.
pa? to te opravdava da budesh pacjenik ili shta?Rainbow Six:Tu nesreću nije im niko donio sa strane!!! To je čorba koju su sami zakuvali!!!
Bavi se sobom i ne lupetaj gluposti!!! Ova vijest za mene lično nema veći značaj od puke statistike!!! Statistika, da!!! Vijest iz svijeta kao i svaka druga!!! Nije me čak ni iznenadila!Keeper:pa? to te opravdava da budesh pacjenik ili shta?
Opuštam se između dva posla! Ništa više od toga!!! 8-)Keeper:pa ako te tol'ko zabole dupe i ako imash precha posla shta onda trazhish ovde.